Hotel De Uitkijk**** in Hellendoorn Nederland beoordelingen 8.8 | Zoover

voorkant

Beoordelingen Hotel De Uitkijk****

Hellendoornsebergweg 8, 7447 PA, Hellendoorn
Hotel De Uitkijk scoort een 8,8 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Uitkijk****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Uitkijk**** in Hellendoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel De Uitkijk**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Uitkijk**** met andere accommodaties in Hellendoorn.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over De Uitkijk****

9,5
met vrienden, Mrt. 2012
"Geweldig gastvrij Hotel"
Evert Visser
19-3-2012 Sinds er nu een nieuwe uitbater in het hotel actief is zijn er veel van de klachten niet meer van toepassing. De service is prima en je merkt echt dat men het fijn vindt om het de klant naar de zin te maken.
Het ontbijt is zeer ruim en uitgebreid het wordt regelmatig aangevuld zodat je nooit mis pakt. Men had vernomen dat het onze trouwdag was zodat 's-morgens bij het ontbijt een groot boeket bloemen op ons stond te wachten en werden wij verrast met een glas champagne. Ook alle andere aanwezige gasten kregn champagne. Kortom een geweldig hotel waar je ook heel erg goed kunt eten.

"Mooi hotel maar kan beter"
fam Nijland
6-9-2011 Wij verbleven hier 1 nacht en hadden 2 luxe kamers geboekt. De kamer aan de voorzijde was zeker luxe, de andere kamer aan de achterzijde was aanzienlijk kleiner en donkerder. Het hotel ligt prachtig, het pand is fraai. Leuk is vooral ook de tuin met extra's voor de kinderen. De ontbijtruimte was eigenlijk veel te klein voor het aantal mensen dat er gebruik van maakte, het is gesitueerd aan de zijkant in een soort uitbouw. Voor een dergelijk hotel was het ontbijt bepaald niet uitgebreid en al ruim (nog een uur te gaan) voortijdig op. De dame aldaar deed haar best maar moest kennelijk op meerdere plaatsen in het pand tegelijkertijd aanwezig zijn. Spijtig was dat mijn man zijn elektrische Braun tandenborstel op de wastafel was vergeten, die helaas niet door het kamermeisje is teruggevonden..

"Tegenvaller"
H.Snijders
4-9-2011 Het is een prachtig hotel, de ligging is geweldig, de kamers veel te donker en klein voor meerdere nachten. Personeel zeer vriendelijk maar vaak onbekwaam met name in het restaurant. Weet weinig van gerechten of wijn. Hebben een mooie veranda om onder te eten maar als je er wilt gaan zitten praten ze je toch naar het restaurant. Later zie je dan gezellig mensen onder veranda dineren? Ontbijtbuffet te weinig aangevuld en een gebakken eitje was teveel gevraagd terwijl ik 5 gasten heb gezien en 2 dames in de bediening. Het is een mooi hotel maar qua service laten ze veel liggen. Jammer.

"Genieten als God in `De Uitkijk`"
F en C
3-8-2011 wij verblijven hier 7 dagen, 100% genieten, van alles wat De Uitkijk en de omgeving te bieden heeft. fantastisch verblijf. Een goede waardering voor het Hotel! Een aanrader!

"Mooi Hotel in een geweldige rustige omgeving"
E.Willemsen
28-7-2011 2 Dagen en 1 Nacht hier geweest met Man en 2 Kinderen 9 en 16. Wat een oase van rust. Voor de kinderen was er buiten een speeltuin en een leuk kabouterhuisje. We hebben hier geen Diner genomen want de Kaart was niet voor kinderen, daarom in de omgeving naar een leuk pannenkoekenhuis geweest. Kamers zijn mooi, ik had 2 kamers geboekt maar kwam bij 1 van de kamers erachter dat er in totaal 4 bedden aanwezig waren, dit had mij 99,- kunnen besparen. Ontbijt was prima.

met een groep, Juni 2011
"Wederom genoten."
J. Bloeming
8-7-2011 Beste mevrouw Prinsen, wat was het weer heerlijk in uw hotel en wat leuk u weer gesproken te hebben. Vorig jaar was geweldig maar ook dit keer, nu uitgenodigd door mijn ouders, hebben we weer genoten. Met name van het prachtige terras met alle bloemen, dat zie je toch nergens meer. Zoveel kleur, je wordt er vrolijk van en u heeft mij aangestoken met het "Vlijtig Liesje". We hebben goed gegeten en de kamer was wederom uitstekend.
Volgend jaar ziet u ons weer.

met partner, Mei 2011
"Voor herhaling vatbaar"
Arie
10-5-2011 hotel ligt net buiten Hellendoorn in het bos en daardoor zeer rustig. rondom mooi terras waarop wij lekker hebben gezeten in de zon. mooi klassiek pand en kleinschalig hotel en netjes gerenoveerd. vriendelijk en behulpzaam personeel. wij hadden een mooie kamer aan de voorkant van het hotel met terras/balkon. 's avonds lekker gegeten ! wij komen hier graag nog een keer terug.

met partner, Mei 2011
"Fantastisch klein hotel met zeer goede service"
Rob en Ann Battes
4-5-2011 We hadden een luxe kamer aan de voorkant van het hotel, met balkon en een fantastisch uitzicht. We werden zeer vriednlijk ontvangen. Een goed uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten. Het diner was geweldig. Wij kozen voor de asperges met lamsrek. Een zeer betaalbare goede huiswijn. Alles ziet er zeer verzorgd uit. Personeel erg vriendelijk. Een plek om terug te komen.

met partner, Apr. 2011
"Mooi gelegen klein hotelletje"
e_fasten
30-4-2011 Mooi gelegen hotel, met prachtige terrassen.
Vriendelijke bediening.
Aankleding zeer verzorgd en de kamers zijn ook prima in orde.
Het restaurant is gezellig. Prijs / kwaliteit verhouding een beetje over de top.
Het eten was lekker, maar nu ook weer niet zo heel erg bijzonder.
Dit hotel is wel een aanrader voor een paar dagen er tussenuit.

met partner, Apr. 2011
"Hotel om terug te komen."
Gerhard
18-4-2011 Hotel "De Uitkijk" blijft voor ons een van mooist gelegen hotels van Nederland. Gastvrij, mooie ruime kamers en prima verzorging.

1 2 3 4 5 volgende