13-8-2011
In de wisselvallige zomer van 2011 hier een week gestaan met onze drie kinderen (8/12/14). Door het mindere weer was slechts een klein deel van de camping bezet. De plaatsen zijn ruim en hebben een goede grasmat. Een echte 'kampeer' camping zonder vaste plaatsen. Vriendelijke en behulpzame beheerders die ondanks het tegenvallende aantal kampeerders erg relaxed bleven.
Het sanitair ziet er netjes uit en is afdoende. Wel zag het er af en toe wat smoezelig uit zonder dat het echt vies werd. Wij vonden het wel erg warm en vochtig in het sanitair gebouw.
Onze kinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin en het zwembad. De jongste heeft meegedaan met de animatie maar vond de 'natuurbelevingsactiviteiten' niet zo super.
De prijs/kwaliteit verhouding van pannenkoekenboerderij/snackbar/broodjesservice vonden wij wat scheef: in verhouding waren de prijzen te hoog voor het gebodene.
Camping staat wel op onze lijst om nog eens terug te gaan.
22-4-2011
De camping is prachtig en natuurlijk ingedeeld met een grote variatie aan bomen. Er zijn mooie ruime plaatsen met veel gras (dus een mat is niet nodig), er is zowel zon als schaduw. Het sanitair is goed schoon. Vanuit de camping kan je veel wandelen en er zijn prachtige fietsroutes, zoals door het bos en langs de Regge. Deze camping komt bij ons in de favorietenlijst.
26-7-2010
leuke camping, vooral voor kleine kinderen. Zelf vond ik het wel leuk dat de tenten op een speciaal veld staan, dit zijn vaak toch andere kampeerders dan mensen met een caravan. Ook het 4 ampere vind ik leuk want dat is ook ook voor tentkampeerders vaak wel genoeg. Zalig zwembad, nooit te druk. Wel een paar minpuntjes, de douches waarvan je de temperatuur niet zelf kunt regelen, vooral met 32 graden is het wel lekker als je iets koeler kunt douchen. Ook het water voor het babybad vond ik te warm. Mijn kind wou er echt niet in. Koud water erbij kan niet, dus terug naar de tent, emmer ophalen, koud water bij de afwas halen en dan mengen... Erg warm en vochtig in de douches/wc's. Het speeltuintje is inderdaad direct naast het zwembad aan het begin van de camping en als je kind niet kan zwemmen is dat geen prettig idee. Ik vond ook de speeltoestellen op de tentenveldjes iets aan de weinige kant. Verder een prima camping om tot rust te komen. Beheerders een beetje gaotisch maar wel aardig.
21-7-2010
2 leuke trekkershutten gehuurd, naast elkaar , met wc erbij.
netjes en schoon. en leuke picknicktafel en veel eigen grond erbij.
ook de tentplekken zeer ruim evenals de tenthuizen die je kan huren, of een stacaravan.. mn geschikt met kleine kinderen t/m 8 jaar. of kinder, en die geen druk recr. team hoeven. 2x pweek wordt er wat georgaiseerd.
een camping met biologische producten , rest in boerdij met pannenkoeken. mooie uitvalsbasis naar het speelbos van staasbosbeheer en avonturenpark hellendoorn