Vakantiepark Landal Twenhaarsveld in Holten Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal Twenhaarsveld

Vakantiepark Landal Twenhaarsveld Holten

Beoordelingen Vakantiepark Landal Twenhaarsveld

Landuwerweg 17, 7451 SP, Holten
Vakantiepark Landal Twenhaarsveld scoort een 8,5 uit 10, op basis van 414 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Twenhaarsveld? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Twenhaarsveld in Holten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 166 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Twenhaarsveld vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Landal Twenhaarsveld met andere accommodaties in Holten.

411 beoordelingen over Landal Twenhaarsveld

alleenreizend, Mei 2012
"Rust maar toch holten op loop afstand"
Hanny
Onderkomens
29-5-2012 Het park is zo ruim opgezet dat je echt prive zit.leuke watertjes.ik had blikjes eten meegenomen maar holten bleek maar ongv 15 min lopen .mooieomgeving.leuk huisje

met partner, Apr. 2012
"Mooi park met goede service"
Natasja van Dijk
Onderkomens
20-4-2012 Het park is mooi gelegen. De bungalow staat midden in de natuur: je ziet en hoort de vogels en er lopen volop konijnen en eekhoorns. Wel ligt naast het park een drukke spoorlijn. Wij hadden geen last van de voorbijrijdende treinen, maar mogelijk hebben gasten in andere huisjes er wel last van.
Wij hadden een luxe 4-persoonsbungalow gehuurd. De bungalow was netjes en schoon.
Het personeel is vriendelijk en de service is heel goed. Toen wij thuiskwamen bleek dat wij enkele dingen in het huisje hadden laten liggen. Wij werden steeds erg snel teruggebeld over deze spullen.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Prima park, slecht eten!"
karin
Onderkomens
13-4-2012 Supervriendelijk personeel vooral bij receptie en de bollo kids club. Veel activiteiten, vooral voor de kinderen, erg leuk. Wij hadden een geresyled huisje, heerlijk, mooi ingericht en prima apparatuur. Daarom een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Eetgelegenheden helaas bedroevend slecht. Buffet was te goedkoop, lauw of bijna koud en ook weinig keus. Hierin dus een zeer slechte prijs/kwaliteitverhouding. Snackbar idem, piepkleine porties voor grote prijzen, echt klein! En kwaliteit om te huilen.

met een groep, Mrt. 2012
"NOOIT meer!!!"
debbie
Onderkomens
15-4-2012 Wij gingen met de familie een weekend in een 4L huisje die niet zeker niet Luxe was (geen bad, lekkage van sauna, mieren, douch vol met kalk en haren, heel veel stof en heel verouderd), smerig voor woorden. Douch onder een schuine wand dus als je lang bent kun je daar niet douchen.Wij zijn ook eerder naar huis gegaan omdat het er vies was en niks te beleven.

Savonds is er op het park niks te beleven voor jonge gezinnen.

Het mooie ervan is dat je in de bossen zit, alleen jammer van de trein.

Ik vind dit echt geen aanrader.

met partner, Mrt. 2012
"Voltreffer van Landal!!!"
f.peelen1
Onderkomens
30-3-2012 Prachtige 2 persoonsbungalow (nr 14) van alle gemakken voorzien! Mooi net park in een mooie omgeving. Wandelingen vanaf het park in overvloed met natuurlijk de Holterberg als hoogtepunt. Wat niet vermeld staat is dat Film1 te ontvangen is in de bungalows. Perfect gewoon. Landal mag trots zijn op dit mooie park en natuurlijk de Luxe bungalow waarin wij verbleven!
Voor herhaling vatbaar!!!

met een groep, Mrt. 2012
"Dit nooit meer"
wendy
Onderkomens
27-3-2012 Wij verbleven met familie een weekend in Twenhaarsveld.
Wij hadden een 4L huisje dit moest een luxe huisje voorstellen, Maar het huisje was niet echt schoon ( de douch was echt smerig de douch kop zat vol kalk en het huisje zag er verouderd uit. We hadden lekkage van de sauna waardoor het water naar beneden liep.

Op het park vind ik dat er in de avond weing wordt georganiseerd voor jonge gezinnen.

De omgeving is erg mooi je zit met het huisje midden in de bossen, wel een beetje jammer dat je het treinspoor elke hoor

alleenreizend, Mrt. 2012
"Heerlijk rustig!"
D van Lien
Onderkomens
5-4-2012 Kleinschalig park, zeer vriendelijke medewerkers, rustige bosachtige omgeving.
Ik weet niet hoe het in het hoogsseizoen is, ik ben nu 4x in het laagseizoen geweest, en al waren de bungalows om mij heen bezet, ik had het idee dat ik daar in mijn eentje zat. In het laagseizoen dus een aanrader voor rustzoekers.

Er worden overigens wel activiteiten georganiseerd, maar verwacht niet van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat beziggehouden te worden.

Buiten de winkel heb ik geen andere faciliteiten op het park bezocht, daar kan ik dus niets over zeggen. Winkel is klein maar voldoende versproducten voor de eerste dagen.

Park is goed bereikbaar via OV, als je met een taxi wil reizen: max EUR 8 per taxi vanaf station Holten. Bushalte vlakbij, maar bus gaat maar 1x per uur).

met partner, Mrt. 2012
"Zoals we gewend zijn."
R. Thierrij
Onderkomens
19-3-2012 Een heerlijke week in een schoon 2L huisje.
Na 18 jaar weer eens terug in Holten en gaan zeker nog een keer.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Veel ruimte om de vrijstaande bungalows"
Bianca
Onderkomens
4-3-2012 Leuke aanbieding voor een weekend in de voorjaarsvakantie.

Huisje 6B2 comfortabel genoeg. Niet ECHT schoon maar ik heb geen smetvrees en ben op vakantie, dus te doen.

Veel ruimte om de bungalows, allemaal vrijstaand. Je ziet dat ze erg aan het renoveren zijn op het park waardoor het er binnenkort weer keurig uitziet.

Meiden van 11 en 12 hebben zich prima vermaakt in het zwembad en in de grote speeltuin ervoor. Ook vonden ze de konijnenwei erg leuk.

Holterberg prachtige omgeving om te wandelen.

Personeel allemaal erg aardig.

Bingo ging helaas niet door i.v.m. met te weinig aanmeldingen.

Snackbar op het park ook prima. Leuk Bollo kindermenu (4,50)

Zou zo weer terug gaan.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Huisje erg vies!"
Roelina
Onderkomens
20-2-2012 Een midweek verbleven in een 8pers huisje.. deze was verouderd, niet goed schoongemaakt, er was iets mis met de kachel waardoor we het erg koud hebben gehad.. We hebben er zelf wel iets van weten te maken maar het was wel erg jammer.

De pannen stonden met schimmel in de kast, niet echt fijn als je even een soepje wil klaarmaken. Ook veel bestek, glazen waren echt heel vies, jammer Landal..

Zwembad erg klein.

Ons huisje lag achter het treinspoor, hier geen last van gehad. Omgeving erg leuk. Heerlijke wandeling kunnen maken, lekker geshopt in Deventer.