Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas in Lemelerveld Nederland beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas

31 mei 2012

Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas Lemelerveld

Beoordelingen Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas

Vilstersedijk 13, 8152 EB, Lemelerveld
Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas scoort een 8,9 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas in Lemelerveld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bed and Breakfast Wijnstaete Op den Pas met andere accommodaties in Lemelerveld.

7 beoordelingen over Wijnstaete Op den Pas

met partner, Nov. 2011
""Heerlijk genieten""
v.Vliet
27-3-2012 We zijn hier al vaker geweest. Deze B&B ligt landelijk gelegen buiten het dorp met uitzicht op de wijnranken. Prima bedden en een lekkere regendouche op onze kamer. Kamers zijn schoon en leuk ingericht, allen met een eigen stijl. Ontbijt is uitstekend met een eitje zoals jij wilt, vers fruit en kaas van de lokale kaasboerderij. Alles is op fietsafstand goed te doen, ook de knooppunt routes zijn hier goed aanwezig. En neem je wandelschoenen mee, ideale omgeving voor lekker sportief bezig te zijn en na afloop met een wijntje van de eigen wijngaard te ontspannen in de tuin, zelfs in november!

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Super Romantisch"
Dirk
26-1-2011 Super romantisch weekend gehad in dec. In de sneeuw en met een heerlijke kerstsfeer. Oude warme boerderij met brocante ingericht maar wel zeer stijlvol. Zeer hartelijke ontvangst door Sandra met een glaasje uit eigen wijngaard. absoluut uniek is het ontbijt. Dat is werkelijk top, zo kom je ze niet tegen bij accor NH, Mercure of welke onpersoonlijke keten dan ook. Kinderen kunnen erbij op de kamer en daardoor wordt het ook nog eens heel betaalbaar. Wij komen terug in de zomer want volgens Sandra is het dan nog mooier!

met partner, Juli 2010
"Mediteraan sfeertje"
Peter
31-7-2010 Logeren op een wijnboerderij is in Nederland al bijzonder. Bij Wijnstaete doen ze hun best om je te ontvangen in een mediteraan sfeertje. We hebben hier 2 dagen gelogeerd in de blauwe druif (een van de 4 bed&breakfast-verblijven) en werden gastvrij ontvangen met een rosé en toastjes brie onder de hooiberg. De accoumodatie bestaat uit een sfeervolle slaapkamer (boven), een luxe ruime badkamer en woonkamer met eigen uitgang naar buiten. Nu moet je je bij die woonkamer geen al te grote voorstellingen maken. Het oogt meer als een trappenhuis met een zitje erin. Wij leefden hoofdzakelijk in de slaapkamer (he, het is ten slotte bred & breakfast). Ontbijt kon je in de gezellig centrale ruimte eten (of op de overkapte veranda met palmen als het mooi weer is). De ligging is prima: tien minuten fietsen van de lemelerberg. Erg mooie omgeving. Een aanrader om eens een paar dagen te onthaasten.

"Leuk vakantiehuisje!"
lenny beeloo
20-5-2010 Een weekje in het vakantiehuisje van wijnstaete op den pas geweest. Het huisje is van alle gemakken voorzien,mooie ligging. De eigenaresse Sandra is erg vriendelijk,het ontbijt is uitgebreid met o.a. een eitje van eigen kippen. Je kan er fietsen huren met fietskaarten en brochures over de omgeving.Bernhard heeft ons een flesje wijn verkocht die ik met genoegen thuis heb opgedronken. Wij komen er zeker een keer terug

met partner, Juli 2009
"Zo hoort een Bed and Breakfast te zijn!"
Marjolijn en Menno
13-7-2009 Hoera,

Wat een feest om hier een weekeindje door te brengen. Bij aankomst worden we hartelijk ontvangen met een drankje en hapje. De kamers zijn sfeervol en van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is overdadig (zelfs een schaaltje aardbeien staat klaar). Een groot gedeelte van de dag hebben we heerlijk lezend met een drankje door gebracht in de zonovergoten tuin.

Volgend jaar komen we weer!

alleenreizend, Nov. 2008
"Prima adres om terug te komen!"
Joke Damen
10-11-2008 Plek om te onthaasten! Ik heb een heerlijke week in het vakanthuis doorgebracht. Prima en hartelijke ontvangst en rust gegarandeerd. Leuke omgeving, fietsen, winkelen, wandelen. Voor paardliefhebbers prima omgeving om buitenritten te maken. Kortom: een plaats om terug te keren. Eigen fiets meegebracht, maar fietsen zijn ter plekke beschikbaar! Ik - of familie - komen hier zeer zeker terug. Perfect!

Joke Damen, Scheveningen 8 november 2008

Familie
"Leven als een god in het vechtdal"
Syl
22-9-2008 Mooie oude verbouwde boerderij met wijngaard. In de voormalige deel zijn vier appartementen gevestigd en een grote gemeenschappijlijke ruimte met keukentje. Sandra ontvangt je erg hartelijk en maakt een fantatisch ontbijt. Bernard draagt zorg voor de wijngaard. tip boek een rondleiding en een proeverij en laat je verbazen