Beoordelingen Oldenzaal

Waardering
8,2
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
8,2
Omgeving
9,0
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

8  °C

21 december 2014

Oldenzaal
8,2
35 beoordelingen
Beoordelingen Oldenzaal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Oldenzaal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Oldenzaal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Oldenzaal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Oldenzaal scoort een 8,2 uit 10, op basis van 35 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 3 Hotels, 2 Bed and Breakfasts en 1 Pension in Oldenzaal. Op Zoover vind je bovendien 39 vakantiefoto's van Oldenzaal. Je kunt 1 video van Oldenzaal bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Oldenzaal. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

35 beoordelingen over Oldenzaal

8,2
35 beoordelingen
Waardering
8,2
Uitgaansleven
8,3
Cultuur
8,2
Omgeving
9,0
Sfeer
8,5
Zorg voor natuur
8,5
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Juli 2014
"Leuk stadje met veel horeca en gezellige terrassen"vertalen
Rosa
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

02-08-2014 Geschikt voor jong en oud en alles daar tussen in

Met partner, 2014
"Leuke sfeervolle stad en gastvrije mensen"vertalen
J. Letteboer
Waardering
9,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

28-06-2014 Een prachtig marktplein, veel terrassen, ruim assortiment eetgelegenheden en gezellige cafeetjes. Oldenzaal ligt midden in het fraaie Twentse coulissen landschap, fantastisch wandelen en fietsen.

Met partner, 2014
"Oldenzaal is een leuk stadje"vertalen
j.meijerman
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

24-06-2014 In de omgeving is genoeg te doen en je kunt er prima wandelen

De beste prijzen en last minutes voor Oldenzaal bij:

Met partner, Apr. 2014
"Gezellig stadje met leuk horecaplein!"vertalen
R.Fischer
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

30-04-2014 Diverse winkels en leuke restaurants midden in een groene omgeving.

Met partner, 2014
"Mooie stad"vertalen
corrie bax
Waardering
7,0
Omgeving
10,0

13-02-2014 mooie stad waar je in de buitenomgeving veel leuke dingen kan doen.

Met partner, Feb. 2014
"Gezellige plaats"vertalen
erik
Waardering
8,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

09-02-2014 Gezellige plaats, met een leuk winkelcentrum. Ook de directe omgeving is mooi.

Met partner, Jan. 2014
"Mooie wandelstad"vertalen
Anne
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

03-01-2014 Oldenzaal is een hele gezellige stad met een leuk en sfeervol centrum. Heerlijk om hier rond te struinen. Wij komen zeker nog eens terug!

Met oudere kinderen, 2013
"Prachtige plek"vertalen
Hannah Hofland
Waardering
9,0
Omgeving
9,0

30-09-2013 Uitstekende bestemming voor allerlei buitenactiviteiten, de omgeving is prachtig en ideaal om te zwemmen, wandelen, fietsen, mountainbiken etc. Genoeg vermaak voor jong en oud, voor rustzoekers en voor een actieve vakantie.

Met partner, Aug. 2013
"Mooie plaats"vertalen
jan_nuijen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

09-09-2013 Een mooie markt vol met terrassen en voldoende winkels op loopafstand van het centrum.

Met vrienden, Aug. 2013
"Leuk centrum"vertalen
Peter Meijer
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

07-08-2013 Prima horeca voorzieningen


Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarom ga jij niet naar een sauna?