Bed and Breakfast 'n Klinkerhof in Hardenberg Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast 'n Klinkerhof

Bed and Breakfast

Beoordelingen Bed and Breakfast 'n Klinkerhof

KLinkerweg 4, 7772 SJ, Hardenberg
Bed and Breakfast 'n Klinkerhof scoort een 8,6 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast 'n Klinkerhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast 'n Klinkerhof in Hardenberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Bed and Breakfast 'n Klinkerhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bed and Breakfast 'n Klinkerhof met andere accommodaties in Hardenberg.

7 beoordelingen over 'n Klinkerhof

met vrienden, Feb. 2012
"Huiselijk en gastvrij en zeer betaalbaar"
hetty daverveld
4-3-2012 B&B Klinkerhof te Hardenberg is een voor ons een absolute topper geweest.
Een warm en prettig ontvangst met details die je meteen een huiselijk gevoel geven. De inrichting is niet meer van deze tijd maar het is wel schoon en verzorgd in zijn geheel en de bedden slapen prima.
Vlakbij ( 1 km ) de evenementenhal waar wij overdag waren.
Van het ontbijt hebben we geen gebruik gemaakt.
De Klinkerhof verdient met recht een 9 voor waardering.

alleenreizend, Sept. 2011
"Plattelandsgevoel vlak bij het centrum"
Nicole
23-10-2011 Het B&B is een aanbouw bij het huis met een eigen voordeur, keuken en badkamer. Veel privacy en vrijheid. En bovendien een gastvrij ontvangst!

alleenreizend, Aug. 2011
"Super!"
dg
23-9-2011 Dit is een super b&b. Lekker veel ruimte, schoon en verzorgd, heerlijk ontbijt, geweldige eigenaren. Een plek om te onthouden en terug te komen. Ligt voor Pieterpadlopers stuk van de route af, maar eigenares haalt en brengt je desgewenst.

met partner, 2011
"Een plek om terug te komen!"
Dick Klein Geltink
14-7-2011 Een bruiloft meebeleven in Hardenberg, ruim na middernacht naar bed, en dan op zo'n plek heerlijk uitslapen. Zonder de bruiloft hadden we dit adres nooit gehad. Een uitermate sfeervolle lokatie, zeker ook om er langer dan één nacht te verblijven. Heel gastvrij ontvangen door Jan en Frony. Een echte aanrader wat ons betreft.

"Prima Bed and Breakfast, zeer gastvrij"
Astrid
16-6-2011 Voor ons als Pieterpad lopers altijd weer een verrassing waar je terecht komt. Gastvrij, netjes, huis- en slaapkamer met aparte keuken waar je gebruik van maakt (inclusief!) en prima ontbijt. Het is iets van de route af maar indien gewenst word je opgehaald en weggebracht. Voor 's avonds kun je gebruik maken van de fietsen. Een aanrader!

zakelijk, 2011
"Zeer goed en Klantvriendelijk"
Jan zweers
11-6-2011 de ligging is heel mooi in de natuur en toch dicht bij het centrum
en belangrijk is de rust die er heerst in de vrije natuur

met partner, Mei 2011
"Prima voor Pieterpadders!!"
P&P
15-6-2011 Klinkerhof biedt een ruim appartement met vele extra's zoals een prima ontbijt, een badkamer voorzien van alle verzorgingsspullen. Bovendien is de familie super gastvrij en bood ons zelfs de fietsen aan om naar het dorp te gaan. Wij zijn echter terug gefietst om lekker op het erf te eten! Mooie plek!