Hotel Marktzicht*** in Losser Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.904 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Losser > Hotel Marktzicht***

Beoordelingen Hotel Marktzicht***

30 januari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Hotel Marktzicht scoort een 8,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Marktzicht***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Marktzicht*** in Losser, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Hotel Marktzicht*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Marktzicht*** met andere accommodaties in Losser.

10 beoordelingen over Marktzicht***

zakelijk, Okt. 2011
Goed hotel, kom zeker terug.
Frank
17-10-2011 Fijne ontvangst. Alles relaxed inderdaad zoals eerder beschreven werd een familiar sfeertje, zelfs de hond is blij als je binnen komt.
Nette, ruime kamers.
Eten smaakt erg goed.
Een ding is zeker, weer eens een gewoon goed hotel gevonden.

zakelijk, Sept. 2011
Gedateerd en netjes. Ontbijt erg weinig keus!
R. van der Vliet
5-9-2011 Hotel ligt in een prachtig dorp te midden in de kern van het dorp Losser. Erg zijn gezellige restaurantjes aanwezig en voldoende winkels en fietsroutes.

Mooi historisch stadje.
Peter en Gré de Gro...
19-6-2011 Vanuit het hotel beginnen de fietsknooppunten direct.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Marktzicht*** bij:

Grandioos.
Peter en Gré de Gro...
18-6-2011 Hecht familie hotel,alles klopt in dit hotel.Genoten van de gastvrijheid,en de ongedwongen sfeer.Bij aankomst de accu-lader van de electrische fietsen vergeten,wij met onze gedachten al weer terug rijden naar Beverwijk.De zoon des huizes heeft voor ons een fietsenwinkel gebeld,en wij konden gratis een accu-lader lenen.Waar vindt je nog zo'n service.Elke avond mochten wij onze wensen kenbaar maken wat we wilden eten.Het is net of je bij je eigen familie op visite komt.Beste mensen als U eens echt wilt genieten,boek dan een weekje in hotel-Marktzicht.Het zal U leven veranderen.Nogmaals Fam.Kok hartelijk dank voor alles,en wij komen zeker terug.Peter en Gré de Groot.Beverwijk.

zakelijk, Sept. 2010
Heerlijk om hier voor ons werk te zitten
jan jansen
9-10-2010 Kom hier al ongeveer 10 jaar voor mijn werk, en kom er nog altijd met veel plezier.
Wilfried is een goede kennis geworden en staat altijd voor ons klaar al is het midden in de nacht.

Jan Jansen ( Visser & Smit Hanab)

met partner, Apr. 2010
Gezellig familiehotel
Fam Kunne
2-5-2010 Lekker bourgondisch hotel met vriendelijke bediening en een prima service
We komen zeker nog een keer terug voor een weekendje Losser

met een groep, Nov. 2009
Zeker voor een herhaling!
Veronique
25-1-2010 Hotel Marktzicht staat gelegen vlak naast Plus,dus al een voordeel..Verder niet ver van het kleine centrum van Losser,zijn wel voldoende winkels maar uitgebreid winkelen doe je beter in Enschede.Op loopafstand bushaltes,VVV kantoor..

zakelijk, Nov. 2009
Zeer prettig familiehotel
Dirk
17-7-2010 "Marktzicht"is een echt papa-mamma hotel waar je, je direct thuisd voelt.
Het eten is zeer gevarieerd en je behoeft als langverblijver niet van de kaart te eten maar er wordt elke dag iets anders voor je gemaakt.
De kamers zijn ruim opgezet en er is voldoende werkplek om ook avonds nog iets af te werken.
De bar is altijd bemand en in de rustige periodes fungeert deze meer als huiskamer, waar een ieder de dag nog even kan doornemen en een praatje maken met de eigenaren of de andere gasten

zakelijk, Okt. 2009
Super Gezellig Altyd een groot feest
Roberto Waku Waku
17-6-2010 is een net hotel met hele goede service.
en het is altyd wel gezellig aan de bar.
kom er nu al een paar maanden heb er niks over te klagen het eten drinken de slaapkamers alles is perfect mij zullen ze zeker terug blijven zien.
en laat je vooral verrassen door de kok die maak altyd wel wat speciaals lekker klaar vooral reebief is een aanrader heb dr gister nog 1 gegeten daar toppie.

met oudere kinderen, Aug. 2009
Gezellig en centraal gelegen hotel
F.Ter Beek
4-10-2009 Afgelopen Augustus hebben wij hier met ons gezin een weekend doorgebracht.
Het was er heerlijk en ontspannen vertoeven op het mooie en ruime tuinterras aan het oude marktplein. . s Avonds hebben we in het knusse restaurant genoten van o.a. reebief , een van de wildspecialiteiten van de chef. Dit restaurant is echt een aanrader ! Verder kan ik me dan ook echt niet aansluiten bij het vorige bericht wat betreft de kamers etc. want het waren mooie en ruime kamers met zelfs flatscreen tv's. Het ontbijt was ook gewoon goed.
Wij komen hier zeker terug!

zakelijk (5)
met een groep (1)