Vakantiepark Hessenheem**** in Markelo Nederland beoordelingen 8.1 | Zoover

Vakantiepark Hessenheem**** Markelo

Beoordelingen Vakantiepark Hessenheem****

Potdijk 8, 7475 SL, Markelo
Vakantiepark Hessenheem scoort een 8,1 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Hessenheem****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Hessenheem**** in Markelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Vakantiepark Hessenheem**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Hessenheem**** met andere accommodaties in Markelo.

21 beoordelingen over Hessenheem****

"Voor herhaling vatbaar!"
Josée en Ton
Onderkomens
24-8-2011 Qua ligging park, inrichting en ligging huisje, fietsmogelijkheden en horeca op het park helemaal goed! Luxe lodge (met mooie fietsen) top!

met jonge kinderen, 2011
"Lekkerrustig Park"
Fam. Prins
Onderkomens
11-8-2011 Wij zijn dit jaar 2 keer geweest, beide keren in een Bosvilla.
Ons is het erg goed bevallen.
Vriendelijke mensen bij de receptie!

"Enorm genoten"
houvanholland
Onderkomens
23-7-2011 Wij genoten van een luxe 2 persoons luxe lodge op het Buitencentrum Hessenheem
Deze zijn helemaal nieuw op het park, er zat zelfs een sauna en stoomdouche in, bungalowtje is helemaal compleet en gezellig ingericht
Wij hadden een leuke aanbieding geboekt, incl. fietshuur (splinternieuwe fietsen) en een kortingsbon voor de bistro op het park. we hebben voor 25 euro genoten van een 3 gangen diner! echt heerlijk!!

Kortom, een aanrader! wij komen zeker terug!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Hessenheem**** bij:

"Leuk"
Albert
Onderkomens
16-6-2011 Helaas werd er elke avond een feestje gevierd op minder dan 100 meter.
Voor mensen die echt rust zoeken dus niet de ideale plek.

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Volgende kerst weer!"
Marcel Kamphuis
Onderkomens
27-12-2010 Lekkere sfeer met al die sneeuw. Flesje wijn op tafel bij aankomst in het chalet. Men was alleen vergeten het lakenpakket klaar te leggen, maar verder geen klachten... Mooie omgeving, Markelo op loopafstand. Mooie huisjes, mooi aangelegd park. Echt een aanrader!

met jonge kinderen, Nov. 2010
"Heerlijkehuisjes"
wendy
Onderkomens
13-11-2010 Super genoten met mijn gezin. Heerlijk tot rust gekomen in de mooie Bosvilla (NR 53). Van alle gemakken voorzien, gezellig ingericht, lekker geslapen. Mensen op het park ook heel erg gastvrij. Bistro de Loep, gelegen op het park, ook heel lekker gegeten. Wij hebben heerlijk genoten. Helaas is er toch 1 maar en dat is dat de schoonmaak echt beter kan! Zeker tot ziens!

met vrienden, Okt. 2010
"Super"
C. Dercksen
Onderkomens
26-10-2010 We hebben heerlijk genoten van de omgeving en van het geweldige huisje...

met jonge kinderen, 2010
"De huisjes waren niet erg schoon"
kranendonk
Onderkomens
15-8-2010 dat kan beter voor die 60 euri ! Ook het keukengerei zou iets uitgebreider kunnen.in de houten bungalow konden er geen ramen open.dat vonden we onplezierig

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Keurig onderhouden park!!"
M. Goedhart
Onderkomens
15-8-2010 Prachtige Bosvila, heerlijk tot rust gekomen!!!
Wij zijn 50 plussers en hadden onze zoon van 17 met vriendin bij ons,
voor de jeugd is er niet veel te doen! maar desondanks hebben ook zij het
heerlijk gehad!! miste ook wel een winkeltje!! kom zeker weer een keer terug.

met partner, Juli 2010
",,nooit meer,,"
willemsen
Onderkomens
7-8-2010 Nee, voor ons nooit meer,wij zijn niet tevreden wat betreft het verblijf op hessenheem,de chalet was niet schoon,overal lag stof vooral in de hoeken,en veel spinnenrag,terwijl je toch maar even 60 euro moet betalen voor de schoonmaak kosten. de bedden waren slecht,leek net of je in een scoutinghokje lag,met ijzeren bedtjes,en dunne matrasjes.We hadden er ons erg op verheugd,het was een kado van onze dochter en vriend,jammer van hun geld,en onze vakantie.