Vakantiepark De Imminkhoeve***** in Lemele Nederland beoordelingen 9.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark De Imminkhoeve*****

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Vakantiepark De Imminkhoeve*****

Lemelerweg 41, 8148 PB, Lemele
Vakantiepark De Imminkhoeve scoort een 9,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Imminkhoeve*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Imminkhoeve***** in Lemele, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Vakantiepark De Imminkhoeve***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark De Imminkhoeve***** met andere accommodaties in Lemele.

2 beoordelingen over De Imminkhoeve*****

met een groep, Juli 2011
"Supervakantie voor mindervalide"
truus janssen
Onderkomens
25-8-2011 bijzonder gezellig en veel dingen gedaan. bij alles kon ik hulp krijgen en elke morgen en middaqg was er wat anders te doen wat ik heel leuk vond, De kamer was prima en mijn hulphond was zeer welkom. De recreatie mensen waren super en dat gold ook voor de helpenden, of het nu verzorging was of bediening of noem maar op. De maaltijden uit de keuken waren bijzonder lekker en feestelijk. Ik hoop nog vaak zo'n vakantie hier mee te mogen maken. De prijs is vrij hoog, maar dat is logisch met zoveel verzorging betaal je voor twee. Vergelijkbare vakanties kunnen veel duurder zijn zelfs. Dus dit valt nog mee. Leuk dat ik veel verzorgers kende uit de kerk.

met een groep, Juni 2011
"Geweldige accommodatie voor mindervaliden"
Carla
Onderkomens
14-6-2011 Wij verbleven in het Hallehuis de afgelopen week,het huis was super en van alle gemakken voorzien.De clienten maakten gebruik van het ligbad en verbleven een middag in de snoezelruimte,ook werden er aangepaste fietsen gehuurd.De omgeving leent zich voor mooie wandeltochten.
Mocht je verblijven in de Imminkhoeve dan ben je echt van alle gemakken voorzien.