13-5-2013
Met Hemelvaart een aantal dagen mogen verblijven op De Klimberg in een mooie chalet (nr. 648). 4 aparte slaapkamers en tuinset met kussens. De chalet was netjes ingericht en opgeruimd. Zelfs nieuwe dekbedden en hoofdkussens troffen wij aan. De lakensets lagen klaar op de bedden. Een echte aanrader!
De camping geeft een verzorgde indruk. Alles ziet er netjes uit. Het oude gedeelte is keurig onderhouden en ook de (sta-)caravanplaatsen worden goed verzorgd en bieden een frisse aanblik. Wij stonden op het nieuwe gedeelte en ook hier is alles netjes aangelegd. Kampeerplaatsen met privé-sanitair en ruime kavels.
Vriendelijk personeel en zijn ook graag bereid je te informeren.
Als je een nette gezinscamping zoekt, waar vriendelijk personeel werkt en alles er “aangeharkt” uitziet, dan is De Klimberg de ideale camping.
21-4-2013
Vorig jaar voor het 2e jaar op één van de twee grotere velden op het nieuwe gedeelte gestaan.
Veld was bij hevige regen wat beter als het jaar daarvoor, maar nog niet wat het zijn moet. Dit jaar hebben we daarom een plek gekozen op het "oude gedeelte", waar diverse plaatsen behoorlijk zijn vergroot en zo niet onder doen voor de plaatsen op het nieuwe gedeelte. We blijven "ons plekkie" op "ons" veld op het nieuwe gedeelte echter wel in de gaten houden, want we hopen daar t.z.t. toch weer naar terug te keren.
De camping is qua uitstraling ook behoorlijk veranderd.
Veel parkeerplaatsen bijgekomen op de camping zelf, een zéér veilige entree met gescheiden voetpad, méér speelgelegenheid voor de kinderen en zelfs een kinderboerderijtje.
We hebben de lange reis vanuit Zeeland er nog steeds graag voor over om naar deze camping te gaan en hopen dit jaar 2 weken meivakantie en 3 weken zomervakantie hier door te brengen.
11-9-2012
Wij zijn in September 2 weken op camping de klimberg geweest en hebben een plaats genomen met privesanitair geweldig alles was prima verzorgd grote plaatsen alleen internet was niet zo best geen ontvangst op de plaats maar dan kan je in de omgeving van de receptie wel ontvangen erg vriendelijk personeel jammer dat er zo wijnig bekendheid voor gemaakt was anders was het zeker drukker geweest wij komen beslist nog terug