24-4-2013
Met ons bedrijfsteam vierden we afgelopen weekend ons derde lustrum op de Holtweijde.
Alles, maar dan werkelijk ook alles was perfect.
De ontvangst, de ambiance van het hotel, de kamers, de wellness, de visagieworkshop voor de dames, het high rope parcours voor de heren, de schermclinic op zondag (die in het teken stond van spel, maar ondertussen ook van teambuilding) voor het hele team op de puttinggreen, de kwaliteit van het diner, de bediening, de zeer uitgebreide high tea op het schitterende terras...
Aan alle details was gedacht en er werd zelfs pro-actief ingespeeld op onze wensen.
Het weekend heeft de onderlinge band binnen het team versterkt en nieuwe inzichten gegeven in samenwerking en feedback.
En de setting waarin dat gebeurde werd volledig bepaald door de gastvrijheid en de ontspanning die de Holtweijde ons bood.
We raden het ieder bedrijf aan, branche en opleidingsniveau is volledig irrelevant, de Holtweijde past iedereen als een meer dan comfortabele jas.
28-3-2013
Dit weekend is helaas niet naar wens verlopen en voldeed niet aan hetgeen ik daar redelijkerwijs van een 4 sterren hotel mag verwachten.
Zo ontbrak het bijvoorbeeld aan een werkende telefoon, afstandbediening, bedlamp en schone kamer.
Dit alles heeft mij diep teleurgesteld, omdat ik over het hotel alleen goede verhalen heb vernomen. De afhandeling van mijn klacht is ook beneden pijl. Klopt hier kom ik nooit meer.
Eigenaar zegt:
Deze gast verdraait de werkelijkheid. Er is aangeboden om de technische mankementen vast te stellen en direct te verhelpen en er is ook een andere kamer aangeboden. Dit werd op voorhand geweigerd. De mogelijkheid om eventuele tekortkomingen direct op te heffen is ons dus geweigerd. Wij pretenderen geen perfectie, maar staan wel altijd open voor kritiek en zullen dit doorgaans direct oplossen in overleg met de gast. Achteraf zijn we per e-mail gedreigd met een rechtszaak, in een poging om het volledige bedrag vergoed te krijgen, omdat we anders een negatieve review zouden krijgen. Het resultaat leest u hierboven.
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen