Vakantiepark De Tolplas*** in Hoge Hexel Nederland beoordelingen 7.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Hoge Hexel > Vakantiepark De Tolplas***

Beoordelingen Vakantiepark De Tolplas***

-3  °C

10 februari 2012

6,1
5,6
Welness-Chalet

Vakantiepark De Tolplas scoort een 7,2 uit 10, op basis van 93 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Tolplas***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Tolplas*** in Hoge Hexel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 98 vakantiefoto's van Vakantiepark De Tolplas*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark De Tolplas*** met andere accommodaties in Hoge Hexel.

93 beoordelingen over De Tolplas***

met jonge kinderen, jan 2012
Heerlijk uitgerust en gegeten
B. Schoonbeek
Onderkomens
10-2-2012 Een heerlijk rustig park. Lekker tot rust gekomen en veel gefietst en gewandeld in de omgeving. Zelfs nog kunnen schaatsen op de plas. Het restaurant was gezellig en het eten goed. We komen zeker nog een keer terug.

met een groep, Okt. 2011
Zeer goed bevallen
Fam. van Scheltinga
Onderkomens
26-10-2011 Met 14 personen in een nieuw vakantieverbijf geweest voor een weekend.
De bungelow was zeer ruim van opzet. Keuken luxe, Badkamer met bubble bad en een sauna. Slaapkamers zeer ruim. Mindervalde ingericht. Platte grootbeeld tv. Restaurant vriendelijke bediening en snel.
Zeer rustige omgeving. Weinig activiteiten en weinig vertier voor kinderen. In de omgeving is redelijk veel te doen.

met partner, Okt. 2011
Erg lekker gegeten.
Mary&martin
Onderkomens
14-11-2011 Hoge Hexel,aan de Tolplas.
Hadden er nog nooit van gehoord,achteraf helaas.Wat een leuke week hebben wij daar gehad.Prachtige omgeving en een huisje gehuurd wat ook geheel aan de verwachtingen voldeed.
Iedere dag in het op het park gelegen restaurant gegeten,volop keus en van goede kwaliteit.
Vakantie zoals vakantie behoort te zijn.Ze zien ons zeker terug(al is het maar voor die heerlijke kippetjes van hun orginele grill).

Voor herhaling vatbaar
H Vrijenhoek
Onderkomens
2-10-2011 3 wkn in Twents buitenverblijf lekker vissen en fietsen mooie omgeving en een perfect restaurant (nieuwe eigenaren)iedere dag lekker koffie en 7x uit eten geweest.Maar niet alles was perfect bedden niet opgemaakt onvoldoende lakenpakketten geleverd (kregen geld terug),regelmatig verkeerd of geen broodjes geleverd, Beetje op verkeerde been gezet, op de plattegrond staan op iedere plek twents verblijven afgebeeld, maar wij stonden moederziel alleen gelukkig houden wij van rust maar toch.
Fijne vacantie gehad.
Bert en Marja Vrijenhoek.

Zeer slecht park
j.van der ark
24-9-2011 wij zijn vorige week op het park geweest
voor de eerste keer .
wij hadden een challet gehuurd deze was erg smerig ramen vloeren vies en kapot zowel in de badkamer als in het toilet.
buiten ruimte slecht onderhouden
kortom viel ons erg tegen

met jonge kinderen, 2011
Super weekje gehad
K en M
Onderkomens
20-9-2011 We waren met 2 volwassenen en een baby op de Tolplas in een Twents Buitenverblijf aan het water en hebben een super week gehad, en bijna avond heerlijk gegeten in het nieuwe restaurant.

Heeeerlijk relaxend
de reiziger
Onderkomens
14-9-2011 De Tolplas in Hoge Hexel is een geweldig recreatie park waar je wanneer je rust en ruimte wil perfect tot je zelf kunt komen. geweldig viswater en wandelen totdat je schoenzoolen versleten zijn . de receptie is zeer gast vriendelijk en professioneel'.
Het restaurant Aan de Tolplas heeft een heerlijke kaart en zeer goede bediening . Het eten is uitstekend . Ik had een kleine storing in mijn accomodatie en belde naar de receptie die binnen 10 min de technische dienst bij mijn accomodatie ter plaatse had . Werd direkt opgelost . Perfect !!!! Een echte aanrader !!!!!!

met oudere kinderen, Aug. 2011
Mooie accomodatie op rustig park
y.gras
Onderkomens
31-8-2011 29-8-2011 We zijn hier in augustus 10 dagen geweest en hadden een Twents Buitenverblijf geboekt. De accomodatie is erg mooi; een luxe chalet met alles erop-en-eraan en een fantastisch uitzicht over het water. Ontvangst aan de receptie erg vriendelijk. Het park is ruim opgezet en ons huisje had voldoende privacy. Verder is het zowel op het park als in de omgeving erg rustig; niet zo heel veel te doen. Prettig als je gewoon wilt uitrusten (zoals wij), maar als je wat meer reuring zoekt moet je hier niet zijn. Wij vonden het echter erg aangenaam, mede dankzij het (onverwacht) mooie weer.

Rust en weinig te doen voor de kinderen
H,M, N & M
Onderkomens
26-8-2011 Week verbleven in een welness woning (nummer in begin 100) eind augustus. Woning is qua prijs en kwaliteit redelijk in evenwicht. € 450 pw. Schoonmaak matig, rook naar hond, rook en vocht. Helaas moesten de ramen dichtblijven i.v.m. muggen. Weinig privacy rondom de welness woningen. Sauna (infrarood) prima. (stoom)douche heeft onderhoudsbuurt nodig en zonnebank ontbrak. Vierkante TV (klein) is niet meer van deze tijd. Park heeft nauwelijks voorzieningen. En echt zwemstrand ontbreekt, evenals een paar mooie speeltuinen. Ontvangst op het park hartelijk. Park is een mix van recreatie en permanente bewoning. In directe omgeving weing vertier. Op 20 min fietsen ligt recreatieplas het Lage Veld. Prima zwemplaats (meer/ watertoestellen) en speeltoestellen (€ 5 parkeergeld met auto, verder gratis!). Zwembad de Kolk in Wierden is ook prima te doen. Rustzoekers zijn op hun plaats op de Tolplas, anderen niet. Vooral Twentse buitenwoningen aan het water liggen mooi.

Eens maar nooit weer
R.S
Onderkomens
5-9-2011 Ben een weekend op het park geweest maar het hele weekend niet gedoucht
Wat een smerige douche, cabine vol met kalk en schimmel,sauna deur bungelt los,onder de saunavloer zwart smeer
ramen van chalet ontzettend vies.
Bistro was niet voor herhaling vatbaar.
er word hard gereden en het terras niet goed onderhouden,chalet ook niet

6,1
5,6