Bungalow 't Reggehuus in Ommen Nederland beoordelingen 5.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.894 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Ommen > Bungalow 't Reggehuus

Beoordelingen Bungalow 't Reggehuus

30 januari 2012

5,4
4,3
5,9
6,6
Er is nog geen foto beschikbaar

Bungalow 't Reggehuus scoort een 5,8 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow 't Reggehuus? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow 't Reggehuus in Ommen, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bungalow 't Reggehuus met andere accommodaties in Ommen.

28 beoordelingen over 't Reggehuus

met oudere kinderen, Apr. 2011
Heerlijk rustig gelegen huisje.
Gesina en fam.
6-5-2011 23-04-2011 Weekend. Zeer rustige ligging. Mooie grote tuin om het huis. Huisje was schoon en keurig ingedeeld. In de buurt is er genoeg gelegenheid om te winkelen. Zou het zeker aanbevelen bij vrienden.
Personeel is zeer behulpzaam en attent.
Leuke ligging.

met oudere kinderen, Okt. 2010
Een hele leuke ervaring
W.H.Jager
8-11-2010 Voor de zoveelste maal zijn we teruggekeerd van een bezoek aan 'tReggehuus.
Onze ervaring is altijd even geweldig,een bungalow,heerlijk in een bosrijke omgeving en altijd van harte aanbevolen.
De receptie is altijd even vriendelijk en behulpzaam .Van overlast absoluut geen sprake,wij kijken al weer uit naar de volgende keer.

met partner, Aug. 2010
In één woord: GEWELDIG!
POSITIEVELING TEN T...
26-7-2011 We zijn in de afgelopen 2 jaar 4x geweest, in voorjaar, zomer en hartje winter. Alle lof. Bijzonder aardige en attente medewerkers. Van de aanwezige "Polen (zijn het Polen, ik zou het niet weten)" op het park niet 1x last gehad. Het doet er ook niet toe welke nationaliteit ze hebben.
Een heel comfortabele, schone en gezellige bungalow (type Regge). In december 2009, met een dik pak sneeuw, heerlijk warm in de bungalow.
De prijs is dankzij de leuke aanbiedingen goed te doen.
Een absolute aanrader voor mensen die NIET MASSAGERICHT DENKEN EN KIJKEN. Ommen is op loopafstand en voor de wandelaar en fietser een ideale locatie. Ouders die willen dat hun kinderen bezig gehouden worden, kunnen beter een ander park bezoeken.
Wij gaan binnenkort weer 16 dagen en ik verheug me er enorm op. Lekker boeken mee, veel wandelen en heel erg veel genieten.
We kunnen ons totaal niet vinden in de (paar) negatieve reacties over dit park, integendeel! DOOR ONS VAN HARTE AANBEVOLEN.

met partner, 2010
Redelijk
w van diest
15-8-2011 eigenlijk zijn alleen de 6 persoonsbungalows de moeite waard

de 2 persoons alleen als noodvoorziening acceptabel

Na alle negatieve kritiek nu een positief bericht
Mw Plokkaar
18-8-2009 Weekend geweest. Zeer rustige ligging. Geen last gehad van lawaai, ook niet in de avond of nacht. Huisje was schoon en keurig ingedeeld. Restaurant vlakbij en lekker gegegeten. Service van het het personeel; vrfiendelijk en attent. Zou het zeker aanbevelen bij vrienden.
Was iets vergeten; netjes bewaard door personeel. Geweldig en zeer attent.
Leuke ligging

met partner, Aug. 2009
Erg genoten
fam. Jongbloed
29-8-2009 afgelopen week verbleven we op 't Reggehuus, in bungalow Regge.
ondanks huisje nr. 13, hebben we erg genoten van de rust en de omgeving!
de bungalow was omringd door bomen en struiken, daardoor veel privacy!
(maar helaas ook donker/koud) toch aan te bevelen! (ook qua prijs!)

Leuke week gehad
Vincent
1-5-2009 Huisje ( Regge) was lekker ruim van binnen en kon bij het huisje parkeren.
Poolse mensen aan wezig, geen overlast van ondervonden.

Kom zeker nog een keer terug.

DRAMAAA
Johan
28-10-2008 Boek dit nooit!!
Slechte huisjes, sterk verouderd, op het park niks te beleven.
Je betaald veel voor de schoonmaakkosten en dan kom je in een vies huisje, dat muf ruikt en overal spinnenrag.
Receptie zelden geopend. Afstand naar het centrum te ver om te lopen en zwembad stelt niet veel voor.
Nee voor ons dit park noooooit meer.

Geen Goede VAKANTIE PLEK
arie
20-10-2008 Er stond bij aankomst een grote plas water in ons huisje. Dit door een lekkage in het plafond. Het huisje oogt zeer ouderwets en niet van deze tijd.
Maar het ergste zijn de vaste bewoners van het park, die het park in de avond en nachturen volledig a-relaxed maken. Ontzettend veel lawaai van Oost Europeanen door middel van Muziek en geschreeuw tussen verschillende huizen.
DIT is geen VAKANTIE plek om lekker te genieten. NIET DOEN.

Dit nooit meer
Mark van Ginneken
19-10-2008 De huisjes waren niet super en niet op-en-top schoon (maar dat kom je wel vaker tegen). Maar als je dan de boel opgeruimd en verder hetzelfde achterlaat en dan je borg niet terug krijgt omdat ze zogenaamd uren hebben moeten schoonmaken, dan zakt bij de broek af....en dan heb ik het nog niet eens over alle Oost-Europese arbeiders die harde muziek draaien en halfnaakt door het park rennen......

5,4
4,3