15-5-2010
Zeer nette camping, sanitair netjes schoon.
Heerlijk restaurant, met mooi terras, direct aan speelgelegenheid.
Alles is echt tot in de puntjes verzorgd. Geen sprietje onkruid oid. conplimenten!!
Ook zeer kindvriendelijk.
Campingeigenaren zijn erg vriendelijk, het is een echt familiebedrijf.
Ook het team van de animatie is heel lief voor de kinderen.
Wat wij wel als een nadeel ervaren hebben, is dat 98 % van de kampeerders een seizoensplek heeft ( dit vaak al voor vele jaren). Geeft natuurlijk wel aan, dat het goed is.
Maar voor de passanten is dit wel erg jammer.
Wij hebben dit nu tweemaal ervaren.
Gedurende de week, leegstaande caravans (wij waren de enige op een veld van 20 caravans.) Als in het weekend de eigenaars komen, is het ons kent ons. En dat vinden wij erg jammer. Verder geen negatief punt te melden, echt perfect. Ondanks dat we dit een nadeel vinden, komen we nog graag een keer terug.
Familie Aanstoot, bedankt !
4-2-2011
Hierbij wil ik de ( De Poppe ) Team bedanken voor de goede zorgen in de jaren dat wij op de Camping verblijven.
Goed verzorgde Camping en niets aan te merken op het onderhoud
Wij staan met tevredenheid op de camping maar ik mis de gezellige avonden en het optreden van de kinderen
Voor de kinder is er genoeg te doen op de camping.
Camping moet iets meer organiseren voor de oudere camping gasten.
17-11-2008
Camping & restaurant zijn super!!
de plaatsen mooi erg gezellige mensen en sanitair wordt 3xper dag schoongemaakt. annimatieteam leuk. wij
komen weer terug alleen niet meer in het hoogseizoen. maar dat heeft met het hollandse weer te maken en niet met de camping!!!
8-8-2008
Fraaie camping in een mooie omgeving (de Borkeld) mooi zwembad en een prachtige zwemvijver. Een pluim voor net animatieteam met oa Onky Femke en Maureen.
Verder mooie plaatsjes in de buurt Goor/Markelo/Diepenheim