Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn*** in Hellendoorn Nederland beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn***

6,6

Hotel-Restaurant Hellendoorn

Beoordelingen Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn***

Johanna van Burenstraat 9, 7447 HB, Hellendoorn
Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn scoort een 7,5 uit 10, op basis van 62 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn*** in Hellendoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 25 vakantiefoto's van Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn*** met andere accommodaties in Hellendoorn.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

62 beoordelingen over Fletcher Hotel-Restaurant Hellendoorn***

6,6
met partner, Mrt. 2012
"Prima hotelletje voor een nachtje of 2"
iris bleeker
19-3-2012 Na alle negatieve verhalen hier een positieve! Mooi gelegen locatie, heerlijk eten, heerlijke bedden. Kamer ziet er mooi uit! de vloerbedekking in de hal etc. is inderdaad gedateerd en niet zo schoon meer en het is er inderdaad behoorlijk gehorig. Maar who cares voor een nachtje...?!

met partner, Feb. 2012
"Eens maar nooit meer!"
gruyters
24-2-2012 Wij hadden voor 2 nachten geboekt in het Fletcher Hotel Hellendoorn. Het hotel zag er redelijk uit. De bar / restaurant waren mooi, de kamers en de hal waren een stuk minder mooi. Onze kamer (211) had een grote vlek in de vloerbedekking en op het plafond zaten verschillende dode beestjes en plekken. Helaas was de kamer erg gehorig. Vooral het geluid van de kamer boven ons was heel erg.. Verder lag er tussen de snacks op de kamer die je, tegen betaling, kunt nuttigen een pakje borrelnootje van ruim 1.5 maand over datum! En in de ontbijtzaal kwamen wij verpakte roggenbrood tegen met datums van 2011! Dit vinden wij eigenlijk niet kunnen voor een keten als Fletcher. Wij zijn daarom met een matig tot slecht gevoel huiswaarts gekeerd.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 28-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer Boom, Wij vinden het heel vervelend te vernemen dat uw verblijf zo naar is verlopen. Wij stellen echter elke reactie, zowel negatief als positief, op prijs. Uw vermelde punten zijn meegenomen en waar mogelijk op korte termijn opgepakt. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen via webcare@fletcher.nl, zodat wij persoonlijk op uw bevindingen kunnen ingaan. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met vrienden, Feb. 2012
"Prima hotel!"
L. Gerritse
23-2-2012 Ik was met een vriendin in dit hotel. Hadden kamer 111. Prima kamer, heerlijke bedden. Konden lekker slapen, kamer was goed donker.
Ook lekkere douche.

met partner, Feb. 2012
"Zeer tevreden!"
tweeling
4-2-2012 mooie buitenkant van het hotel, parkeerplaats tegenover, mooi strak en smaakvol interieur, goed eten (vrij beperkte keuze, redelijk aan de prijs), aan rand van woonwijk maar toch een mooie omgeving en veel wandel en winkelmogelijkheden op goede afstand met auto, personeel vriendelijk en behulpzaam, kamers ruim, en éénvoudig maar netjes en schoon, ZEER gehorig (en je wil de buren niet horen toch!) lekkere privé sauna op afspraak. Al met al een mooi uitgerust weekend waarvoor we kwamen!

met partner, Jan. 2012
"Kamer 202 - Ramp kamer"
Kamphuis
30-1-2012 28/29 Jan. eindelijk winterse temperaturen buiten echter kamer 202 van Hotel restaurant Hellendoorn was nog kouder dan buiten zo leek.
De ruiten waren niet van HR glas maar nog gewoon enkel glas, de kozijnen waar ze in zaten waren niet wind proof en de wind had vrij spel. Ook was er geen gelegenheid om even te zitten in een gewone stoel. TV kijken kan alleen vanuit BED. We hebben de verwarming op de hoogste stand gezet en na enkele uren was er iets te merken van een temperatuursstijging in de kamer. Mijn vrouw is maar gaan douchen om het warm te krijgen en sprong daarna snel onder de dekens. Wij hebben door deze kamer Geen goed gevoel aan fletcher Hotel Hellendoorn over gehouden. We zullen dan ook geen reklame maken voor dit hotel sterker nog mocht U kamer 202 aangeboden krijgen dan raden wij U aan met winterkleding sjaal en handschoenen in deze kamer te verblijven... Het sanitair is oud en lijkt onhygieenisch. 202 mag niet aan gasten worden aangeboden 202 is een rampkamer.
Medewerker E-Commerce Fletcher Webcare Team, 3-2-2012
Eigenaar zegt:  Beste heer, mevrouw Kamphuis, Wij vinden het zeer vervelend te vernemen dat uw verblijf in ons Fletcher Hotel Hellendoorn niet conform uw verwachtingen is verlopen. Alle door u benoemde punten zijn reeds besproken en opgepakt door het management. Graag zouden wij persoonlijk op uw opmerkingen in gaan, hiervoor verzoeken wij u contact met ons op te nemen via, webcare@fletcher.nl. Met vriendelijke groet, Fletcher Webcare Team

met vrienden, Dec. 2011
"Leuk voor een nacht"
annet
23-4-2012 Eén nacht verbleven in het torenkamertje!

Pluspunten:
- Goede ligging om uitstapjes te maken.
- Gezellig hotel.
- Vriendelijk personeel.

Minpunten:
- Krappe sanitair.
- Erg gehorig. Onze kamer was boven de eetzaal. Je hoorde veel geschuif van stoelen.
- Gedateerde interieur. Vlekken in het tapijt.

met vrienden, Okt. 2011
"Goed voor drie sterren"
Saskia Loomans
28-10-2011 Het hotel is opzich prima maar je moet er niet te veel hoge verwachtingen van hebben. Het personeel is vriendelijk, het eten in het hotel was ook goed. Het hotel is wat verouderd. De kamers zijn opzich ruim genoeg en keurig ingericht maar... onze bedden waren niet schoon! Er zaten vlekken op het beddengoed en ik wil niet weten wat het was! Ook zijn de kamers erg gehorig. Het is wel ideaal dat je van kamer naar kamer kunt bellen ipv steeds op en neer lopen. Het hotel ligt midden in een woonwijk maar is op loopafstand van het centrum. Hellendoorn zelf vond ik een heel schattig dorpje. We zijn ook nog gaan zwemmen in het zwembad van Raalte en dit is een erg leuk zwembad. En je zit echt heel dichtbij Avonturenpark Hellendoorn!

"Rustig, zeer verzorgd,heerlijke bedden,schoon."
J.... van den Brink
4-9-2011 Prachtige omgeving, ruime parkeerplaats t.o. het hotel.
Wij hebben genoten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk geslapen !
De kamer was ruim , brandschoon en voorzien van alle gemakken.
Wij willen graag terugkomen.

"Goed hotel"
Mely
14-8-2011 Kleine maar goede kamers, wel heel gehorig, 's nachts kwam er een groep herrieschoppers binnen, veel last van gehad, ook 's morgens gingen ze weer flink tekeer.
Heel jammer dat er niet goed tegen is opgetreden, want dit was het enige minpunt.

"Knus, prima keuken"
wandelaar
10-7-2011 Knus hotel, mooie uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten. Prima keuken, heerlijk gegeten en erg vriendelijk personeel. Niets op aan te merken. Alleen is het in de hotel lounge erg warm. pfffffffff.

1 2 3 4 5 6 7 volgende