9-8-2010
Camping 't Veld is zeker voor herhaling vatbaar!! Vanaf de eerste minuut hebben de kinderen zich vermaakt. Is het niet op het veldje zelf dan wel in het zwembad of in de binnenspeelplaats. Veel vriendjes en vriendinnetjes doordat de vele kinderen zijn in de leerftijd zijn van 2 t/m 8 jaar.
Het sanitair is schoon en er zijn geen wachtrijen om naar de toilet te gaan, te douchen of de afwas te doen. Echt prettig!
De samenwerking met de naastgelegen Sprookjescamping is grandioos. Entertainment voor jong en oud.
Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.
tips: het pontje over de Vecht, de mountainbikeroute vanaf het meer De Olde Meijer (20km), kanovaren op de Vecht.
Kortom: wij zijn zeer te spreken over deze camping en raden iedereen aan om hier heen te gaan.
10-8-2010
Hier geweest met dochter, zoon, vriendje(13)In een stacaravan, gehuurd van de eigenaar. Zeer schoon en groot.Paar puntjes waar het comfort net iets meer zou zijn, plankjes in de slaapkamer,dan kan je daar ook je stopcontact gebruiken,bv voor lampje enz. Haakjes in de badkamer voor je handdoeken. Betere kussens op bed, hebben er een gekocht en daar gelaten.Kussens voor de 2 standen stoelen buiten ook gekocht en daar gelaten.Heb gevraagd om een extra sleutel, maar dat kon niet dus dan maar onder het tuinkussen voor als de jongens eerder/later terug waren.Voor 4 personen een laken pakket gehuurd.kreeg 4, 1 pers pakketten maar ik sliep in een tweepers bed waar 1 persoons onderlaken niet oppaste. dus 2 lakens gebruikt.maar daardoor 1 onderlaken te kort voor een 1 pers bed. bij de receptie uitgelegd, kreeg te horen dat ze al 6 jaar verhuurden maar daar nog niets over hadden gehoord Daar was mijn probleem niet mee opgelost.Dus een onderlaken gekocht.Zwembad omgeving horeca TOP
27-2-2011
Wij hebben op deze camping in het najaar van 2009 een stacaravan laten plaatsen en hebben in het siezoen 2010 hier veel plezier gehad.Mooie plekken ,veel kinderen dus genoeg speelmaatjes voor die van ons .Animatieteam van de naastgelegen Sprookjescamping waarvan je gebruik mag maken is heel goed en de kinderen raken er niet over uitgepraat.Op de camping zelf hebben ze een leuke binnenspeeltuin ,gezellig zwembad , goed verzorgd restaurantje en receptie met een kleine winkjel waar je s.morgen lekkere broodjes kunt kopen.
Zoek je een goede en betaalbare camping met een top animatieteamn , dan moet je hier zeker een keer naar toe