Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne***

20 mei 2013

Groepsaccommodatie Het Bravenne***
Beoordelingen Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne***
Beusebergerweg 74, 7451 NE, Holten
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne*** in Holten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne scoort een 9,2 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne*** in Holten, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiehuis Groepsaccommodatie Het Bravenne*** met andere accommodaties in Holten.

9 beoordelingen over Groepsaccommodatie Het Bravenne***

9,5
9,8
9,7
9,6
met een groep, Mrt. 2013
"Geweldige akkomodatie"
marga hissink
16-3-2013 Met het vrouwenkoor Jazzy Women uit Winterswijk een repetitieweekend gehouden in Het Bravenne. Veel enthousiasme over de sfeer, de inrichting en alle mogelijkheden van deze akkomodatie. Goede bedden, lekkere stoelen en banken en een keukenintichting die het prima mogelijk maakt om zelf de maaltijden te bereiden. De fam. Schepenboer is zeer gastvrij, denkt mee en probeert het de gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. De omgeving is prachtig al hebben we daar niet veel van meegekregen omdat er gerepeteerd moest worden. De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend. Een aanrader!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Luxe supermoderne groepsaccommodatie"
Mirjam Hüsken
4-9-2012 Hele mooi nieuwe groepsaccommodatie.
Modern, super schoon en netjes.
Ruime keuken met kookeiland, van alle gemakken voorzien.
Grote oven. vaatwasser.
Eigenaar zeer gastvrij. Top accommodatie!!!

met een groep, Aug. 2012
"Super leuke vakantie boerderij"
Duijs
19-8-2012 De algehele indruk is héél goed
Alles was super netjes en schoon.
kindvriendelijk en de kinderen kunnen zelfs mee koeien melken.
Omgeving is heel rustig met veel natuur.
Geweldig buiten zwembad in de buurt.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Wij hebben hier ons weekendje doorgebracht met 8 volwassenen en 10 kinderen.

met een groep, Aug. 2012
"Luxe groepsaccommodatie"
Coen
4-9-2012 Een luxe groepsaccommodatie waar we met 27 personen een weekend zijn verbleven. Ligging vlak naast de A1 zorgt niet voor overlast. In en om de groepsaccommodatie ben je van alle gemakken voorzien. Voor de (kleinere) kinderen is veel te doen. De rondleiding tijdens het melken van de koeien en het bijwonen van de bevalling van een koe zijn extraatjes die deze accommodatie speciaal maken. De grote slaapvertrekken zijn voor een groep met deze omvang enigszins krap en we hadden erg veel last van vliegen. Ook de eigenaren gaven aan dat dit er normaal minder zijn. Eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk. Toplocatie!

met een groep, Juni 2012
"Fantastische plek, top locatie!"
Femmy
24-6-2012 Een uitstekende groepsaccommodatie, een echte aanrader. Vriendelijke en hulpvaardige bewoners. Supermodern onderkomen, zeer goed en compleet uitgerust met heel veel ruimte. Er is zelfs gedacht aan een speelbos, waar survival tot de mogelijkheden behoort. De combinatie met het veebedrijf is ook erg leuk en leerzaam m.n. voor de kinderen. Door gemeentelijke herindeling heeft de TomTom wat moeite om de accommodatie te vinden. Ligt wel vlak langs de snelweg maar hiervan ondervindt men geen enkele hinder. Top locatie!

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Geweldige accommodatie"
Jaap Noordhoff
27-3-2012 Wij verbleven met 29 personen in de Bravenne. Omdat we mooi weer hadden konden we gebruik maken van het ruime terras. Ook al ligt deze accommodatie dicht tegen de A1, het geluid viel mee. De woonruimte is ruim voldoende voor een grote groep en er is een gezellige gashaard. De keuken is geweldig en van alle gemakken voorzien. Een kleine beperking is het aantal douches (2) boven, maar men kan ook gebruik maken van de douches behorende bij de 3 slaapkamers beneden. Veel ruimte voor kinderen met een speelbos en een voelbal- en volleybalveld. Parkeren voor een flink aantal auto's is geen probleem. Een aan te bevelen accommodatie!

met een groep, Okt. 2011
"Ideaal voor groep met kinderen en kookfanaten"
Sandra Pannekoek
24-10-2011 Ons weekend was geweldig. Veel ruimte, zowel binnen als buiten. Een grote hal, prettig met zoveel schoenen, laarzen, jassen. Prima douches. Fijne bedden. De kinderen (2,5 t/m 10 jaar) hebben zich prima vermaakt op skelters, het voetbalveld, in het speelbos (dat in het echt nog uitgebreider is dan op die ene foto), enz. Er was genoeg te zien, want er werd een kalfje geboren en we mochten kijken bij het melken van de koeien. De eigenaren waren heel gastvrij. Binnen was het heerlijk warm en we konden zelfs op het buitenterras zitten. De ruime open keuken met kookeiland en goede spullen was een lust voor onze 'weekendkoks'. Dankzij de professionele afwasmachine was de vaat weer snel schoon. 's Avonds zaten we gezellig bij de open haard, waar het soms bijna te warm werd. We moesten even experimenteren met de lichtknoppen om een prettige sfeer te vinden, wat het licht betreft. Maar dat was dan ook het enige miniscule minpuntje. Kortom: geweldig.

met een groep, Okt. 2011
"Een aanrader: zeer mooi, ruim en gezellig"
Kim Teeselink
9-10-2011 Supermooie, zeer ruime en nette accommodatie. Geweldige keuken en fijne zitkamer met openhaard. Groot buiten terras en zeer veel ruimte om buiten te spelen. Groot voetbalveld, skelters, visvijver en survivalbaan. Een feest voor de kinderen. We hebben ook gekeken bij de koeien. Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Zeer gastvrije mensen.

met jonge kinderen, Sept. 2011
"Groepsverblijf met prachtig buitenleven!"
Bart van Bruggen
14-10-2011 Het groepsverblijf is modern en gezellig ingericht. Het huis is schoon en het erf is opgeruimd. Bijzonder uitnodigend voor jong en oud. Wij waren met een vriendengroep met kinderen (van 0 tot 13 jaar). De kinderen hebben zich geweldig vermaakt in het speelbos, bij de vijver en rondom de stallen.
Er is een terras aan het huis en verspreid over het terrein zijn mogelijkheden om buiten te zitten. Wij hebben mooi zonnig weer gehad, maar ook bij minder mooi weer is er binnen voldoende ruimte door de afwisselende indeling.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit