Vakantiehuis Wildeman in Heeten Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Wildeman

Charmante rietgedekte vakantiewoning met grote tuin

Beoordelingen Vakantiehuis Wildeman

Heeten
Vakantiehuis Wildeman scoort een 8,6 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Wildeman? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Wildeman in Heeten, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Vakantiehuis Wildeman vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiehuis Wildeman met andere accommodaties in Heeten.

9 beoordelingen over Wildeman

met partner, 2012
"Heerlijk comfortabel huisje in een prachtig park"
Fam. kooy
9-5-2012 Alles in het huisje is erg compleet,echt aan
alles is gedacht.Zo staat er bijv koffie en thee en allerlei kruiden wat natuurlijk erg handig is.De omgeving is prachtig om wandelend of op de fiets te verkennen.

met partner, 2012
"Luxe en ontspannen"
Yolanda van Dongen
9-5-2012 Met z'n tweeën hebben we een week genoten van de uitermate smaakvol en comfortabel ingerichte vakantiewoning Wildeman. Zelfs het tuinmeubilair onderscheidde zich van de doorgaans standaard setjes die voor deze huizen worden uitgekozen. Een heerlijke plek voor mensen die een weekje lekker onbezorgd willen bijkomen.

met jonge kinderen, 2012
"Mooi huisje fijne omgeving"
H. Tatje
9-5-2012 We hebben een hele fijne vakantie gehad in een mooi en zeer compleet ingericht vakantiehuis.
Ook de ligging is perfect, groen, rustig en veel privacy.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Prima huisje"
D. Remmerswaal
16-5-2012 Een mooi, compleet ingeicht huisje in een goede omgeving voor wandelen en/of fietsen. Zeker een aanrader.

met vrienden, 2011
"Alsof het je eigen huisje is!"
gerda Koole
9-5-2012 Wij kwamen binnen met 3 vriendinnen en voelden ons meteen thuis! Wij konden ons bijna niet voorstellen dat je zo'n lekker huis wilt verhuren. Bedankt voor het delen dus! Duidelijk met zorg ingericht, lekkere bank en stoelen, gewoon heel comfortabel. En ook nog eens heerlijk op loopafstand van de natuur en op fietsafstand van leuke steden. Wij hebben genoten en hadden het er wel een wk uitgehouden.

met oudere kinderen, Mei 2011
"De wildeman, een plek om tot rust te komen!"
Marion Ligthart Sch...
9-5-2012 Een prettig huisje, met een ruime tuin erom omheen. Huisje is comfortabel en sfeervol ingericht. Fijn dat er 2 fietsen gebruikt konden worden. Het parkje is heerlijk rustig, genoten van de vogelgeluiden!

met jonge kinderen, Juni 2010
"Fijne plek om heerlijk met gezin tot rust te komen"
Oele Koornwinder
8-5-2012 Het huisje is knus en netjes, met mooi uitzicht rondom, ruime tuin en veel vogelzang! Het is kindvriendelijk en voelt gastvrij aan, onder meer door de ruim gesorteerde keuken inclusief proviand, beschikbare apparatuur met cd's en dvd's, speelgoed (bv. zandbak met alles erop en eraan) en leenfietsen. De Wildeman is landelijk gelegen en biedt een goed vertrekpunt voor wandelingen en fietstochten door de omliggende natuur. Winkels zijn op fietsafstand. Voorzieningen in park zelf zijn wat mager.

Toen wij er waren (2 jaar geleden) was het heel rustig in het park, maar als het drukker is zou iets meer privacy wenselijk zijn (bv. gordijnen voor alle ramen, en wat meer natuurlijke beschutting in de tuin)

met jonge kinderen, Juni 2009
"Dit is pas echt tot rust komen!"
Petra
9-5-2012 Sfeervol huis, met ruime prive tuin. Je proeft de rust, de ruimte de vrijheid.
Daardoor zeer kindvriendelijk. Echt een feelgood vakantieplek!

met jonge kinderen
"Wat een topper"
Marcel Verhaar
25-3-2009 We hebben een heerlijke week gehad in dit van buiten authentiek, maar van binnen modern ingerichte vakantiehuisje.