Hotel Herberg de Kemper**** in Markelo Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover

Uitzicht op herberg

Beoordelingen Hotel Herberg de Kemper****

Kemperweg 4, 7475 SX, Markelo
Hotel Herberg de Kemper scoort een 9,0 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Herberg de Kemper****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Herberg de Kemper**** in Markelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Hotel Herberg de Kemper**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Herberg de Kemper**** met andere accommodaties in Markelo.

39 beoordelingen over Herberg de Kemper****

met partner, Apr. 2012
"Je weet dat je welkom bent"
J.Bos
2-5-2012 Bij de Kemper tref je een warme ontvangst met een hand waar je bij grote ketens zelf je weg mag vinden en na afloop vaak niet eens geinformeerd wordt of alles naar wens was.

met partner, Apr. 2012
"Topper!!"
Sissi
20-4-2012 Wat een heerlijke B&B!! De kamers zijn heerlijk en van alle gemakken voorzien. Koelkast met drankjes en koffie (Nespresso)/thee op de gang te pakken voor normale prijzen. Wij hebben in het restaurant een 4 gangen verrassingsmenu gegeten en hebben in tijden niet zo lekker gegeten. Ontbijt prima en bediening en ontvangst allemaal heel vriendelijk. Zeker een plek weer terug te komen!!

met partner, Mrt. 2012
"Geweldig"
rob_beekman
27-3-2012 We zijn via veiling geweest. Het was helemaal top !
Zeer vriendelijke eigenaren en bediening, gezellig, knus, hele mooie kamers met goede bedden en douche, goed eten, leuke lokatie om te wandelen. We gaan zeker nog een keer terug.

met partner, Mrt. 2012
"Super plekje"
hans de vree
24-3-2012 Meerdere malen hier geweest en het is hier uitstekedn vertoeven, kamers zijn top en tot in de details verzorgt.ontbijt en eten zijn met 1 woord super, dus ik zou zeggen doen!!

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Prachtige kamers in verbouwde boerderij"
Sharon Wegman
21-3-2012 Herberg de Kemper in Markelo heeft de oude stal omgebouwd tot 6 prachtige hotelkamers. Schitterende badkamer met stortdouche en zalige bedden. Minibar op de gezamelijke gang met supermarktprijzen is een prima service! Beetje gehorig als je een kamer langs de weg hebt en helaas geen WiFi. Maar al met al een geweldige lokatie!

met partner, Feb. 2012
"Super !"
sbakker748
4-5-2012 We vonden het erg leuk om te zien hoe ze ontzettend hun best gedaan hebben om van een oude vervallen schaapskooi het zo mooi te maken !
We werden erg vriendelijk en gastvrij ontvangen. De kamer was geweldig, goed en ruim bed en een heel prettige badkamer met heerlijk dikke handoeken.
We hebben gegeten in de bistro en ook daar was de service erg goed, net als het eten.Ook de volgende ochtend was het ontbijt erg lekker, vooral de zelfgemaakte vleeaswaren en het eitje werd vers en warm aan tafel geserveerd. De omgeving vonden we erg mooi, hebben heerlijk gewandeld, we kregen een mooie en duidelijke wandelroute mee.
Kortom, herberg de Kemper is zeker aan te raden !!

met partner, Feb. 2012
"Alles was top."
Marieke
18-2-2012 Wij hebben een geweldige overnachting gehad, was helemaal top.
Het eten is super goed , de sfeer is gezellig.
Vooral de kamers waren erg mooi ingericht.
De omgeving is mooi, vooral als je van wandelen en fietsen houdt.
De eigenaars waren erg vriendelijk en behulpzaam.
Voelde ons gelijk helemaal thuis.
Wij waren nu zonder kinderen maar kindvriendelijk vond ik het zeker.

met partner, Dec. 2011
"Lekker hoor!"
Raymond de Groot
12-12-2011 Heerlijk verblijf in De Kemper. Mooie kamers en lekkere stortdouche! Gesitueerd in een verbouwde schuur aan de overkant van het restaurant. Het eten in het restaurant was prima, vers bereid.

Zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, 2011
"Mooie kamers & heerlijk eten in prachtige omgeving"
pleuni_corton
20-11-2011 We hebben hier 2 nachten geslapen met een veilingen bon. Erg mooie kamer (kamer 2, luxe kamer op begane grond, moesten we wel iets extra's voor betalen, maar was het waard) in de mooi verbouwde schuur. We hebben beide avonden heerlijk gegeten, de eerste avond met het sjieke verrassingsmenu wat we goedkoper hadden kunnen bijboeken, de tweede avond in het bistrodeel. We hebben een fiets gehuurd bij de Herberg en daarmee heerlijk door de mooie omgeving getourd.
Al met al een heuse aanrader!

met partner, Okt. 2011
"Bovengemiddeld"
merel
21-10-2011 Kamers zijn bijzonder, authentiek hersteld met oude balken in het zicht en leemstuc ertussen, tadelakt in de badkamer, echt prachtig. Wel wat gehorig in het pand, dat is jammer. Gezamenlijke minibar is slim en praktisch, tegen kostprijs koffie, drankjes en snacks te krijgen. Aangezien de kamers in de 'schuur' tegenover het restaurant liggen kun je 's avonds een drankje pakken en 's ochtends een kop koffie zonder naar de overkant te hoeven. Het bed ligt heerlijk, wel dik kussen dus als je daar niet van houdt: eigen kussen mee. Weg voorlangs was drukker dan verwacht, kennelijk een sluiproute voor wat vrachtwagens etc om de drukke N-route te omzeilen. In het restaurant lekker gegeten, hadden het 4-gangen verrassingsmenu, goede waar voor ons geld. Wel jammer dat het erg druk was i.v.m. gezelschap dus wat spanning/vermoeidheid en weinig aandacht van de gastheer. Kan me voorstellen dat het op een rustiger moment helemaal top is. Met kinderen zou ik hier niet neerstrijken.