Beoordelingen Camping Eelerberg***

20 mei 2013

Eelerberg***
Beoordelingen Camping Eelerberg***
Ossenkampweg 4, 7447 PR, Hellendoorn
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Eelerberg*** in Hellendoorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Eelerberg*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Eelerberg scoort een 8,0 uit 10, op basis van 15 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Eelerberg*** in Hellendoorn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Eelerberg***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Eelerberg*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Eelerberg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Eelerberg*** met andere accommodaties in Hellendoorn.

15 beoordelingen over Eelerberg***

met een groep, Mei 2012
"Geen aanrader..."
arjanjannegreet
30-5-2012 De camping is gelegen op een mooi terrein met grote plaatsen. Daar is niks mis mee. Wel vervelend is het dat sommige watertappunten volledig in de bosjes liggen, waardoor je eerst door het hoge gras en de brandnetels moet om water te kunnen halen. Voldoende speeltoestellen voor de kinderen. Zwembad is goed, maar max. 140 cm diep. Er is 1 groot sanitairgebouw, nieuw en netjes, alleen het is er bloedheet, het ruikt er muf en er zijn slechts 2 afwasbakken voor een camping met bijna 100 plaatsen. Lange wachtrijen dus op drukke dagen. De wastafels hebben alleen koud water. Er is in elk geval nog 1 klein sanitairgebouwtje, maar daar zijn alleen toiletten en wastafels met enkel koud water. Een toilet daarvan was buiten gebruik, en echt schoon leek het in elk geval niet in dit kleine gebouwtje. Veel vieze vingers op de doorspoelknop van het toilet bijvoorbeeld. Weg naar de camping met parkeerplaatsen zit vol met kuilen. Het is een camping met veel mogelijkheden die absoluut niet benut worden.

"Aanrader!"
martineduin18
31-8-2011 hele leuke ruim opgezette camping. In een prachtige omgeving. De camping is ontzettend leuk om heen te gaan met kinderen zo tot 10 jaar, daarboven zou ik zelf niet meer doen.
Echt een aanrader dus!

"Heerlijke ruime opgezette rustige camping."
Anno Post
19-2-2012 Nu al twee keer op camping Eelerberg geweest en gaan zeker weer terug. Van vakantiehuis, naar kampeerbungalow (echte aanrader) en de volgende keer kamperen. Voor de kinderen (2 en 4) heel veilig en overzichtelijk; de caming is autovrij en ligt aan een rustige zand/bos weg, het zwembad heeft een hek, de speeltuin is leuk en ook op de kampeervelden zijn leuke speelgelegenheden. Vooral de waterpomp en bijbehorend zandspeelplaatsje is erg populair. Ze konden heerlijk rondfietsen zonder dat we continu moesten opletten.
Het sanitair is goed en schoon, de eigenaren vriendelijk en behulpzaam.
Je kunt in de winkel de meest basale (biologische) produkten kopen en naast o.a. pannekoeken verkopen ze in het restaurant een overheerlijke appeltaart.
In de omgeving heel veel te doen. Voor elk wat wils; een schitterend omgeving, van leuke buitenspeeltuin tot pretpark en leuke dorpen/mooie steden (Zwolle en Deventer). Zelf regelmatig op de mountainbike er op uit geweest; mooi parcours vanaf camping.

"Mooie ruime rustige groene camping"
André
13-8-2011 In de wisselvallige zomer van 2011 hier een week gestaan met onze drie kinderen (8/12/14). Door het mindere weer was slechts een klein deel van de camping bezet. De plaatsen zijn ruim en hebben een goede grasmat. Een echte 'kampeer' camping zonder vaste plaatsen. Vriendelijke en behulpzame beheerders die ondanks het tegenvallende aantal kampeerders erg relaxed bleven.

Het sanitair ziet er netjes uit en is afdoende. Wel zag het er af en toe wat smoezelig uit zonder dat het echt vies werd. Wij vonden het wel erg warm en vochtig in het sanitair gebouw.

Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin en het zwembad. De jongste heeft meegedaan met de animatie maar vond de 'natuurbelevingsactiviteiten' niet zo super.

De prijs/kwaliteit verhouding van pannenkoekenboerderij/snackbar/broodjesservice vonden wij wat scheef: in verhouding waren de prijzen te hoog voor het gebodene.

Camping staat wel op onze lijst om nog eens terug te gaan.

met partner, Apr. 2011
"Oase van Rust"
fam. Kort uit Zoete...
22-4-2011 De camping is prachtig en natuurlijk ingedeeld met een grote variatie aan bomen. Er zijn mooie ruime plaatsen met veel gras (dus een mat is niet nodig), er is zowel zon als schaduw. Het sanitair is goed schoon. Vanuit de camping kan je veel wandelen en er zijn prachtige fietsroutes, zoals door het bos en langs de Regge. Deze camping komt bij ons in de favorietenlijst.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Lekker rustis en ruim, zelfs in het hoogseizoen"
reesink
26-7-2010 leuke camping, vooral voor kleine kinderen. Zelf vond ik het wel leuk dat de tenten op een speciaal veld staan, dit zijn vaak toch andere kampeerders dan mensen met een caravan. Ook het 4 ampere vind ik leuk want dat is ook ook voor tentkampeerders vaak wel genoeg. Zalig zwembad, nooit te druk. Wel een paar minpuntjes, de douches waarvan je de temperatuur niet zelf kunt regelen, vooral met 32 graden is het wel lekker als je iets koeler kunt douchen. Ook het water voor het babybad vond ik te warm. Mijn kind wou er echt niet in. Koud water erbij kan niet, dus terug naar de tent, emmer ophalen, koud water bij de afwas halen en dan mengen... Erg warm en vochtig in de douches/wc's. Het speeltuintje is inderdaad direct naast het zwembad aan het begin van de camping en als je kind niet kan zwemmen is dat geen prettig idee. Ik vond ook de speeltoestellen op de tentenveldjes iets aan de weinige kant. Verder een prima camping om tot rust te komen. Beheerders een beetje gaotisch maar wel aardig.

met een groep, Juli 2010
"Fijne sfeer, natuur+ zwembad"
doortje
21-7-2010 2 leuke trekkershutten gehuurd, naast elkaar , met wc erbij.
netjes en schoon. en leuke picknicktafel en veel eigen grond erbij.
ook de tentplekken zeer ruim evenals de tenthuizen die je kan huren, of een stacaravan.. mn geschikt met kleine kinderen t/m 8 jaar. of kinder, en die geen druk recr. team hoeven. 2x pweek wordt er wat georgaiseerd.
een camping met biologische producten , rest in boerdij met pannenkoeken. mooie uitvalsbasis naar het speelbos van staasbosbeheer en avonturenpark hellendoorn

met jonge kinderen, Mei 2010
"Mooie rustige camping op een perfecte plek."
Helga
19-5-2010 Camping Eelerberg ligt op 3km van het centrum van Hellendoorn aan de rand van het bos. Vanaf de camping lopen erg mooie wandel en fietsroutes.

Op de camping zelf is alles goed geregeld. Voor de kinderen is een grote speeltuin, en op enkele velden zijn ook speeltoestellen. Ook is er een openlucht zwembad, maar hier is geen toezicht op. Ondanks dat er een toeganspoort zit, vind ik dat als moeder van twee jonge ondernemende kinderen niet erg veilig. Voor de kinderen is er ook een stuk van het aangrenzende bos ingericht als speelbos.

Het sanitair is erg schoon. Echt een pluspunt!!!

Het enige minpunt vind ik persoonlijk dat ze slechts 4amp en op een enkele plaats 6amp stroom hebben.
Dit is voor koude periode waarbij je een klein kacheltje aan wil zetten niet voldoende.

Verder wil ik deze camping bij iedereen aanraden, want wij vonden deze camping helemaal perfect!!!!!

"Prima camping, héle mooie ligging"
wilfred
3-8-2009 Net terug van een paar dagen Eelerberg.Camping ziet er prima verzorgd uit en de ligging is erg mooi.Hellendoorn zelf is vlakbij maar niet zo bijzonder.De sallandse heuvelrug daarentegen is érg mooi.Lekker gefietst en gewandeld want daar zijn de mogelijkheden ruimschoots voor aanwezig.De horeca op de camping is niet zo groot maar is prima in verhouding tot de grootte van de camping.De pannenkoek smaakte uitstekend.Aangezien ik geen kinderen heb kan ik over de kindvriendelijkheid niks zeggen.Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

met partner, Juli 2009
"RUST EN RUIMTE"
A.vanReeuwijk
20-9-2009 Heerlijk rustige camping voor wie van natuur en ruimte houd veel fietgelegenheid
( knooppuntroutes )
ruime plaatsen en goede service(autoaccu leeg a la minute geholpen) prima.
Voor de liefhebber: REEEN , VELE SOORTEN VOGELS, REPTIELEN, ENZ.
Na een duik in het zwembad (bronwater !) naar een prima snackbar en restaurant.
kortom AANRADER voor echte recreatie.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit