28-5-2012
Vandaag net terug van een hemelvaart/pinksteren arrangement, en het was weer net als vorig jaar top! We verbazen ons er over, dat de camping nooit vol staat...het is een typisch nederlandse camping, je kan er met slecht weer een toptijd hebben, maar ook met mooi weer, zoals wij de afgelopen weekenden. Wel mis ik een groter buitenbad, er is wel een zwemvijver, mocht je echt willen zwemmen, bootje varen oid, maar ik ben meer van het zwembad, dit is een klein puntje, maar de eigenaar en zijn mensen doen hun uiterste best er een toptijd van te maken.
Toiletten altijd superschoon, animatie top en voldoende goede eetgelegenheden, kortom we hebben alweer een optie gedaan!
Tot volgend jaar maar weer...
29-5-2012
Deze camping is een aanrader voor iedereen die met kinderen ontspannen op vakantie wil. De velden zijn groot en de plekken zijn ruim. Op de meeste velden staat een speeltoestel en ook de overdekte speelschuur is geweldig. Het binnenbad is niet zo groot, maar de glijbaan maakt het toch een heel aantrekkelijk zwembad. Onze kinderen (7 en 10) hebben zich prima vermaakt. Omdat de camping niet heel groot is konden ze prima alleen op pad met de gehuurde skelters. Het was prachtig weer dus met water en waterkanonnen hebben ze samen met de andere kinderen op het veld veel lol gehad. Er was ruimte genoeg op het veld om te badmintonnen, voetballen, e.d. Om een uur of half elf was het rustig op de camping. Het toiletgebouw was schoon en werd minimaal 2 x per dag schoongemaakt. Ook het zwembad werd dagelijks meerdere keren schoongemaakt. Het animatieteam deed z'n best om de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten voor de eigenaar.
4-5-2012
Net een week doorgebracht op deze camping, met kind van 10 en 2 honden. Wat een gastvrije camping en superleuk voor kinderen. Veel animatie. Onze dochter met een licht verstandeliijke beperking mocht gewoon met alles mee doen.
De camping is keurig verzorgd en de eigenaar en het personeel doen er alles aan om de gasten naar hun zin te maken. Wij komen hier zeker terug.