Hotel De Zon**** in Ommen Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.174 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Ommen > Hotel De Zon****

Beoordelingen Hotel De Zon****

-5  °C

4 februari 2012

De Zon, in Ommen ligt aan de rivier De Vecht in het Vechtdal

Hotel De Zon scoort een 8,1 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Zon****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Zon**** in Ommen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Hotel De Zon**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Zon**** met andere accommodaties in Ommen.

40 beoordelingen over De Zon****

met partner, Okt. 2011
Mooie kamer via bon
W. van Horssen
30-10-2011 We boekten dit hotel middels een bon van 100 euro. De superiorkamer die we kregen, zou zonder bon 140 euro kosten! Mooi dus, hoewel ik dat wel erg duur gevonden zou hebben. Zoals gezegd hadden wij de 'superiorkamer' vanwaar we een mooi uitzicht hadden. Grote, schone kamer met whirlpool. Echter hebben wij ook wat zaken geconstateerd, die reeds eerder in de reviews terugkwamen. Zo ligt het hotel aan een zeer drukke straat, waar vooral motoren veel lawaai maken. De ligging van onze kamer, lag qua geluid, erg gunstig! Toen wij hier waren, voor één nacht, was de buitentemp zo'n 16 graden. In de gangen van het hotel was het toen al bloedheet, op de kamer lag een 'note' dat men niet van plan om een airco te gaan plaatsen (dat was onderzocht onder de gasten). De deur van de kamer, klapt inderdaad met een grote klap dicht!

Maar wél gratis WIFI internet, joekel van een kamer, schoon en prima bedden. Ontbijt was redelijk sober....

Met bon prima, voor 140 euro (te)veel geld

met vrienden, Okt. 2011
Culinair verblijven
lddprz
17-11-2011 Een weekend gelogeerd in Hotel De Zon. Mogen genieten van zeer goede service. Vooral genoten van de diners. Hier staat een top Chef in de keuken!

Nooit meer
L. van Tol
8-8-2011 afgelopen weekend geweest mooi hotel kleine kamer wel schoon receptie vriendelijk maar bedienend personeel vreselijk onvriendelijk ontbijt beperkt werd slecht aangevuld nee geen fijn hotel.En dat voor €100,00 per nacht

met jonge kinderen, Mei 2011
Fraai hotel, goede service, slechte ligging
Famwijma
18-6-2011 Hotel ligt mooit aan de Vecht, echter door verkeerslawaai toch beoordelng daarop onvoldoende. Superior kamer aan de Vechtzijde is prima, ruim ook met extra bed voor jong kind. Ondanks dat het onder de 20 graden was, waren de gangen wat benauwd en warm. Badkamer ook erg mooi met whirlpool. Ontvangst en service was perfekt.
Ondanks dat het onder de 20 graden was, waren de gangen wat benauwd en warm. Minpunt is tevens dat de kamerdeur hard dicht slaat.

alleenreizend, Mei 2011
Een fijne plek om te vertoeven
C. Becht
27-5-2011 Hotel de Zon in Ommen, een prima hotel. Met al je wensen wordt rekening gehouden, niks moet, bijna alles kan.
Ontbijt en diner perfect geregeld.
Echt een hotel om lekker tot rust te komen in een mooie omgeving.

met partner, Apr. 2011
Mooi hotel
Klaas
5-5-2011 Mooi hotel, maar de prijzen die op de kamer wordt vermeld zijn nonsens. Die betaal je nooit. Kijk maar op de populaire bookingsides.
De ontvangst was klasse, de receptioniste stelde zich netjes voor, je werd verwelkomd met een welkomstmap en een drankje.
Het ontbijt was normaal, niet echt 4*.
De bar zag er leuk uit maar heeft weinig plaats om iets te eten.
Ik ben het eens met een eerdere beoordeling. Bij Ekkelenkamp is het goed en niet te duur eten.

met partner, Mrt. 2011
Geen 4 sterren waard
SK
27-3-2011 Via een voordelige aanbieding zijn wij een weekendje in Hotel de Zon geweest. Wij hadden dus over prijs/kwaliteitverhouding niet te klagen. Maar als je de reguliere prijzen zou moeten betalen... Met name onze kamer was echt aan een renovatie toe. Ook de service was niet best: kamer pas na 14.00 uur schoongemaakt, bedden heel slordig opgemaakt. Ontbijt lekker, maar niets bijzonders. De Zon heeft veel prijzen aan de deur hangen, maar wij begrijpen niet goed waarom. Wel goede tip vanuit dit forum: restaurant Ekkelenkamp aan de overkant!

met partner, Mrt. 2011
Leuke plek aan het water, dicht bij het centrum
Gerry
7-9-2011 Wat hebben we het goed gehad in de Zon, met heerlijk eten, echt een verrassing.

met partner, Feb. 2011
Zeer mooie ligging en locatie
Cor en Marga
27-3-2011 één nachtje hier geweest, geen diner genomen maar dat aan de overkant genomen, Was ook prima. Ontbijt gewoon netjes en compleet.
Zeer vriendelijk personeel, schone kamers. Leuke Pub jammer dat op moment dat wij hier een drankje namen er vrijwel niemand was.

met partner, Jan. 2011
Prima en gezellig hotel
hellen de koning
23-2-2011 wij zijn eind januari 2011 een weekend in dit hotel geweest, erg goed en gezellig.
vriendelijk personeel en erg belangstellend.
sauna in hotel ook erg goed en schoon.
eten was prima, wordt goed rekening meegehouden met wat je wel en niet lust.
prima preis/kwaliteit

met een groep (2)