7-8-2011
Sanitair schoon; maar de waterdruk niet erg hoog, en douches soms erg koud! Veel kinderen, leuk de tractor en het paard bij de ingang, mijn dochter van 1.5 jaar vond het geweldig! Veel te doen voor kinderen. Speelbos leuk, speelvijver een slootje, heb mn dochter er niet in laten spelen. Mooie omgeving, ommen op de fiets goed te doen. Camp winkel prima, lekker ijs!!!!! Ook leuk bonnen bij uit-checken, lekker nog ijsje voor vertrek! Sep key in sanitair werkt prima, je krijgt je geld terug als er nog wat opstaat bij vertrek. Zijn 4 nachten in caravan geweest.
11-8-2011
Een camping waar iedereen van het personeel van s'morgens vroeg tot s'avonds laat er alles aan moet om het mensen naar de zin te maken ,hier weet men wat gastheer schap betekent . resect voor al deze hard werkende mensen.
27-7-2011
Afgelopen weekend terug gekomen van de camping waar wij ons 2 weken prima hebben vermaakt ondanks de enkele bui die we hebben gehad. Een zeer schone camping waarvan je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. Prachtige sanitair gebouwen die goed schoon werden gemaakt. Een heel goed restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. Vriendelijke eigenaren die alles goed in de gaten houden en heel vriendelijk personeel. Wij hadden geen kinderen bij ons maar voor de kinderen die er waren was genoeg te doen. Het recreatie team deed er alles aan om de kinderen te vermaken en op alle veldjes was er wel een zandbak en speelrek.