Camping Bergzicht Markelo*** in Markelo Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Ruime comfortplaatsen

Beoordelingen Camping Bergzicht Markelo***

Twikkelerweg 17, 7475 ND, Markelo
Camping Bergzicht Markelo scoort een 8,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bergzicht Markelo***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Bergzicht Markelo*** in Markelo, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Camping Bergzicht Markelo*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Bergzicht Markelo*** met andere accommodaties in Markelo.

10 beoordelingen over Bergzicht Markelo***

met partner, 2011
"Fijne camping"
cisca
17-7-2011 Wij staan hier al jaren en we hebben het er erg naar ons zin.
Veel te doen voor kinderen in het hoogseizoen en prima vriendelijk personeel.
Mooie bosrijke omgeving en vanalles te doen in de omgeving, ideaal voor wandel- of fietstochten.

met jonge kinderen, 2011
"Fantastische plek"
fam van bremen
14-7-2011 camping is perfect ruime plekken sanitair is helemaal vernieuwd en de camping is schoon

"Mooie, bosrijke omgeving"
Familie Molshoop
13-7-2011 Camping Bergzicht in Markelo is een ideale camping voor mensen die van rust en natuur houden. De eigenaar is druk bezig de camping van een "moderner" jasje te voorzien. Zo zijn o.a. de toiletruimten reeds aangepast aan de moderne eisen. Het vernieuwde zwembad (ook al is deze onverwarmd) ziet er zeer uitnodigend uit. Kortom: een mooie camping, waar wij graag terugkeren.

"Zeer mooie camping"
standplaats: Mugje
14-7-2011 Gewoonweg: een leuke familiecamping. Prachtige omgeving, Twentse gemoedelijkheid en nuchterheid. Zeker aan te raden.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Echt een familie camping"
Peters van Nijenhof
18-7-2011 fijne vakantie gehad in de omgeving veel te doen in goor bv schoolfeest etc in markelo diverse aktiviteiten en op de campng hebben kinderen overal voorrang leuke speeltuin ,zwembad etc in t hoogseizoen is er een entainment team ,bingo disco etc en voor de oudere kun je ook meedoen aan t klootschieten wat een zeer geliefde sport is in de omgeving

met jonge kinderen, Apr. 2011
"Plek om terug te komen."
H.Stam
15-7-2011 Camping Bergzicht is een fijne camping met mooie grote plekken tegen de bosrand.Heerlijk om te vertoeven. De nog vrij nieuwe eigenaren zijn ook heel sympathiek en druk bezig te vernieuwen.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Een Leuke camping !!! Leuke vakantie gehad."
Familie uit Rotterd...
17-8-2009 Is een heel leuke camping. We zijn voor het eerst in een stacaravaan gegaan. Het beviel prima echt waar. Het ligging is goed, we waren in het bosrijk. Er is voldoende te doen rondom het stadje Markelo / Goor.
We hadden echt naar onze zin. Zeker om iemand aan te raden. We zijn een hele week geblijven.

met jonge kinderen, 2008
"Prachtige camping"
Familie De Frens
17-7-2011 Camping Bergzicht is gewoon een prachtige plek om heerlijke vakanties te vieren.
De kinderen zijn er gewoon niet weg te slaan.

Joke Heinneman
8-5-2008 Wij waren het weekend van Hemelvaart op de camping, we hadden mooi weer dus dat kon niet meer stuk. We hadden super plaatsen ruimte genoeg, de beheerder was vriendelijk en geen moeite is hem teveel om de gasten het naar de zin te maken. De camping ligt tegen een bos aan dus je kunt zo vanaf je plek wandelen in het bos. Het zwembad was ook open maar het water was erg koud.

Familie, Aug. 2006
Freddy
20-2-2007 Camping Bergzicht is een leuke camping, zowel voor de kinderen als voor ouderen. Een goed recreatieteam is aanwezig om de kinderen vier weken lang te vermaken.