Camping Heino***** in Heino Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover

de mooie veldjes

Beoordelingen Camping Heino*****

Schoolbosweg 10, 8141 PX, Heino
Camping Heino scoort een 7,8 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Heino*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Heino***** in Heino, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Camping Heino***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping Heino***** met andere accommodaties in Heino.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Heino*****

"Top vakantie gehad!!!"
Jenny
28-5-2012 Vandaag net terug van een hemelvaart/pinksteren arrangement, en het was weer net als vorig jaar top! We verbazen ons er over, dat de camping nooit vol staat...het is een typisch nederlandse camping, je kan er met slecht weer een toptijd hebben, maar ook met mooi weer, zoals wij de afgelopen weekenden. Wel mis ik een groter buitenbad, er is wel een zwemvijver, mocht je echt willen zwemmen, bootje varen oid, maar ik ben meer van het zwembad, dit is een klein puntje, maar de eigenaar en zijn mensen doen hun uiterste best er een toptijd van te maken.
Toiletten altijd superschoon, animatie top en voldoende goede eetgelegenheden, kortom we hebben alweer een optie gedaan!
Tot volgend jaar maar weer...

met jonge kinderen, Mei 2012
"Geweldige camping voor kinderen"
hoorn
29-5-2012 Deze camping is een aanrader voor iedereen die met kinderen ontspannen op vakantie wil. De velden zijn groot en de plekken zijn ruim. Op de meeste velden staat een speeltoestel en ook de overdekte speelschuur is geweldig. Het binnenbad is niet zo groot, maar de glijbaan maakt het toch een heel aantrekkelijk zwembad. Onze kinderen (7 en 10) hebben zich prima vermaakt. Omdat de camping niet heel groot is konden ze prima alleen op pad met de gehuurde skelters. Het was prachtig weer dus met water en waterkanonnen hebben ze samen met de andere kinderen op het veld veel lol gehad. Er was ruimte genoeg op het veld om te badmintonnen, voetballen, e.d. Om een uur of half elf was het rustig op de camping. Het toiletgebouw was schoon en werd minimaal 2 x per dag schoongemaakt. Ook het zwembad werd dagelijks meerdere keren schoongemaakt. Het animatieteam deed z'n best om de kinderen een leuke vakantie te bezorgen. Het is voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten voor de eigenaar.

"Super camping"
pimirene
4-5-2012 Net een week doorgebracht op deze camping, met kind van 10 en 2 honden. Wat een gastvrije camping en superleuk voor kinderen. Veel animatie. Onze dochter met een licht verstandeliijke beperking mocht gewoon met alles mee doen.
De camping is keurig verzorgd en de eigenaar en het personeel doen er alles aan om de gasten naar hun zin te maken. Wij komen hier zeker terug.

met jonge kinderen, 2012
"Super mooie,leuke vakantie plek"
blankenvoorde
8-1-2012 Een erg leuke, mooie, overzichtelijke, kindvriendelijke, gemoedelijke, gezinscamping.

"Heerlijke plek!!"
Fam v/d Geest
6-9-2011 Heerlijke camping , schoon sanitair. Overdekt zwembad en speeltuin.
Zeer vriendelijke mensen. Wij vinden het er top.

"Het park voor kidz"
Dorre
14-8-2011 Gewoon een zeer geschikte vakantiepark voor kinderen!!

"Leuke kindercamping"
Mensen
9-8-2011 Deze camping was onze bestemming in zomervakantie 2011. Een leuke camping! Vooral de grote, overdekte zandbak was een succes. We stonden op een leuk veld, met gezellige mensen en een boel kinderen om ons heen.
Enig minpuntje vonden wij het binnenzwembad, de watertemperatuur was echt te laag voor onze zoon van 1 jaar.

"De familiecamping voor vroege vogels."
de rustzoekers
19-7-2011 Camping Heino verzorgt het gras goed er wordt dus regelmatig gemaaid.Maar waarom moet dit in de bouwvak vakantie om s'morgens vanaf 8.15 gebeuren?
Liggen de kinderen nog lekker te slapen worden ze wakker van dit lawaai.Jonge kids zijn meestal al geen uitslapers,als ze om 8.15 nog slapen is dat wel lekker.
U hoeft dus geen wekker mee te nemen.Of zouden ze met het werkschema iets gaan schuiven?
De rustzoekers.

"Prima onderhouden camping"
Ben van Oene
15-7-2011 Prachtig onderhouden grasvelden ,mooie ruime plaatsen (iep 20) met water electrisiteit , kabel tv.
personeel zeer beulpzaam ook voor de telefoon.
men moet zich wel aan (eigen) regels houden b.v.geen vaste waterslangen i.v.m.salmonella besmettingen,nou er zijn er veel die dit wel hebben,
beperkt winkeltje.
Fijn zwembad met heerlijk warm water

"Fantastisch"
w.j.jonk
23-7-2011 Wij hebben het levensgenieter arragement gedaan en dat was in een woord geweldig.
Gastvrijheid 10 family heel spontaan en gastvrij, medewerkers ook.
Nogmaals bedankt Wim en Kitty Jonk

1 2 3 4 5 6 7 volgende