Vakantie Beoordelingen Hellendoorn Overijssel vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Hellendoorn

6,2
Sfeer

Diepe zandkuil in de Hellendoornse bossen

Beoordelingen Hellendoorn

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Hellendoorn. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Hellendoorn. Ben je zelf op vakantie geweest naar Hellendoorn? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Hellendoorn scoort een 7,9 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 2 Bed and Breakfasts, 1 Bungalow, 2 Campings, 4 Vakantiehuizen, 2 Vakantieparken en 2 Hotels in Hellendoorn. Op Zoover vind je bovendien 22 vakantiefoto's van Hellendoorn. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Hellendoorn. Bekijk ook andere accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel.

16 beoordelingen over Hellendoorn

6,2
met een groep, Mei 2012
"Mooie omgeving"
arjanjannegreet
Sfeer
30-5-2012 Mooie omgeving, dorp met prima basisvoorzieningen.

met jonge kinderen, Mei 2012
"Leuk klein dorpje."
M. Punte
Sfeer
20-5-2012 Niet geschikt om een dag te shoppen maar alles wat je nodig hebt is in de buurt.

met vrienden, Apr. 2012
"Fantastische plek"
Fam. van den Acker
Sfeer
4-5-2012 Wij zullen terugkeren! De mooiste vakantie sinds lange tijd...

met partner, Jan. 2012
"Klein"
Peter en Marjolijn
Sfeer
30-1-2012 Wij hadden het centrum van Hellendoorn groter verwacht, maar helaas als je echt wilt winkelen ben je toch aangewezen om naar de grotere steden in de buurt te gaan.

met partner, Dec. 2011
"Eigenlijk verdiendt dit hotel 4****"
Coolen
Sfeer
27-12-2011 Dit is ons 6e bezoek aan dit geweldige hotel! en we kregen weer een prachtige kamer maar .. er stond die dag een zeer harde wind precies op de kant van onze kamer.
Bij vermelding hiervan kregen we gelijk een nog mooiere andere kamer!
We hebben heerlijk getafeld in het sfeervolle restaurant en s,avonds gezellig geborreld met onze vrienden
het was weer fantastich en verheugen ons op ons volgend bezoek in januari !

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Klein maar gezellig dorp"
Titia
Sfeer
13-12-2011 Er zit een goede slager, bakker en de C1000. Verder nog een Trekpleister, bloemenwinkel en wat restaurants/ cafe's en pinautomaat van de Rabobank. Er zijn ook nog wat kleine musea.

met partner, Nov. 2011
"Mooie omgeving"
wandaromijn
Sfeer
28-11-2011 Plaatsje Hellendoorn is zelf niet zo heel spectaculair, maar moet het vooral van de omgeving hebben.

met een groep, Juli 2010
"Geweldig"
Joost
Sfeer
24-7-2010 Geweldige omgeving. Mooie natuur waar je prachtig kunt wandelen, fietsen of mountainbiken. We zijn hier nu al 3 keer geweest en gaan zeker weer terugkeren.

Het dorp Hellendoorn is erg sfeervol en zit vol met cultuur. en bied alle basis voorzieningen.
Er zijn voldoende horeca gelegenheden aanwezig voor een lekker drankje, of om lekker uit eten te gaan. De Barbier is het gezelligste (drukste) café en je zou zelfs nog naar de Lantaarn kunnen gaan (uitgaansgelegenheid, maar hier zijn wij niet geweest)

Een inwoner die we spraken vertelde ons dat er het gehele jaar van alles wordt georganiseerd en dat de twee weekenden voor de bouwvak vakantie zowel op vrijdag avond als op zaterdag avond live bands spelen in het midden van het dorp in een klein parkje. De eerst 2 weken van de bouwvak was het er wat rustiger dan normaal omdat dan veel inwoners op vakantie gaan, om zo de laatste week weer thuis te kunnen zijn omdat er dan een week lang dorpsfeest is.

met jonge kinderen
"Rustig dorpje met enkele winkels"
Fam Meekers
Omgeving
11-4-2010 Heel erg rustig centrum, maar handig om inkopen te doen (C1000 / keurslager en bakker).

met partner, Apr. 2010
"Sfeervolle plaats"
Liesbeth de Jong
Sfeer
2-6-2010 Hellendoorn is een leuk sfeervol plaatsje, met mogelijkheden voor fietsen, wandelen.Eetcafé de gulle goedzak goed eten voor weinig geld, en hartelijke, spontane bediening