Vakantiepark Landschapspark Striks Erve in IJhorst Nederland beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 2.920 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > IJhorst > Vakantiepark Landschapspark Striks Erve

Beoordelingen Vakantiepark Landschapspark Striks Erve

9 februari 2012

5,4
5,1
5,7
Vakantiepark Landschapspark Striks Erve IJhorst

Vakantiepark Landschapspark Striks Erve scoort een 8,2 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landschapspark Striks Erve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landschapspark Striks Erve in IJhorst, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Vakantiepark Landschapspark Striks Erve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Landschapspark Striks Erve met andere accommodaties in IJhorst.

25 beoordelingen over Landschapspark Striks Erve

met partner, 2012
Nooit meer
rob_riana
Onderkomens
1-1-2012 Boeking slecht verwerkt. Zat daardoor in een huisje vooraan het par,terwijl ik naar het park gegaan was, omdat het vuurwerk vrij is. In de woning een gevaarlijk losliggend stopcontact. Doorgezakte bank en slecht fornuis. Deze stonk vreselijk als hij aan stond. Receptie is er gewoon niet buiten de wisseldagen. Er smerig rond de vuilcontainers. Alles was er naast gegooid.

met vrienden, 2011
Heerlijk relaxen , natuur genieters en fietsen
Marry de Roo
Onderkomens
1-11-2011 We hebben genoten in huisje nr.9 Welkom geheten d.m.v verse eitjes en verrast door complete en erg nette inrichting. In tuin schuur zelfs een dames en herenfiets gratis ter beschikking! De omgeving leent zich er voor om hier veel gebruik van te maken. Ook gratis internet.
De slaapkamers zijn ruim en met voldoende kastruimte. De bedden prima.
Bij aankomst alles " spic en span"[Schoon]
Het park zeer verzorgd.

met vrienden, Sept. 2011
I'll be back
Thijs van Gaalen
Onderkomens
20-9-2011 Met 4 personen een midweek in huisje 37.
Bij mooi weer is het prima te doen, maar als het regent dan is het krap aan.
Van het park kan ik niets zeggen dat ziet er prima onderhouden uit.
De ligging is ook leuk met die cirkels waarin de huisjes zijn gebouwd.
Ook in de omgeving is lekker eten niet ver weg.
De huiskamer van IJhorst en het Vergulde Ros zijn zeker aan te raden.

Al met al toch wel een vriendelijk en prettig parkje.

Thijs van Gaalen

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landschapspark Strik...

met oudere kinderen, Aug. 2011
Erg mooi, rustiek en comfortabel
Marike
Onderkomens
17-8-2011 Wij waren er met zoonlief van 17. Hij kon met zijn laptop gebruik maken van gratis internet op het park en de verbinding was goed. Wij hadden een type B huisje voor 6 personen en het was van alle gemakken voorzien zoals, Senseo, oven, vaatwasser en magnetron. Verder mooie badkamer, met bad en aparte douche, apart toilet. Verder prima inventaris. Het weer was niet geweldig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was heerlijk toeven in het huisje en we hebben voldoende ondernomen ook al waren we er maar gedurende een midweek. We zijn naar Meppel geweest, gezellig centrum, verder Pitch & putt in Kockanje, naar Giethoorn in Rondvaartboot en eten bij italiaan Fratelli, naar Orvelte op de dag van de oogst met allerlei gezellige kraampjes en uit eten geweest bij het vergulde Ros in Staphorst. Dat was ook erg smakelijk. Al met al een heel geslaagde vakantie.

Mooi park
Bert Foolen
18-6-2011 Wij zijn met vier volwassen pers.met pinksteren
op striks erve geweest.
Het park is heel goed onderhouden en mooi,
de inrichting stelde niet veel voor!!
Het grootste min punt vonden wij dat de receptie
het hele weekend gesloten was.
Dus hoe bedoel je service ???

met partner, 2011
Erve Westerbeek (9) aanrader!!
Mark de Roo
Onderkomens
15-2-2011 Genoten van de rust en de ooievaars in het Reestdal. Huisje heeft als extra's gratis fietsen met kinderzitje. Ook een goed verzorgde map met alle informatie over de omgeving en dagtrips.

met partner, Sept. 2010
Huisje 28 is het net niet!
Maud en Louis de Bo...
Onderkomens
20-9-2010 Het is een zeer goed onderhouden park met nauwelijks faciliteiten maar dat weet je op voorhand. Wij kregen huisje 28 toegewezen een exrtra luxe. Het huisje heeft een zonnehemel en infrarood sauna als extra. Maar wat wij een domper vonden is dat er een simpel douche gordijntje hangt i.p.v. een douche cabine. Een douche gordijntje is echt niet meer van deze tijd. Verder wordt gesproken oevreen hout gestookte of sfeerhaard, nou dat was een goedkoop uitziend electrisch imitatie haardje. Verder was het jammer dat er in de directe omgeving niet iets van een slecht weer accomodatie is. Een hele dinsdag regen maakt dit gemis overduidelijk. Er zijn voldoende interessante bezienswaardigheden in de nabije omgeving. Een dagje Giethoorn is feitelijk een must. Het park zelf is keurig onderhouden al heeft de schoonmaak van het huisje de nodige steken laten vallen. Een vieze vaatwasser en met etensresten en redelijk wat stof zo hier en daar. Daar valt nog het nodige te verbeteren.

met partner, Aug. 2010
Heel mooie plek.
Prent
28-8-2010 Bij zonder rustig park,en heerlijk om te fietsen,vooral huisje nr.45 uitstekend

met oudere kinderen, Juli 2010
Mooi voor wandelaars,mensen met kleine kinderen
Esther
Onderkomens
31-7-2010 Prachtige locatie, prachtig schoon huisje. Receptie een 10 voor de vriendelijkheid maar ga hier niet naar toe als je kinderen hebt ouder dan 6 jaar. Niets voor hun te doen. 1 Glijbaan. Geen eetgelegenheden..Wij vonden de rust heerlijk maar de kinderen konden alleen tv kijken...Veel onderweg geweest dus. Dichtbijzijnde open bakker was Staphorst. Veel eetgelegenheden waren gesloten. Leek wel of we in de winter op vakantie waren inplaats van in het hoogeizoen. Veel met auto onderweg geweest waar je kinderen van 11 en 15 niet gelukkig mee maakt. Omgeving de moeite waard maar ga niet hier naar toe als u kinderen heeft en u wilt op het park blijven. Nee doen dit nooit meer ook al was het huisje super gewoon.Houd wel rekening dat je voor de vrijdag moet betalen terwijl je er al om 10 uur uit moet?Laat mensen dan de helft betalen lijkt mij!!!!!!!

Prima park
bert en ineke
Onderkomens
7-12-2009 Leuk kleinschalig park met mooie boerderijtjes. We hebben via cateribg "de Patrijs "een gourmet besteld, deze was voortreffelijk.
Jammer dat we slecht weer hadden, maar toch een prima weekend gehad

5,4
5,3