Vakantie Beoordelingen Hoge Hexel Overijssel vakantie, hotels, last minutes | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.751 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Hoge Hexel

Beoordelingen Hoge Hexel

-1  °C

30 januari 2012

6,2
Sfeer
Er is nog geen foto beschikbaar

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hoge Hexel. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hoge Hexel. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hoge Hexel? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hoge Hexel scoort een 8,3 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Bed and Breakfast, 1 Bungalow, 1 Vakantiehuis en 2 Vakantieparken in Hoge Hexel. Op Zoover vind je bovendien 2 vakantiefoto's van Hoge Hexel. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hoge Hexel. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.

8 beoordelingen over Hoge Hexel

met vrienden, Jan. 2012
Super mooie omgeving.
Pieter de Rooij
Sfeer
22-1-2012 Veel bos en ruimte en vriendelijke mensen.

met partner, Okt. 2011
Mooie landelijke omgeving te Twente
Mary&martin
Sfeer
14-11-2011 Prima bestemming om te combineren met heerlijk eten in een prachtige omgeving.

met oudere kinderen
Mooi rustig park
B. Schoonbeek
Sfeer
27-9-2011 Een park waar je heerlijk kunt uitrusten aan het water. We hadden een mooie rietgedekte chalet met sauna. Er was net een nieuwe bistro geopend, waar we voor 9.95 konden eten. Kortom, hier gaan we zeker nog een keer naar toe.

met oudere kinderen, Feb. 2011
Netjes.
Piet
Sfeer
6-3-2011 Mooie bungalow (242) zag er netjes uit. kapotte lamp in badkamer snel vervangen.Wij waren met 5 volwassenen en 1 kind van 12. Als er 8 personen in moeten is het denk ik wat krap. Een dag in Almelo geweest en de andere dag naar Preston Palace. Super weekend gehad.
* 1 auto bij een 8 pers bungalow is niet veel ,zeker als je helemaal achterop zit

met jonge kinderen, Feb. 2010
Prachtige Omgeving
Dennis
Sfeer
22-3-2010 De omgeving van Hoge Hexel is echt schitterend. Een heerlijk dorp, lekker rustig, veel te fietsen en te wandelen. De natuur is prachtig.

met vrienden, Aug. 2009
Heerlijke omgeving!
Mark Kleinhorstman
Sfeer
27-9-2009 Echt een mooie omgeving. Mooi om te wandelen en te fietsen!

met vrienden, Mei 2009
Geen aanrader
san
Omgeving
2-6-2009 we kwamen al vrij snel tot de conclusie dat dit geen aanrader is. het is er onverzorgd, achterstallig onderhoud, bv, drie waterfietsen waarvan er twee bijna op de bodem liggen. de kanovijver heeft de kleur van erwtensoep. ook het huisje wat wij hadden was niet oké. het was smerig toen wij aankwamen. vies bestek, vieze kopjes en over de pannen maar te zwijgen. we hebben begrepen dat dit ook niet wordt gecontroleerd door de beheerder ?!?!? wel hebben we de kosten die we betaald hebben voor de schoonmaak terug gekregen. hou rekening met de zondagsrust, er kan dan niets op het park. alles zit dicht, zwembad, tennis etc.
omgeving is mooi, leuke en mooie wandel routes.
doordat veel huisjes particulier bezit zijn, verschilt de inrichting nog wel eens.
als je toch wilt gaan hou er dan rekening mee dat sommige huisjes helemaal in de schaduw liggen en andere weer de hele dag in de zon. met name onder de bomen veel last van insecten.

Nellie
Omgeving
17-11-2006 Jammer dat ook in dit park veel huisjes verhuurd worden aan buitenlandse werknemers. Ligt niet aan die mensen, maar hierdoor krijg je niet het echte vakantiesfeertje. De landhuizen kan je beter landhuisjes noemen, als je er echt met 6 personen moet vertoeven is het wel krap. Ze zijn wel keurig verzorgd en netjes.

6,2