Beoordelingen Hotel De Holtweijde****

20 mei 2013

De Holtweijde****
Beoordelingen Hotel De Holtweijde****
Spiekweg 7, 7635 LP, Lattrop
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Holtweijde**** in Lattrop, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Holtweijde**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Holtweijde scoort een 8,8 uit 10, op basis van 82 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Holtweijde**** in Lattrop, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Holtweijde****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel De Holtweijde**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel De Holtweijde**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Holtweijde**** met andere accommodaties in Lattrop.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

82 beoordelingen over De Holtweijde****

met partner, 2013
"Heerlijk even helemaal weg!"
Hazel
11-5-2013 Hotel De Holtweijde in Lattrop is voor ons echt even een paar dagen helemaal weg. Heerlijk rustig, echt heerlijk eten, lekker zwembad, goed kamers en erg klantvriendelijk personeel.

zakelijk, Apr. 2013
"Ons lustrumweekend op de Holtweijde was top !"
H. Jansen-Verhagen
24-4-2013 Met ons bedrijfsteam vierden we afgelopen weekend ons derde lustrum op de Holtweijde.
Alles, maar dan werkelijk ook alles was perfect.
De ontvangst, de ambiance van het hotel, de kamers, de wellness, de visagieworkshop voor de dames, het high rope parcours voor de heren, de schermclinic op zondag (die in het teken stond van spel, maar ondertussen ook van teambuilding) voor het hele team op de puttinggreen, de kwaliteit van het diner, de bediening, de zeer uitgebreide high tea op het schitterende terras...
Aan alle details was gedacht en er werd zelfs pro-actief ingespeeld op onze wensen.
Het weekend heeft de onderlinge band binnen het team versterkt en nieuwe inzichten gegeven in samenwerking en feedback.
En de setting waarin dat gebeurde werd volledig bepaald door de gastvrijheid en de ontspanning die de Holtweijde ons bood.
We raden het ieder bedrijf aan, branche en opleidingsniveau is volledig irrelevant, de Holtweijde past iedereen als een meer dan comfortabele jas.

met partner, Mrt. 2013
"Dit nooit meer"
Ramon Hack
28-3-2013 Dit weekend is helaas niet naar wens verlopen en voldeed niet aan hetgeen ik daar redelijkerwijs van een 4 sterren hotel mag verwachten.
Zo ontbrak het bijvoorbeeld aan een werkende telefoon, afstandbediening, bedlamp en schone kamer.
Dit alles heeft mij diep teleurgesteld, omdat ik over het hotel alleen goede verhalen heb vernomen. De afhandeling van mijn klacht is ook beneden pijl. Klopt hier kom ik nooit meer.
Directeur / eigenaar Marcel Vlek, 5-4-2013
Eigenaar zegt:  Deze gast verdraait de werkelijkheid. Er is aangeboden om de technische mankementen vast te stellen en direct te verhelpen en er is ook een andere kamer aangeboden. Dit werd op voorhand geweigerd. De mogelijkheid om eventuele tekortkomingen direct op te heffen is ons dus geweigerd. Wij pretenderen geen perfectie, maar staan wel altijd open voor kritiek en zullen dit doorgaans direct oplossen in overleg met de gast. Achteraf zijn we per e-mail gedreigd met een rechtszaak, in een poging om het volledige bedrag vergoed te krijgen, omdat we anders een negatieve review zouden krijgen. Het resultaat leest u hierboven. Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen

met partner, Feb. 2013
"De Holtweijde is prachtig"
Fam Spoor - Villena
25-2-2013 De Holtweijde ligt op een unieke plek. Toe aan ontspanning kozen wij voor deze locatie en dit prachtige hotel. 's Avonds bij de haard een mooie mix van jong en oud die genieten van wat De Holtweijde te bieden heeft. Uitstekende service en zowel bij diner als daarna advies op maat, waardoor alles nog beter smaakt. Er is hier duidelijk voor gekozen om je medewerkers te scholen, zonder dat men opdringerig wordt. Alle producten zijn vers en de ambiance geeft je weer energie in deze donkere dagen. Helaas zijn wij deze kee rniet toegekomen aan het wellnesscentrum, al was het zwembad al goed voor lichaam en geest, vanwege de vele massagebaden. Een aanrader voor iedereen!

met partner, Dec. 2012
"Sublieme kerst gevierd"
Rolf Uytenbogaart
28-12-2012 de eigenaren Marcel en Marlies Vlek hebben feiloos door wat gastvriendelijkheid betekent, met een kwalitatief hoog team van medewerkers, maken zij je verblijf tot een gezellig samenzijn in een grote familie tijdens de kerstdagen.

met partner, Dec. 2012
"Genieten"
Anna Zwezerijnen
2-1-2013 Op een super mooie plek in Nederland kan je hier genieten van een prachtige en enorm ruime kamer, goede en persoonlijke service, heerlijk dineren en allerlei andere faciliteiten. Wij hebben het zwembad bezocht, en dat was super, maar ook lekker een boekje gelezen bij de open haard, met een drankje erbij. Echt verwennerij!

met partner, Nov. 2012
"Hernieuwde kennismaking"
Thea Betcke
27-11-2012 Na een teleurstellende ervaring ruim 1,5 jaar geleden heeft de Holtweijde zich volledig gerevancheerd. We hadden iets te vieren en ter gelegenheid hiervan werd ons de Panorama Suite tegen een aantrekkelijke korting aangeboden en dat was een schot in de roos, wat een mooie suite en geweldig uitzicht. Verder bediening in het restaurant perfect mede ook door o.a. het enthousiasme van een van de dochters en onder de bezielende leiding van restaurant manager Arthur. Het hotel geeft sfeer en warmte af en daar draagt iedereen een steentje aan bij. De keuken maakt hele mooie en zeer smaakvolle gerechten. Al met al, wil je genieten van alles van het leven biedt, this is the place.

met partner, Okt. 2012
"Prachtige huwelijksreis gehad!"
Lindje
14-10-2012 Dit hotel is uniek in zijn soort. Prachtig en vooral rustig gelegen midden in de natuur. Ontzettend gastvrij personeel. Overal zie je het oog voor detail terug. Je wordt helemaal in de watten gelegd. Wij hadden een landhuis suite. Voordeel is dat je alle gemakken hebt van een hotel maar toch de privacy van een huisje. Heerlijk met Hästens bed en open haard. Iedere dag werd de kamer gedaan en zelfs de afwas! De restaurant is fantastisch. Prachtige sfeer en geweldige bediening, heel gastvrij. Het eten was ontzettend verfijnd en mooi opgemaakt. We hebben een fantastische huwelijksreis hier gehad en gaan zeker nog eens terug.

met partner, Aug. 2012
"Super hotel"
Mareille
20-9-2012 Het was een heerlijk weekend. We zijn in de watten gelegd. Heerlijk gedineerd en een super ontbijt . Mooie omgeving en mooi hotel. Zeker een aanrader!!!

alleenreizend, Aug. 2012
"Byzondere gastvrij onthaal en verblijf"
Henny van Leeuwen
11-8-2012 Prachtige omgeving, rust, ruimte.
Personeel heel persoonlijk, na 1x mijn naam genoemd te hebben, steeds aangesproken te worden op mijn naam. Zeer klantvriendelijk personeel. Zelfs bij 1 nacht verblijf wordt kamer netjes gehouden. Badjas en slippers liggen klaar voor bezoek aan sauna en zwembad.
In het restaurant geweldig gegeten, diner streekgerichte producten, ontbijt eveneens met overdaad aan keus en heerlijke gerechten.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit