6-5-2011
Wij komen hier al sinds 2000 (met hier en daar een onderbreking ivm zwangeschap, verhuizing) met hemelvaart/pinksteren. Het is altijd erg gezellig!! Dit jaar kunnen wij met hemelvaart niet, maar staan we vanaf de pinksteren een week op veld Nachtegaal. De plekken zijn prima, niet heel groot (wij zijn groter gewend), maar de grasvelden zijn super onderhouden, elk jaar verbetert fam Palstring wel iets aan de camping. De kinderen (inmiddels 9 en 11) vermaken zich prima, zwembad prima, animatie wisselend in deze periode, hoe dat in hoogseizoen is weet ik niet, maar de BINGO is erg leuk voor jong en oud! Hardenberg erg gezellig en dichtbij, de Oldermeyer is een leuke zwemvijver in de buurt, Ommen ook dichtbij net als attractiepark Slagharen.
19-7-2010
wij zijn dit jaar voor het eerst op 't rheezerwold geweest, en hebben een uitermate fijne vakantie gehad.
de sfeer is heel gemoedelijk, zelfs huiselijk te noemen, er wordt alles aan gedaan om het iedereen naar de zin te maken.
en we willen er volgend jaar zeker terug komen.
(als dat mag tenminste)
rene, joke, rick en bas uit hazerswoude .
21-6-2010
De camping is echt super en nogm gezellig ook we zijn hier geweest in de periode van
19 juni. We keken samen naar het wk en ze deden er alles aan om er iets fantastisch van te maken. Personeel werkt er erg hard voor
Het zwembad is heel netjes en schoon, De sauna is echt een aanrader
Wij komen zeker een keer terug