25-8-2012
Wij zijn in augustus naar deze prachtige camping geweest, de staat van het sanitair, echt werkelijkwaar toppie. Vriendelijke schoonmakers en Medewerkers, Leuke eigenaars. Ook een erg mooie ligging, en erg fijn met het natuurbad. Alleen het restaurant was een beetje ouderwets, Maar alles was prima schoon, voor de rest een top vakantie gehad, Wij komen zeker nog eens weer !
10-8-2012
Bij aankomst al ontvangen door een vriendelijke medewerkster. In de trekkershut welke ik geboekt had, bleek mijn hond niet toegestaan. Direct werd er een omboeking gedaan en vroeg de medewerkster mij op welke site ik had geboekt zodat ze dit aan konden passen in het systeem.
Het sanitairgebouw was uitstekend, schoon en fris zoals het hoort te zijn.
De ligging van dit park zorgt ervoor dat je binnen no time in leuke dorpjes bent met de fiets of auto en anders kun je zalig rondlopen in de omgeving.
Het beviel mij zo goed dat ik er nog een nachtje aan vast geplakt heb.
10-8-2012
we zijn net weer terug van een geweldige vakantie.Ik zat met mijn dochter van 11 jaar in vakantie bungalow de Koolmees, dat is een mooi huisje voor 4 personen, er zitten 2 slaapkamers in met heerlijke boxspringbedden, een eethoek, koelkast,magnetron, zithoek, 4 pits gasstel, tv, radio en eigen wc/douche, zwembad voor de deur.
de eigenaars, personeel en recreatie team is top.
centrum is op ongeveer een kilometer afstand.
Wij hebben daar een leuke 2 weken vakantie gehad, bedankt daarvoor
24-12-2012