Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen in Ommen Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.055 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Ommen > Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen

Beoordelingen Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen

-2  °C

8 februari 2012

9,9
9,6
kamperen bij de boer in Ommen. Fietsen, wandelen in het Vechtdal Overijssel.
9,5

Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen scoort een 9,5 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen in Ommen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen met andere accommodaties in Ommen.

23 beoordelingen over Boerderijcamping Het Varsenerveld Ommen

met partner, Okt. 2011
Geweldige plek om terug te komen!
Hans & Thea uit Oss
29-10-2011 Van zaterdag 22 okt t/m 29 oktober 2011 hebben wij met onze camper hier een geweldige week gehad. Dit kwam mede door de zeer gastvrije boer en boerin. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomt kregen een rondleiding en werden verrast met een doosje kakelverse eitjes. De omgeving leent zich uitermate voor wandel en fietstochten. Hiervoor hoef je zelf geen kaarten mee te nemen want deze werden ons beschikbaar gesteld via de zeer uitgebreide info map. Ommen ligt ca. 4 km vanaf de camping en heeft een gezellig centrum en een treinstation. Via de treinverbinding hebben wij een gezellige dag in Zwolle gehad. We hebben nog niet gereserveerd maar we komen zeker nog een keer terug.

Geweldige camping.
Jellie v.d.Heide
4-9-2011 Weekend met mijn kleinzoon Joëll van bijna 9.jaar te gast geweest op de boerderij camping.In één woord SUPER! s`morgens ontbijten in de keuken van de boerderij, met uitzicht over de weilanden.
Mijn kleinzoon heeft genoten en ik ook,komen vast nog eens terug.

Een geweldige camping
fam van der Vossen
24-8-2011 Camping is ideaal voor gezinnen met kinderen. Ze kunnen zich naar hartelust vermaken met al het speelgoed, fietsen, steppen en skelters! De omgeving is prachtig, mooi fiets en wandelgebied. Genoeg te beleven in en rond Ommen.

Voor herhaling vatbaar!
Fam. Krabbe
17-7-2011 Afgelopen dagen gekampeerd op deze camping. Hoewel het heel veel heeft geregend hebben we ons prima vermaakt! Ruime en goed verzorgde plekken, zeer kindvriendelijk, genoeg te spelen, mooie omgeving, voorzieningen in zeer goede staat.
Buitengewoon tevreden dus!

met jonge kinderen, Juni 2011
Echt een aanrader
Wortel
13-6-2011 Wij komen net terug van een lang weekend in het Bakhuus. Dit is een klein huisje op de camping die je kunt huren. Echt een aanrader. Voldoende ruimte en toch meedoen met alle faciliteiten op de camping. De kinderen hebben zich erg goed vermaakt, veel leeftijdsgenootjes, voeren van de dieren, wandelen door het bos etc. De eigenaren zijn erg aardig en belangstellend.

met partner, Aug. 2010
Geweldig!!!!!
kjvanderark
25-9-2010 Geweldig om als fietsers te overnachten en ongelofelijk gastvrij. Super ontbijt in de keuken van de boerderij vele soorten beleg en alles supervers. Bed en breakfast in het Varsenerveld als toerfietser een beleving en de prijs , het kan bijna niet !!!
Wij betaalden voor een trekkershut meer en zonder ontbijt.De bedden slapen beter als in de beste hotels en het sanitair superschoon.(boxspring)

met partner, Juli 2010
Mooie landelijke camping met veel vertier
Ruud Smeenk
7-8-2010 De SVR camping Varsernerveld is een kindvriendelijke boerencamping waar rust, regelmaat en reinheid nog wordt uitgeoefend. Vooral de gastvrijheid, vriendelijkheid en de regels geven de bezoeker een goed gevoel hoe op een boerenbedrijf wordt gewerkt, geleefd en wat de natuur allemaal te bieden heeft. Zeker een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. De beesten en het speelgoed zijn perfect.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Gweldige camping voor de kids
Fam. Esselink
18-8-2009 Deze camping ligt niet aan de doorgaande weg, je hoeft niet de bang te zijn dat de kinderen weglopen. De boer en boerin zijn geweldig met kinderen die iets moelijker in de omgang zijn! Vooral op de platte wagen om de koeien te voeren was een groot succes en we hebben dit jaar ook het hooien meegemaakt, erg leuk!
Ook vorig jaar hebben we hier veel plezier gehad, dit jaar was het iets warmer dus we hebben ook het geweldige openlucht zwembad in Ommen ontdekt. Het is echt een mooi plekje en bij slecht weer zijn er in de omgeving ook genoeg dingen te doen.
Kortom een geweldige vakantie gehad!

met jonge kinderen, Juli 2009
Supervakantie voor gezin met actieve kinderen
G. Vermunt
10-8-2009 Voor onze kinderen is vakantie :camperen bij deze Boer! Tot onze eigen verrassing zijn we dit jaar voor de 6 e keer naar het Varsenerveld getrokken. Iedere dag om 9 uur mag de schuur open waar alle speelgoed met wielen in staat (skelters, stepjes, driewielers en fietsjes, loopautos) en dan karren onze jongens het liefst de hele dag rond. Vanuit de camping op de fiets boodschappen doen of een tochtje door het prachtige landschap maken, het kan allemaal. een echte aanrader

met jonge kinderen, Mei 2009
Een geweldige, kindvriendelijke camping
Tineke van de Pol
8-5-2009 Camping 'Het Varsenerveld"in Ommen is een gweldige, kindvriendelijke boerderijcamping. De kinderen kunnen hier elke dag wat leren over dieren, planten, verbouwen etc.Een geweldige gastheer en gastvrouw zijn de boer en boerin. Kortom je moet er geweest zijn op '' het varsenerveld.'

9,9