Camping Heidepark**** in Lemelerveld Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.486 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Lemelerveld > Camping Heidepark****

Beoordelingen Camping Heidepark****

-5  °C

7 februari 2012

zwembad

Camping Heidepark scoort een 8,6 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Heidepark****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Heidepark**** in Lemelerveld, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Heidepark**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Heidepark**** met andere accommodaties in Lemelerveld.

29 beoordelingen over Heidepark****

met oudere kinderen, Aug. 2011
Fantastisch
H.Albers
13-9-2011 Na vier jaar weer eens neer gestreken op deze camping volgens ons wordt deze camping steeds beter.
Vriendelijk personeel en eigennaren,en goed eten [bal] en drinken.
Komen zeker weer terug.
Henri en Machiel

met vrienden, 2011
Super gezellige camping
Rian
20-8-2011 Weer naar deze camping gegaan!
waarom?? omdat dit een super gezellige camping is met een heleboel leuke mensen!
recratieteam was erg leuk!
en we komen volgend jaar gewoon weer want alles aan deze camping is TOP

Goede service en heerlijke sfeer
Annet
2-9-2011 Charme camping heidepark is gezellig en kindvriendelijk. Onze zoon (6) heeft zich uitstekend vermaakt op de speeltoestellen, de speelzolder in in het zwembad. Dit was door het weer wel koud (onverwarmd). We maakten gebruikt van de bungalow, welke niet luxe is en een beetje verouderd, maar prima voldoet. De trap naar boven is erg stijl en heeft geen balustrade. De bedden zijn goed, we hebben heerlijk geslapen.

Stil
Monique
24-7-2011 In het natuurpark mag je tijdelijk niet zwemmen. Alles was dicht, omdat in dat deel de vakantie nog niet was begonnen, dus geen ijsjes kopen of spontaan een broodje.
Het is een mooie camping, maar het was heel erg stil en rustig. Voor mijn oudere jongens was er niks te doen

Leuke kleinschalige gezinscamping
Richard
31-8-2011 Leuke kleinschalige gezinscamping met deels nieuw sanitair, maar nabij de kantine echt gedateerd sanitair. De kantinetafels zijn nog net niet voorzien van pluchen kleedjes, daar zou ook nog het e.e.a. gemoderniseerd kunnen worden.

Rustige camping
Gelm
5-8-2011 Camping grenst direct aan het sportpark, aan de rand van het dorp.
De camping heeft diverse veldjes, veel vaste plekken, doet wat ongezellig aan.
Het veldje Grutto is dan het leukst te noemen, hier heb je geen vaste plekken.
Aangezien je op een veldje staat en het vrij open is kijk je zo bij elkaar in de tent/caravan, weinig privacy dus!
Wel leuke kinderanimatie, diverse kleine speeltuintjes, veldjes zijn overzichtelijk. Schoon sanitair.
Camping is autovrij dus vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen.

Gezellige camping
een tevreden gast
30-1-2012 mooie kindvriendelijke familie camping auto vrij
nieuwe schoon sanitair
vriendelijk personeel en eigenaren
mooie omgeving om te fietsen en te wandelen
voor de kids binnenballenbak en een leuk recreatie taem

met jonge kinderen, Juni 2011
Wat wil je nog meer!
fam. Bruns
7-6-2011 Eigenaren zeer vriendelijk. Bij aankomst miste ik een tentstok. Gelukkig had de eigenaar nog een tentstok op zolder liggen en kon het kamperen toch nog doorgaan. Alles goed onderhouden Mooie ruime plekken. Niet te massale camping. Ons zoontje van 4 vermaakte zich prima met de animatie 's ochtends even dansen, daarna lekker knutselen en 's middags of 's avonds meedoen met spelletjes of het theater. Geen overdreven gedoe maar gewoon heel erg leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. we hebben genoten!!

met jonge kinderen, Mei 2011
Helemaal goed!!
Julia
8-7-2011 Fijne rustige en schone camping. Het echte natuurzwembad naast de camping is gratis toegangkelijk voor campinggasten. Zwembad, speeltuinen speelzolden en animatieteam voor de kinderen. Autovrij! Genoeg schaduwplekken. Dorp op loopafstand, verschillende pretparken en speeltuinen ook niet al te ver weg.

met vrienden, Aug. 2010
Een super camping
R. H
3-8-2011 het is een goede gezelige en leuke camping,
ik een een vriendin zijn hier geweest een weekje kamperen net na het hoogseizoen, maar we hebben het super gehad, aardig personeel. en openingstijden van winkeltje en broodjes halen was helemaal goed

over 2 weekjes gaan we weer:D

met een groep (1)