Camping De Roos*** in Ommen Nederland beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.846 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Ommen > Camping De Roos***

Beoordelingen Camping De Roos***

30 januari 2012

5,8
het leuke kleinschalige theehuis met kiosk op Camping De Roos

Camping De Roos scoort een 8,7 uit 10, op basis van 28 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Roos***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Roos*** in Ommen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Camping De Roos*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping De Roos*** met andere accommodaties in Ommen.

28 beoordelingen over De Roos***

met jonge kinderen, 2011
Bijzonder mooie camping
Jennifer Verbon
17-8-2011 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping. Ik vond het sanitair in prima staat. De kampeerplaatsen zijn zo verschillend maar heel mooi. Wij stonden aan het water en door de vele regen was het wel erg nat en modderig. Heel leuk is dat er spontaan activiteiten worden georganiseerd door kinderen en volwassenen. Ik vond het jammer dat er niet echt gelegenheid is om te eten. Pizza in de avond is de enige mogenlijkheid. Echt een aanrader voor wie op een bijzondere camping wil kamperen.

met jonge kinderen
Aanrader!
Jan
9-8-2011 Prachtig in rivierduinlandschap gelegen camping met ruime plaatsen; zoals kamperen bedoeld is. Klein nadeel is de krap ingestelde timer op de douche (5 minuten pauze na een douchetijd van 5 minuten....) dat maakt douchen met kleine kinderen een ondoenlijke haastklus (of gebibber voordat er kan worden afgespoeld). Maar de camping zelf maakt alles goed!!

Erg mooie camping!
Carina
2-9-2011 Minpunten:
Er mogen meer Sanitairpunten komen, deze moeten vaker worden schoongemaakt.
De camping is 's nachts erg donker, ik zou het prettig vinden als er meer verlichting is.

Pluspunten:
Gratis douchen, zonder muntje, heerlijke douche met thermostatische kraan!
Geweldige camping voor kinderen!

Mooie camping, slecht sanitair
annet
13-8-2011 Als ook het sanitair goed zou zijn, dan zou het een erg leuke camping zijn.

Heerlijke sfeer en fijne camping
Christiaan
30-9-2011 Heerlijke rustige camping met fijne sfeer en leuke mensen. Absoluut een aanrader voor liefhebbers van natuur en mens.

met jonge kinderen, 2011
Fantastisch!
Bea Wrekenhorst
29-6-2011 Camping de Roos is een geweldige familiecamping voor iedereen die van natuur, rust, fijne mensen en goede service gaat, en toch voor kwaliteit gaat.

met jonge kinderen, Mei 2011
Prachtig !!
Wolf
20-5-2011 Wij zijn hier geweest van 7 mei tot 14 mei 2011, we pikte net het laatste week-end van de mei vakantie mee,toen was het nog lekker druk gaande de week werd het heel rustig, ik vond de camping prachtig , hele grote plaatsen !!! En ik vraag mij af of de mensen die het sanitair niet goed vonden alleen vuil op de vloer zagen , of dat ook de toilet potten en wastafels vies waren... aan de grond kun je niets doen want men loopt in en uit , en als de mensen nu eens achterom kijken en hun aanrecht of wastafel schoon achter laten hebben we een probleem minder, het sanitair vond ik echt prima hoor!! Het is sober opgezet maar dat past geheel bij deze camping.

alleenreizend, Apr. 2011
Nog steeds geweldig
Heleen
9-8-2011 In 2007 schreef ik ook al es over De Roos. Ben het er nog steeds mee eens: Roos is de mooiste camping van Nederland. Vele logees bevestigen het! Ruimte, afwisseling, geweldig verzorgd sanitair en niet te vergeten perfect onderhouden natuurterrein op een superplek waar je kunt wandelen en fietsen dat het en lust is. Het enige dat wel eens minder leuk is, zijn de gasten die zich niet houden aan het reglement : toch vuurtje stoken, toch in de bomen klimmen (takken afrukken), toch lawaai maken 's nachts. En de groepen die hele terreinen in beslag nemen. Een iets uitgebreider eetgelegenheid, én Wifi, zouden fantastisch zijn, maar zo blijft er iets te wensen...!

met partner, Sept. 2010
Hele mooie ligging
fam. Harders
18-10-2010 Wij zijn van 4 tot en met 7 september op camping De Roos geweest. Wij hadden gereserveerd voor andere plaatsen maar door het slechte weer in de week voor onze aankomst waren deze plekken niet beschikbaar, toch kwamen wij op een hele mooie plek terecht. De ontvangst was heel vriendelijk. Helaas was het winkeltje al wel dicht. Deze camping ligt in een schitterende omgeving. Je kunt hier goed wandelen en fietsen. Op deze camping zullen wij nog wel vaker gaan kamperen.

met partner, Mei 2010
Echte natuur camping
sebas
19-5-2010 met hemelvaart eens lekker een weeikendje in eigenland geweest. helaas was hetweer wat minder. camping de Roos is een echte natuurcamping, erg mooi gelegen aan rivier de vecht. de camping is 27 hectare groot.. dit is erg groot voor nederlandse begrippen. de plaatsen zijn zeer ruim opgezet, wij stonde aan het water, prachtig uitzicht dus. jammer dat nog niet alle toilet gebouwen zijn vernieuwd.
De camping is tevens erg gericht op de biologische en vegetarische mensen onder ons. hier moet je wel van houden.

5,8

zakelijk (1)