Landhuis De Ribbenhof in Kalenberg Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Landhuis De Ribbenhof Kalenberg

Beoordelingen Landhuis De Ribbenhof

8377HC, Kalenberg
Landhuis De Ribbenhof scoort een 8,5 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Landhuis De Ribbenhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Landhuis De Ribbenhof in Kalenberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Landhuis De Ribbenhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Landhuis De Ribbenhof met andere accommodaties in Kalenberg.

4 beoordelingen over De Ribbenhof

9,7
9,5
met partner, Aug. 2009
"Heerlijk vakantiehuis op een unieke plek."
Ton Bronwasser
17-8-2009 Voor de 9e keer zijn wij in dit fijne huis in Kalenberg geweest en zoals steeds hebben wij het buitengewoon naar ons zin gehad. Het is een ideale plek om tot rust te komen. Je kan er goed vissen, fietsen en varen en je kijkt je ogen uit naar al de boten die in de Kalenbergergracht langs varen.
Zeker aan te bevelen !

met jonge kinderen, Juli 2009
"Heerlijke plaats voor waterliefhebbers"
Familie uit Zuid Ho...
22-8-2009 We hebben met heel veel plezier onze vakantie doorgebracht op deze unieke locatie. Aan de kant van het water is er heel de dag levendigheid door de voorbijgaande boten en aan de andere kant van het huis is er de weldadige rust.
Het huis zelf is van alle gemakken voorzien met voldoende ruimte Voor ons zeker een plaats om nog eens naar toe te gaan.

met oudere kinderen, Juli 2009
"Geweldige vondst"
a. brocades zaalber...
25-7-2009 de ribbenhof is een heerlijke plek om te genieten van de rust en de natuur van nederland en ook prima om je eigen sloep mee te nemen,

met jonge kinderen, Juli 2008
"Een droomplek midden in de natuur"
Brenda,Piet en kind...
6-4-2009 Wij komen reeds 12 jaar in dit fantastische huis midden in natuurreservaat "de Weerribben"Genieten van de rust en de prachtige water rijke natuur.Het huis ligt direkt aan de bekende Kalenberger gracht en heeft zo'n prachtige grote tuin dat het voor onze kinderen een paradijs is. In huis is letterlijk alles aanwezig.2 woon /zitkamers,heerlijke badkamer,hotelbedden,werkelijk teveel om op te noemen.Wij hopen nog vele jaren hier onze vakantie te kunnen door brengen.