Vakantiepark Park Hoge Hexel in Hoge Hexel Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 4.868 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Hoge Hexel > Vakantiepark Park Hoge Hexel

Beoordelingen Vakantiepark Park Hoge Hexel

-3  °C

10 februari 2012

6,6
6,7
Erg veel gastarbeiders op het park die overlast veroorzaken!

Vakantiepark Park Hoge Hexel scoort een 7,5 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Park Hoge Hexel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Park Hoge Hexel in Hoge Hexel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Vakantiepark Park Hoge Hexel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Park Hoge Hexel met andere accommodaties in Hoge Hexel.

1 2 3 4 5 volgende

50 beoordelingen over Park Hoge Hexel

met vrienden, Dec. 2011
Prima plek!
Fam. Hessels/ de La...
Onderkomens
30-12-2011 Prima huisje om met een gezelschap te bivakkeren! Veel ruimte om het huisje, voldoende privacy! Huisjes zijn schoon, slaapkamers wat klein. Mooi wandelgebied. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Dec. 2011
Leuk park
Nicolette
Onderkomens
11-1-2012 Het is een leuk park, huisjes in goed staat maar wel een klein beetje gedateerd. Het zwembad is leuk voor kleine kinderen, oudere kinderen vinden het waarschijnlijk saai.

met jonge kinderen, Sept. 2011
Lekker rustig park
EHA
Onderkomens
11-9-2011 Een lekker weekje in een landhuis gezeten, voorzien van vaatwasser en wasmachine, erg handig met twee kleine kinderen. 6 persoons huisje was lekker ruim met z'n 4en. Erg vriendelijk personeel.
Zwembad is niet zoveel aan, erg donker, de glijbaan staat meestal uit en de jeugd is meer bezig met van bovenaf van de glijbaan te springen dan met glijden. .
Speeltuintjes zijn leuk voor jonge kinderen, voor oudere kinderen was er niet veel te doen, maar we zaten dan ook buiten de schoolvakantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Park Hoge Hexel bij:

met jonge kinderen, 2011
Rust, mooie omgeving en kindvriendelijk
Fam. Koster
Onderkomens
2-9-2011 Twee weken genoten met ons gezin ( 3 kleine kinderen). Jammer dat in de laatste vakantieweek het animatieteam was afgelopen. De kinderen vonden dit erg leuk. Park was ondanks de goedbevolkte bungalows toch een oase van rust.
Wij hebben ons prima vermaakt in het zwembad.
Er is ontzettend veel te doen in de omgeving (Pretparken, dierentuinen en prachtig recreatiegebied Het Lageveld).

Nooit meer
cornelis
Onderkomens
1-9-2011 wij zijn een dag eerder teruggekomen van dit park, het huis was niet schoon, overal spinnewebben (ook op ooghoogte) er was heel slecht schoongemaakt, de beheerder mag zich dit aantrekken(controle)het restaurant was voor ons gesloten omdat het vol zat met mensen die een arrangement hadden, ik wil niet alles in het negatieve trekken maar er kan toch wel beter schoongemaakt worden(dit is echt niet te veel gevraagd van ons)wij gaan zeker niet meer terug nar dit park

Fijn Park!
A. Steltenpool
Onderkomens
29-8-2011 Wij hebben een heerlijke tijd gehad in een eenvoudige, maar maximaal toegeruste bungalow. Zeer rustig, wat wij graag wilden. Genoeg te doen voor (kleine) kinderen en zeer vriendelijk personeel! Dit alles voor een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Geweldig
mariska
Onderkomens
26-8-2011 een heerlijk rustige omgeving met vriendelijk personeel helaas niet echt schoon. De restauratie was niet lekker wel erg vriendelijkpersoneel

Beetje een tegenvaller
anoniem
Onderkomens
22-7-2011 Midweekje op Hoge Hexel gezeten, in 4-pers.huisje. Speciaal voor de rustige omgeving (zoals op de site meermalen staat vermeld) gekozen voor Hoge Hexel. Helaas elke nacht heel veel lawaai (we zaten vlakbij de receptie) van de jongeren die zich daar ophouden. Soms wel tot 4 uur toe. Het volleybalveld achter ons zorgde ook voor veel overlast. Dus weinig geslapen, terwijl ze juist rust hoog in het vaandel hebben. Bij de receptie gaven ze aan dat ze speciaal iemand hebben rondlopen die de rust moet waarborgen. Nou wij hebben hem niet gezien. Verder was het overdag goed toeven, leuke omgeving ook.
Zo heel schoon was het huisje ook niet, veel spinnen en muf. Maar, al met al toch een redelijk weekje gehad en toch kunnen genieten! Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Rustig park
d.van bergem
Onderkomens
24-7-2011 we zaten achter in het park daar is het zeer rustig en het park ziet er verzorgd uit.
de schoonmaak kon beter her en daar spinrag en het vensterglas was zeer vies dit was waarschijnlijk lang geleden gereinigd.
bedden waren goed en schoon.

Wat een rust! Vooral op zondag, echt heerlijk!
henrieke
Onderkomens
4-7-2011 Heerlijk rustig park, we zaten in de nieuwe huisjes (luxe) achter in het park, nr 211. Luxe met was en afwasmachine. Super schoon. Wel jammer dat b.v. de tafeltennistafels oud zijn en niet vervangen worden. Lekkere broodjes s morgens bij het ontbijt. De kinderen kun je hier vertrouwd rond laten fietsen. Voor oudere kinderen (vanaf 15) is er zonder recreatieteam (begint pas volgende week) niet zo heel veel te doen, de kinderen onder de 12 vonden het geweldig.

6,6
6,7