Beoordelingen Nijverdal

Waardering
7,9
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
7,6
Omgeving
9,0
Sfeer
8,1
Zorg voor natuur
9,2
Het weer

24  °C

30 juli 2014

Nijverdal
7,9
71 beoordelingen
Beoordelingen Nijverdal

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Nijverdal. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Nijverdal. Ben je zelf op vakantie geweest naar Nijverdal? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Nijverdal scoort een 7,9 uit 10, op basis van 71 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Campings, 1 Hotel, 1 Vakantiehuis, 2 , 2 Pensions en 1 Villa in Nijverdal. Op Zoover vind je bovendien 156 vakantiefoto's van Nijverdal. Je kunt 3 video's van Nijverdal bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Nijverdal. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Nijverdal

7,9
71 beoordelingen
Waardering
7,9
Uitgaansleven
7,2
Cultuur
7,6
Omgeving
9,0
Sfeer
8,1
Zorg voor natuur
9,2
Toon score en beoordelingen van:
met een groep, Mei 2014
"Accommodatie"vertalen
Thea Verkroost-Oost...
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

12-05-2014 Fantastische plek voor een feest. De ruimte van de Sallandse Heuvelrug leent zich uitstekend daarvoor en Hotel Dalzicht zorgt voor de rest.

met partner, Apr. 2014
"Fantastische plek!"vertalen
Tina de Keyzer
Waardering
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
10,0
Zorg voor natuur
10,0

21-04-2014 Ondanks het slechte hotel, hebben we ontzettend genoten van de prachtige natuur!!!

met partner, Apr. 2014
"Hele leuke plaats"vertalen
Soldaat
Waardering
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0
Zorg voor natuur
8,0

20-04-2014 Gezellig stadje waar alles is en een hele lekkere sfeer hangt!

De beste prijzen en lastminutes voor Nijverdal bij:

met partner, Apr. 2014
"Super leuke en goed een een prachtig omgeving"vertalen
Tiddo en Anke Zuide...
Waardering
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
10,0

16-04-2014 Wat is het mooi om naar de Holterberg te lopen en het prachtige dal te bekijken en te fotograferen.

met partner, Okt. 2013
"Mooie bosrijk gebied!"vertalen
Bernie
Waardering
8,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0
Zorg voor natuur
9,0

01-11-2013 Mooi bosrijk gebied, mooie winkelcentrum en er was een zeer leuk pool-dart centrum(balls and brains), zeer vriendelijke personeel!

met partner, Okt. 2013
"Leuk dorp"vertalen
Peter Bom
Waardering
8,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
8,0
Sfeer
7,0

27-10-2013 Wij zijn naar Rijssen gereden. Prachtig dorp met verrassend veel winkels.

met een groep, 2013
"Modern dorp met prima winkelvoorzieningen"vertalen
HansH
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
7,0

13-09-2013 Nijverdal is de laatste 20 jaar enorm opgeknapt. Behoorlijk uitgebreid winkelcentrum. Goed gelegen t.o.v. uitgestrekt wandel-en fietsgebied.

met partner, Sept. 2013
"Mooie rustige omgeving"vertalen
rob ter maat
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0

23-09-2013 Rust en vriendelijke mensen !!!

met partner, Aug. 2013
"Leuke omgeving voor een kort verblijf."vertalen
Harry van Dam
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
6,0

03-09-2013 Zo denken buiten ons kennelijk nog veel meer mensen in het weekeinde. Het was er behoorlijk druk op de wegen door de natuurgebieden. Het is er wel mooi. De moeite waard om eens te gaan kijken. Als je er de tijd voor hebt, neem dan een midweekje. Is het misschien niet zo druk.

met partner, Aug. 2013
"Mooie fiets omgeving"vertalen
john
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Omgeving
9,0
Sfeer
9,0

22-08-2013 goede fietspaden, vriendelijke omgeving

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?