15-4-2011
leuke camping weinig te doen
lijkt wel of het elk jaar minder word kantine alleen nederlands talig omdat de beheerder zelf leuk vind
knutselen voor de kinderen een misser geen materiaal alleen tekenen voor volwassene weinig te doen
jammer toplokatie kom er wel weer
13-1-2011
Camping was voor een paar jaar terug wel beter.
Toen kon je nog vissen aan de rivier kant.
Sanitair het nieuwe super,het ouwe een aanfluiting.Een schande voor de camping.
Dat verdient een camping niet.
Vind het niet allemaal super maar kom er wel steeds weer terug.Hoop steeds op verbetering.
2-8-2010
Het enige wat goed is aan deze camping is de ligging, voor de rest is ie peper duur en zeer slecht. Het sanitair is te vies voor woorden, bij de afwasgelegenheid alleen koud water en daar moet je ook nog voor betalen, de douches zijn vol viezigheid aan de muren. Voor een douche betaal je ruim 2 euro. De kinderen worden in het zwembad gepest door andere kinderen die denken meer rechten te hebben doordat ze er langer staan. Bij klachten haalt de eigenaar de schouders op en doet alsof zijn neus bloed. Vechtpartijen zijn er heel normaal. Ook de kantine en het restaurant laat veel te wensen over. Het is er erg vies en het eten is smerig. slappe patat en erg duur. Het personeel is onbekwaam en onvriendelijk. De vuilnis containers op de camping puilen over van het vuil en de stank is niet te harden. De speelruimte is slecht onderhouden en volgens mij nog nooit schoongemaakt. Er wordt hard gereden. Voor de pubers geen animatie. Kortom, wij gaan nooit weer naar die vuilnisbak.
10-8-2010
Hebben deze camping bezocht met een groep vanwege een feest in de omgeving. Gelukkig hadden we elkaar, want de andere gasten en het personeel lieten ons volkomen links liggen. Zelfs een groet kon er niet vanaf. We waren blij dat we bezigheden buiten de camping hadden.
Krijg je bij inchecken geen warmwaterpas en geen inrijkaart. Moet je naderhand zelf om vragen? Personeel is onvriendelijk en onkundig.
De ligging van de camping zou mooi kunnen zijn, als alle fatsoenlijke plekken niet door jaarplaatsen bezet zouden zijn.
Sanitair is vies en water is niet warm (terwijl je er toch voor moet betalen).
De boerenkar waar de kinderen mee rondgereden worden door het recreatieteam is leuk, maar onverantwoord. Ik moet er niet aan denken wat er mis kan gaan. Verder wordt er hard (zowel qua snelheid als geluid) op de camping gereden.
Moet je nu echt met de auto naar het toiletgebouw?