Beoordelingen Landhuis Erfgoed Bossem***

19 mei 2013

Erfgoed Bossem***
Beoordelingen Landhuis Erfgoed Bossem***
Dorpsstraat 7, 7635 NA, Lattrop
Overweeg je om een verblijf te boeken in Landhuis Erfgoed Bossem*** in Lattrop, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Landhuis Erfgoed Bossem*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Landhuis Erfgoed Bossem scoort een 8,7 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Landhuis Erfgoed Bossem*** in Lattrop, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Landhuis Erfgoed Bossem***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Landhuis Erfgoed Bossem*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Landhuis Erfgoed Bossem*** vinden. Je kunt 3 video's van Landhuis Erfgoed Bossem*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Landhuis Erfgoed Bossem*** met andere accommodaties in Lattrop.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Erfgoed Bossem***

met jonge kinderen, 2013
"Hemels!"
Robert
25-4-2013 De sterrenkubussen zijn super! Klein en eenvoudig, maar gewoon perfect.

met partner, Apr. 2013
"Heerlijke plek"
sonia hoenders
30-4-2013 Landhuis erfgoed bossem is een heerlijke plek om te verblijven. De omgeving is prachtig en er zijn volop wandelmogelijkheden, een restaurant waar je heerlijk (biologisch) kun eten en een vriendelijke ontvangst. De sterrenkubus is erg leuk, met telescoop en 'sterrenkijkraam'. Alhoewel het een hele kleine kubus is, is alles aanwezig. En het slapen onder de heldere hemel is heel fijn

met partner, Apr. 2013
"Aanrader!"
R Cornelis
25-4-2013 Prachtige rustige plek met bij nacht een mooie sterrenhemel die het overnachten in de, praktisch ingedeelde & goed verzorgde kubus extra leuk maakt. De ontvangst was warm en vriendelijk, je voelt je geen betalende gast. De landelijke omgeving brengt je meteen tot rust. Goede restaurants in de buurt en voldoende te beleven in de nabijheid.Twee dagen die omgevlogen zijn, zeker een aanrader!

met jonge kinderen, 2012
"Lekker tot rust komen in mooie omgeving!"
Martine Schonenberg
27-12-2012 Prachtige boerderij met ruime, sfeervol ingerichte kamers en een fantastische gezamenlijke ruimte met grote open haard, gezellige zitjes, bar en speelgoedkist voor de kinderen. Al drie keer gelogeerd in ruime kamer, groot genoeg met onze drie kinderen samen! Een zomer in een safaritent verbleven, ook een echte aanrader. Alle luxe van een bungalow, maar de vrijheid van kamperen! Wakker gemaakt door de haan en het geluid van de koeien, verder niets dan rust. Trampoline, duikelrek en schommels voor de kinderen. Indrukwekkend mooie omgeving, genoeg leuke uitstapjes in de regio en enorm gastvrije gastheer en -vrouw. Warm personeel dat je het gevoel geeft thuis te zijn. Een echte aanrader!

met partner, 2012
"Logeren in een Billy boekenkast met glazen dak"
G. Verrijn
19-12-2012 Terug van de sterrenkubus. Vriendelijke ontvangst met koffie en thee. De sterrenkubus is heel klein (ongeveer 3 bij 3 meter), maar er zitten een bankstel, tafeltje, keukentje + gasfornuis, koelkast, waterkoker + Senseo, (veel te kleine) toiletruimte en badkamer in. We konden onze koffer nergens kwijt. Huisje was goed warm te houden ondanks temperaturen onder 0 buiten. De sfeer in het huisje is een leuke combi van een blokhut en een Billy boekenkast. De bovenverdieping met het glazen dak is via een wiebelig laddertje bereikbaar. ’s Ochtends stond er een mand op de veranda klaar met het ontbijt. Niets opvallends, gewoon goed. Het diner op zaterdag werd ons voor ons gevoel wat opgedrongen, wij hebben er geen gebruik van gemaakt. Erfgoed Bossem ligt in de spreekwoordelijke middle of nowhere, waardoor het ’s nachts heerlijk stil is. Wel fors aan de prijs, voor de helft van het geld kun je in een veel ruimer en luxer hotel zitten, maar dan mis je het originele concept.

met een groep, Nov. 2012
"Ideale locatie voor een verzorgd familieweekend"
Marjan Burggraaf
5-11-2012 Het 45-jarig jubileum van onze ouders gevierd, 14 volwassenen en 19 kinderen konden we makkelijk kwijt op deze locatie. Alle boerderijkamers en een aantal sterrenkubussen. Iedereen was zeer enthousiast over de locatie. De gemeenschappelijke ruimte is zeer sfeervol ingericht. Met verschillende zitjes. De rustige gastheer is vriendelijk en bescheiden. Het andere personeel doet wat het moet doen. In goed overleg hebben we met Dennis, de gastheer, de maaltijden samengesteld. Deze zijn heerlijk en puur! Voor de kinderen is het een ideale plek. Zowel binnen als buiten kunnen ze zich prima vermaken. Binnen is er een speelgoedkist en spelletjes waar wij veel gebruik van hebben gemaakt. De kinderen willen zeker terug.
De gastheer is heel bereidwillig om je te helpen het familieweekend tot een groot succes te maken.

met partner, Okt. 2012
"Sterrenkubus moet je doen!"
Leontine Ripmeester
5-11-2012 Een ieniemieniehuisje met alles erop en eraan. Zelfs met regen en bewolkt weer een aanrader. Heel erg grappig!

met vrienden, Okt. 2012
"Een hele prettige "Terugkom" plek"
Jaap en Bouwke Eysi...
1-12-2012 De Fam Rerink weet naast een vee bedrijf ontzettend veel te ondernemen voor vertier en verblijf op de boerderij. Logies in Sterrenkubus of Safaritenten , maar ook prachtig ingerichte boerderijkamers maken een verblijf al heel prettig. Daarnaast zijn er diverse activiteiten op en rond het bedrijf te doen: Kanoen op de Dinkel, bezoek sterrenwacht, fietsen in een zeer afwisselend gebied: bos-heide-agrarisch land. Leuke plaatsen in de omgeving , ook net over de grens in Duitsland. Ook culinair wordt er op zaterdagavond uitgepakt in een fraaie ambiance in de grote boerderijruimte. Met openhaard.

met partner, 2012
"Accommodatie, het eten en de omgeving, TOP!"
Wiilem N
29-9-2012 De tent (twin-lodge) was van alle gemakken voorzien. Baden in de houten tobbe was iets speciaals. Prima bed (2-persoons boxspring) met degelijke klamboe om zoemende vriendjes buiten te houden. De grote luifel en comfortabele ligstoelen en het uitzicht over de glooiende weiden, geven het idee dat je op de veranda van je eigen ranch ligt. Kortom, een aanrader!!

met partner, Sept. 2012
"Genieten!"
Marije Rebel-Hagedo...
1-10-2012 Wij hadden een 'Sterrenkubus' gereserveerd met onze Pluim-cadeaubon. Zo'n Sterrenkubus is een unieke ervaring. Het is een klein kubusvormig huisje, waarin werkelijk aan alles is gedacht. Erg leuk om er zo een nacht te verblijven. Verder werden we bij aankomst heel gastvrij ontvangen. En het leuke is dat je op zaterdag 'mee kunt eten' met wat de eigenaar kookt voor zijn gasten (helaas was er bij ons een grote groep, waardoor er geen plek meer was).
Leuk uitje! En weer eens wat anders dan een standaard hotel.

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit