Beoordelingen Nijverdal

Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
7,7
Omgeving
9,0
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
8,9
Het weer

14  °C

23 oktober 2014

Nijverdal
8,0
80 beoordelingen
Beoordelingen Nijverdal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Nijverdal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Nijverdal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Nijverdal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Nijverdal scoort een 8,0 uit 10, op basis van 80 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 1 Hotel, 1 Vakantiehuis, 2 , 2 Pensions en 1 Villa in Nijverdal. Op Zoover vind je bovendien 156 vakantiefoto's van Nijverdal. Je kunt 3 video's van Nijverdal bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Nijverdal. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

80 beoordelingen over Nijverdal

8,0
80 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,1
Cultuur
7,7
Omgeving
9,0
Sfeer
8,2
Zorg voor natuur
8,9
Toon score en beoordelingen van:
met partner, Okt. 2014
"Mooi gebeid"vertalen
lilian burghouwt
Waardering
8,0
Uitgaansleven
4,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

21-10-2014 heel mooi natuurgebied.
lekker wandelen en een mooi bezoekerscentrum

met partner, Aug. 2014
"Groen"vertalen
W en B de Graaf
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
9,0

30-08-2014 De omgeving van het hotel en Nijverdal is een prachtig begin punt voor uitstapjes in de natuur.

met partner, Aug. 2014
"Leuke plek, verkeerd hotel!"vertalen
Michel
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

18-08-2014 Leuke plaats met een mooie omgeving maar ga vooral niet naar Hotel Dalzicht!

De beste prijzen en last minutes voor Nijverdal bij:

met partner, Aug. 2014
"De heuvelrug is prachtig"vertalen
C. van Duin
Waardering
9,0
Omgeving
9,0
Zorg voor natuur
9,0

16-08-2014 Je kijkt je ogen uit als je door zo'n mooi landschap rijdt. Al die heuvel en heide in bloei. Een aanrader om te gaan bekijken.

met partner, Aug. 2014
"Winkelen in Nijverdal is leuk"vertalen
lhuizeling
Waardering
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

08-08-2014 Ook de plaats Rijssen is echt een aanrader.

met vrienden, Juli 2014
"Mooie winkel"vertalen
netty knibbe
Waardering
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

04-08-2014 lekker gewinkeld, mooie straten, en een mooie wereldwinkel

met partner, Juli 2014
"Nijverdal een prachtplek"vertalen
Gerard en Henny
Waardering
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

11-08-2014 In Nijverdal en directe omgeving is het heerlijk vertoeven, leuke winkels veel fiets en wandelmogelijkheden.

alleenreizend, Juli 2014
"Als uitvalsbasis van de natuur en omgeving prima"vertalen
Christiaan
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

06-08-2014 Voor een paar dagen een geschikt hotel. Fietsen voor een ouder persoon niet aan te raden in de directe heuvelachtige omgeving ten zij er gebruik gemaakt wordty an een electrische fiets.

met een groep, Mei 2014
"Accommodatie"vertalen
Thea Verkroost-Oost...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

12-05-2014 Fantastische plek voor een feest. De ruimte van de Sallandse Heuvelrug leent zich uitstekend daarvoor en Hotel Dalzicht zorgt voor de rest.

met partner, Apr. 2014
"Fantastische plek!"vertalen
Tina de Keyzer
Waardering
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-04-2014 Ondanks het slechte hotel, hebben we ontzettend genoten van de prachtige natuur!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welk land rij je het liefst auto?