Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij in Kampen Nederland beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij

9,6

het Gildenhuisje

Beoordelingen Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij

Groenestraat 148, 8261 VL, Kampen
Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij scoort een 9,2 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij in Kampen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bed and Breakfast Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij met andere accommodaties in Kampen.

3 beoordelingen over Het Gildenhuisje en de Stadsboerderij

9,6
met partner, Feb. 2011
"Wij komen zeker een keer terug!"
Bart
25-2-2011 'Op stal' is het ook goed vertoefen. De sauna is heerlijk. Het enige minpuntje vonden wij de wc op de gang bij deze kleinste kamer. Maar dat wisten we van te voren. Die overigens wel voor eigen gebruik is. Wastafel en douche wel op de kamer aanwezig. Goede bedden. Alles keurig. Originele en authentieke plek met alle comfort aanwezig. Volgende keer gaan we de linnenkamer proberen. Deze B&B is een aanrader!

met partner, Juni 2010
"Leuke B&B"
Jan Peeters
15-6-2010 Leuk sfeervol appartement en van alle gemakken voorzien. Huisje was schoon en netjes toen we aankwamen. Gastvrouw is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt was goed en uitgebreid. Sauna zit niet op de kamer, maar kun je reserveren voor 2 uurtjes. Communciatie via de mail/reserveringen gaat prima en gelijk tips en routebeschrijving naar vrij parkeerterein.

Al met al we hebben ons prima vermaakt hier.

met partner, Okt. 2007
Elisa
31-10-2007 Hebben in het Gildenhuisje overnacht. Eigenlijk wilden we dit adres voor ons zelf houden ..... Prachtig apt. Met veel liefde, vakmanschap en oog voor detail gedaan!
Luxe badkamer. keuken, heerlijke bedden en de sauna was ook heerlijk.
Je hoeft het apt niet uit, alles is aanwezig voor een romantisch verblijf.
Wil je toch weg ..Kampen is een prachtige stad met veel monumenten. Genoeg te doen en te zien in de omgeving.