Beoordelingen Oldenzaal

Waardering
8,1
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
8,1
Omgeving
9,1
Sfeer
8,4
Het weer

19  °C

21 april 2014

Oldenzaal
8,1
30 beoordelingen
Beoordelingen Oldenzaal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oldenzaal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oldenzaal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oldenzaal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oldenzaal scoort een 8,1 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 3 Hotels, 2 en 1 Pension in Oldenzaal. Op Zoover vind je bovendien 39 vakantiefoto's van Oldenzaal. Je kunt 1 video van Oldenzaal bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oldenzaal. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

30 beoordelingen over Oldenzaal

8,1
30 beoordelingen
Waardering
8,1
Uitgaansleven
8,2
Cultuur
8,1
Omgeving
9,1
Sfeer
8,4
Toon score en beoordelingen van:
met partner, 2014
"Mooie stad"vertalen
corrie bax
Waardering
7,0
Omgeving
10,0

13-2-2014 mooie stad waar je in de buitenomgeving veel leuke dingen kan doen.

met partner, Feb. 2014
"Gezellige plaats"vertalen
erik
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

9-2-2014 Gezellige plaats, met een leuk winkelcentrum. Ook de directe omgeving is mooi.

met partner, Jan. 2014
"Mooie wandelstad"vertalen
Anne
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

3-1-2014 Oldenzaal is een hele gezellige stad met een leuk en sfeervol centrum. Heerlijk om hier rond te struinen. Wij komen zeker nog eens terug!

met oudere kinderen, 2013
"Prachtige plek"vertalen
Hannah Hofland
Waardering
9,0
Omgeving
9,0

30-9-2013 Uitstekende bestemming voor allerlei buitenactiviteiten, de omgeving is prachtig en ideaal om te zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken etc. Genoeg vermaak voor jong en oud, voor rustzoekers en voor een actieve vakantie.

met partner, Aug. 2013
"Mooie plaats"vertalen
jan_nuijen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

9-9-2013 Een mooie markt vol met terrassen en voldoende winkels op loopafstand van het centrum.

met vrienden, Aug. 2013
"Leuk centrum"vertalen
Peter Meijer
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

7-8-2013 Prima horeca voorzieningen

met een groep, Juli 2013
"We zijn nauwelijks weg geweest."vertalen
Familie Top
Waardering
7,0

5-8-2013 Recreatieplas is heerlijk voor mensen die van het water houden, zeker een aanrader voor gezinnen.

met partner, Juli 2013
"Prima stad"vertalen
Esther
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0

23-7-2013 We hebben een prima biertje gedronken op het uitgaansplein in Oldenzaal. Het was midden in de zomer, rustig. De omgeving is leuk om te fietsen en recreatiepark Hulsbeek is een fantastiche plek.

met partner, Juli 2013
"Goede plek"vertalen
Tonny maat
Waardering
7,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0

8-7-2013 Mooi en gezellig plein in het centrum

met partner, Mei 2013
"Mooie omgeving met vriendelijke mensen."vertalen
HF van Eijken
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

21-5-2013 Uistekende bestemming voor zowel natuur- als cultuurliefhebbers,
Ook sportief ingestelde bezoekers kunnen naar hartelust trimmen, fietsen, zwemmen, etc.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Wat ga jij doen met Pasen?