Beoordelingen Hotel Hoog Holten****

23 mei 2013

Hoog Holten****
Beoordelingen Hotel Hoog Holten****
Forthaarsweg 7, 7451 JS, Holten
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hoog Holten**** in Holten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hoog Holten**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Hoog Holten scoort een 8,4 uit 10, op basis van 68 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Hoog Holten**** in Holten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Hoog Holten****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Hotel Hoog Holten**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Hotel Hoog Holten**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Hoog Holten**** met andere accommodaties in Holten.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

66 beoordelingen over Hoog Holten****

met partner, Apr. 2013
"Ik wil nog wel een keer"
fineke jongejans
25-4-2013 Met grouponbon : 2 overnachtingen+5 gangen diner. Een fijn hotel met allure. Prettige ontvangst, voelden ons zeer welkom. Kamer was zeer schoon en prettig uitzicht. Ontbijt was lekker en zeker genoeg ook na 9uur nog. Diner was ook genieten. Zag er prachtig uit. En smaakte goed. Omgeving is super! Veel mooie natuur. Goed fietsen, ook de 'berg'.
Zou hier graag nog veel meer tijd willen vertoeven.

met partner, Apr. 2013
"WIj hebben genoten in Hoog Holten!"
Lydia
14-4-2013 De omgeving is prachtig en het ontvangst in het hotel was warm en aangenaam.
Onze kamer was ruim, keurig schoongemaakt en met een prachtig uitzicht. Vanuit het hotel konden we kiezen voor een aantal wandelroutes. We hebben een mooie afwisselende wandeling in de omgeving gemaakt. Daarna hebben we in de sere genoten van een heerlijke koffie met een gebakje. Even bijkomen!

' s avonds hebben we genoten van een voortreffelijk 5 gangen diner. Prachtig opgemaakte borden, heerlijk gegeten! Het diner werd compleet gemaakt door bijpassende wijnen en een prettige bediening.

In de ochtend nog een uitgebreid en lekker ontbijtbuffet en wederom prettige bediening.

Jammer dat ons weekend zo snel voorbij was. We komen zeker terug!
Hartelijke groeten, Patrick en Lydia

met partner, Mrt. 2013
"Oase van rust en culinaire hoogstandjes"
A. Bek
25-3-2013 Hotel Hoog Holten is een geweldige plek om tot rust te komen en heerlijk te genieten van culinaire hoogstandjes. Hier weten ze nog wat ware gastvrijheid betekent. Je voelt je direct welkom.
Het eten is van grote klasse. Ook het ontbijtbuffet mag met recht uitgebreid genoemd worden. Geweldige locatie direct aan de Sallandse Heuvelrug. Je loopt vanuit het hotel zo de bossen in.
Wij verbleven in de geweldige suite (kamer 6). Een aanbeveling als je jezelf wilt verwennen.

met partner, Mrt. 2013
"Goede accomodatie maar eten laat te wensen over"
Niels
16-3-2013 Diner: gerechten werden zeer snel achter elkaar geserveerd, hoe vroeger het restaurant weer leeg, des te beter. Toelichting op wijnarrangement zeer matig. Geserveerde chardonnay veel te hoge temperatuur, opmerking hierover werd afgedaan met: "O, dan zal ik eens naar de instelling van de koeler kijken". Restaurant erg kaal qua inrichting.
Ontbijt: een klein drama. Lang wachten op tafel. Uiteindelijk tafel buiten het restaurant gekregen. Er was slechts 1 personeelslid om alle ontbijtgasten te bedienen. Grote groep had vroeg ontbeten, alles was op. Uiteindelijk werden afbakbroodjes neergelegd. Eieren op, niet bijgevuld, geen croissants meer, kwark leeg, geen jus d´orange meer, geen borden, geen glazen, diverse keren gevraagd zaken aan te vullen.
Kamer: mooie suite maar de verlichting van de wc en de badkamer was niet goed, ook de verlichting in het bad deed het niet.

met partner, Mrt. 2013
"Gezellig hotel waar wij goed tot rust zijn gekomen"
van Lent
11-3-2013 Mooie kamer, zeer vriendelijk personeel. Wellness is niet meer dan een sauna, solarium (tegen betaling) en Turks stoombad, maar voor ons ruimvoldoende. HEERLIJK eten!!
De enige kleine nadelen: best gehorig op de gang.
Tip: een koffie/thee faciliteit op de kamer zou het afmaken!

We hebben een heerlijk weekend gehad, dank daarvoor!

"Goed!!"
Henri
3-3-2013 Prima hotel voor een nacht of een paar dagen in het bos. Heel goed restaurant vriendelijke bediening. Ook een nette sauna aanwezig,

met partner, Mrt. 2013
"Mooi gelegen hotel met fantastisch eten"
willempie
3-3-2013 Gezellig en warm aandoend hotel met in het restaurant fantastisch eten. Goede kamer, met een heerlijk terras/balkon, fijne sauna (die we privé hebben kunnen gebruiken). Goede ontvangst, echt een soort thuiskomen. Het hotel ligt prachtig op de Holterberg met veel wandelwegen in de buurt. Het plaatsje Holten is kleinschalig en gezellig. En Deventer ligt dicht genoeg bij om even de Dickensiaanse sfeer te proeven. Tip: koffie/thee faciliteit op de kamer zou het helemaal afmaken.

met partner, Jan. 2013
"Hartverwarmende service in prachtige omgeving"
Karin
22-1-2013 Afgelopen zondag een nacht verbleven in dit sfeervolle hotel. Het diner was heerlijk en de bediening uiterst vriendelijk en behulpzaam. De omgeving was prachtig winters, echt een plaatje. De kamer was prima. De medewerkers doen er alles aan om je welkom te laten voelen en je van dienst te zijn. We komen graag nog eens terug en bevelen het hotel van harte aan.

met partner, Jan. 2013
"Vriendelijk personeel in een gezellig hotel"
contrabasje
12-1-2013 We hadden via Groupon een weekendje in dit hotel geboekt.
Er zat een 5 gangen menu bij.
Dit is ons allemaal prima bevallen. Het personeel was heel hulpvaardig en vriendelijk. Het eten was perfect.
We hebben ook gebruik gemaakt van de sauna en het solarium. Heerlijk, een kleine maar prima sauna mét relaxstoelen en dompelbad. We kregen zelfs een badjas!
Het ontbijt was kleinschalig maar alles was er! Niet in overdreven overvloed maar gewoon genoeg met alles erop en eraan.
In de kamer was er gratis Wi-fi.
In de oude maar gezellige bibliotheek lagen verschillende kranten en tijdschriften.
Het hotel is mooi gelegen in een bosrijke omgeving.
Kortom een hotel om bij terug te komen!

met partner, Dec. 2012
"Doe mij nog maar een keer!"
Bieremmer
16-1-2013 HoogHolten is een sfeervol hotel op een zeer mooie locatie. Het straalt luxe uit maar is vooral toch zeer huiselijk, door de zeer vriendelijke hulpvaardige medewerkers. De serre waar een zeer gevarieerd ontbijtbuffet iedere morgen klaar staat en waar s avonds de prachtigste borden geserveerd worden. Een lust voor het oog en bovenal erg lekker! Je hoeft je niet te vervelen het hotel staat in een prachtig natuurgebied met vol op mogelukheden. Cultuur is onder handbereik de Hanzesteden Deventer en zutphen zijn dichtbij en bieden musea en mooie idyllische stadsgezichten. Je krijgt waar voor je geld

1 2 3 4 5 6 7 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit