26-2-2011
Ik begrijp écht de slechte ervaringen hier opgeschreven van die mensen niet.. De Koeksebelt is een ontzettend leuke, gezellige camping met zeer vriendelijk personeel én campingbaas! Die allemaal heel behulpzaam zijn als je iets nodig hebt.
Wij hebben met ons gezin al meerdere vakanties hier meegemaakt en ook voor komende zomer al geboekt.
De "klagers" die hieronder staan zijn geen echte kampeerders en moeten naar mijn mening gewoon voortaan een hotel opzoeken.....
13-8-2010
prima camping aan de rand van Ommen, wij met een dochter met een beperking hebben genoten van de klantvriendelijke camping, aan de rand van Ommen.
Het was ongeveer 1 kilometer lopen naar het gezellige dorp, waar veel te beleven was, ook op de camping was het vermaak goed, de bingo waar onze dochter met spanning aan mee heeft gedaan, was voor haar het leukste evenement, ze won ook nog een mooi prijsje, en dat ze bingo had heeft iedereen gehoord.
Zeker een aanrader
29-1-2011
Blijkbaar heeft deze camping een grote schare vaste gasten die voor hun eigen gemoedsrust het cijfer hooghouden en als er iemand niet zo positief is er meteen vol overheen gaan met dikke 10, ik kan voor de eetgelegenheid niet verder komen dan een 5 omdat het soms een groot experiment is en seizoens krachten een poging doen om een kroketje te bakken, Helaas gemiste kans. Ook heeft de eigenaar vreemde buien en negeerd bepaalde klachten of storingen als het hem niet past ! Als je de prijs/kwaliteit verhouding een 10 geeft ben je waarschijnlijk nog nergens anders geweest want voor die tariefen is een 10 compleet buiten proportie. Wat mij stoorde was de velden met vasten die alles weten en nieuwkomers zoals ik als vreemde wezens bekijken. De sanitair gebouwen zijn mooi gebouwt en bijna onderhoudsvrij, maar als je de spinneragen laat hangen en op de velux dakramen de stickers op het glas na 10 jaar nog niet hebt verwijderd vraag ik wat brandschoon inhoud! er zijn betere campings in de buurt!