Camping De Poppe**** in Markelo Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

Camping De Poppe**** Markelo

Beoordelingen Camping De Poppe****

Holterweg 23, 7475 AT, Markelo
Camping De Poppe scoort een 8,8 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Poppe****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Poppe**** in Markelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Camping De Poppe**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping De Poppe**** met andere accommodaties in Markelo.

13 beoordelingen over De Poppe****

9,6
"HEEL MOOI"
Joldersma
3-5-2012 Camping de poppe is echt doelgericht op het vermaken van kinderen en ouders van jong tot oud. Van bingo tot voetbalwedstrijden vlotten bouwen en playbackshow die eindigt met mooi siervuurwerk.De kampeervelden achterin bij het meer zijn echt aan te bevelen.

"Gastvrije camping"
brink
22-8-2011 Wij hebben met ons gezin met kinderen van 6, 9, en 11 jaar een heerlijk weekje gekampeerd op De Poppe. De kinderen vermaakten zich vooral met het zwembad, zwemmeer en grote springkussen. We stonden dichtbij het meer. We zouden deze camping daarom niet kiezen als een van de kinderen geen zwemdiploma had. Jammer is dat het douchen erg duur is. Voordeel hiervan is dat iedereen heel kort douchte en we nooit hoefden te wachten op een douche. Ook vonden wij de plekken zeker niet ruim. De campingeigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Het restaurant is heel erg goed en kindvriendelijk. We komen zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Een aanrader!!"
Joan
5-6-2011 Super leuke capming!!Bijna alles is goed op de camping!Er is echter 1 min puntje .....4 eurocent voor 10 seconden warm water gebruik is erg duur!!

met jonge kinderen, Mei 2010
"Zeer verzorgd geheel"
Corné en Diana
15-5-2010 Zeer nette camping, sanitair netjes schoon.
Heerlijk restaurant, met mooi terras, direct aan speelgelegenheid.
Alles is echt tot in de puntjes verzorgd. Geen sprietje onkruid oid. conplimenten!!
Ook zeer kindvriendelijk.
Campingeigenaren zijn erg vriendelijk, het is een echt familiebedrijf.
Ook het team van de animatie is heel lief voor de kinderen.
Wat wij wel als een nadeel ervaren hebben, is dat 98 % van de kampeerders een seizoensplek heeft ( dit vaak al voor vele jaren). Geeft natuurlijk wel aan, dat het goed is.
Maar voor de passanten is dit wel erg jammer.
Wij hebben dit nu tweemaal ervaren.
Gedurende de week, leegstaande caravans (wij waren de enige op een veld van 20 caravans.) Als in het weekend de eigenaars komen, is het ons kent ons. En dat vinden wij erg jammer. Verder geen negatief punt te melden, echt perfect. Ondanks dat we dit een nadeel vinden, komen we nog graag een keer terug.
Familie Aanstoot, bedankt !

met partner, Apr. 2010
"Mooie camping ."
ben
4-2-2011 Hierbij wil ik de ( De Poppe ) Team bedanken voor de goede zorgen in de jaren dat wij op de Camping verblijven.
Goed verzorgde Camping en niets aan te merken op het onderhoud
Wij staan met tevredenheid op de camping maar ik mis de gezellige avonden en het optreden van de kinderen
Voor de kinder is er genoeg te doen op de camping.
Camping moet iets meer organiseren voor de oudere camping gasten.

Familie
"Super!!!"
dijkhuis
17-11-2008 Camping & restaurant zijn super!!
de plaatsen mooi erg gezellige mensen en sanitair wordt 3xper dag schoongemaakt. annimatieteam leuk. wij
komen weer terug alleen niet meer in het hoogseizoen. maar dat heeft met het hollandse weer te maken en niet met de camping!!!

met partner, Aug. 2008
"Uitstekende camping"
Jan en Els
8-8-2008 Fraaie camping in een mooie omgeving (de Borkeld) mooi zwembad en een prachtige zwemvijver. Een pluim voor net animatieteam met oa Onky Femke en Maureen.
Verder mooie plaatsjes in de buurt Goor/Markelo/Diepenheim

met jonge kinderen, Juli 2008
"Leuke camping!!"
Marja.
5-7-2009 Wij zijn vorig jaar geweest in juli,
Grote plaatsen waar je ook je auto kwijt kunt.
Animatie dik voor elkaar, alhoewel onze kinderen er niet actief aan mee hebben gedaan, op een avond een soort disco bij de recreatieplas.....erg leuk!!
Een super mooi zwembad met een stoere glijbaan en voor de allerkleinsten ook een apart bad.
Naast het zwembad een enorme speeltuin
Omgeving helemaal super, dat het aan een provinciaalse weg zit op zich niet storend, je moet wel op je fietsje als je naar holten of markelo wilt, ideaal is ook dat je snelweg dichtbij hebt.
Een leuke camping; kortom een aanrader

Familie, Juli 2008
"Super kindercamping!!!"
familie papa&mama+m...
9-8-2008 De kids werden prima vermaakt door het animatie team weer of geen weer. We hebben goed gebruik gemaakt van het zwembad, echt een pluspunt is dat er een groot hek om het kinderbad zit zodat de kleintjes niet zomaar naar het diepe bad kunnen lopen. Glijbanen=TOP!! Ook met mindere temperturen prima zwemmen in het verwarmde bad. Wij hadden een caravan gehuurd maar de kids hadden geen problemen met contact maken waren zo vriendjes en vriendinnetjes met de "vaste garde". Goede schone verzorgde camping!! Echt Top! Restaurant Top, heerlijk eten terwijl de kids nog even kunnen spelen in de speeltuin. Wij hebben de camping als een hele warme, gezellige familiecamping mogen ervaren en als je kan garandeerden dat het volgend jaar weer zulk top weer is komen we zeker terug voor het geweldige zwembad!!! Of voor Onky de mascote van de camping...ha ha Echt een prima camping voor kinderen tot 12 jaar...

Familie, Juli 2008
"Prima camping"
Elize
3-8-2008 Zeer goede camping. schoon, degelijk, veilig voor de kinderen etc. alles is tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Heerlijk restaurant met mooi terras en speeltuin, leuk en goed zwembad. Vooral de glijbaan is een groot succes.
De ligging is aan een provinciale weg, op zich niet storend, maar als je zomaar een stukje wil wandelen, met je kleine kindjes of de hond valt dat tegen. De directe omgeving is niet mooi. Verder wat de sfeer op het kampeerveld niet ten goede komt is de vele seizoensgasten, die wel heel erg samen klitten en geen oog hebben voor passanten. Ook hun kinderen spelen daardoor al veel samen, waardoor het ook voor de kinderen niet meevalt contact te krijgen. Ook regelmatig leegstaande caravans om je heen. Het is een fijne en goede camping, maar dat vonden wij wel een vervelende ervaring, wat maakt dat wij niet snel zullen terugkeren op deze camping. Wat jammer is, want het is verder echt goed.