Hotel De Bokkepruik*** in Hardenberg Nederland beoordelingen 5.7 | Zoover

6,3
6,1
5,1
5,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel De Bokkepruik***

Hessenweg 7, 7771 CH, Hardenberg
Hotel De Bokkepruik scoort een 5,7 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Bokkepruik***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Bokkepruik*** in Hardenberg, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Bokkepruik*** met andere accommodaties in Hardenberg.

10 beoordelingen over De Bokkepruik***

5,6
6,4
6,2
6,6
5,6
met partner, 2011
"Gastronomisch weekend, laat me niet lachen"
E. Geene
26-10-2011 Het ligt midden in een lage klasse woonwijk. We keken hier opuit tijdens het ontbijt. Tussen het restaurant en het 'hotel' ligt een rommelige parkeerplaats met vergane beplanting waar de koks aan hun brommer staan te knutselen en hun met duck-tape beplakte auto ook parkeren (of het was de auto van een gast?). Het eten was erg lekker en goed. Maar vond het daarentegen niet sterwaardig genoeg. Bediening erg vriendelijk en correct maar lieten steekjes vallen op het gebied van etiketten. Helaas bij het uitchecken geen gelegenheid om feedback te geven omdat er gewoon weg niet naar werd gevraagd.

"Prima verblijf en heerlijk gegegeten"
Fam. Brunink
13-7-2011 Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad in dit gastvrije hotel. De kamers zijn prima, wij hadden een terras waar het heerlijk zitten was. Diner in de Lounge erg goed, een aanrader. In de omgeving hebben we mooie fietstochten gemaakt richting Ommen door Beerze. Kamers goed, service voortreffelijk; kortom voor herhaling vatbaar!

"Zeer matig."
R. Rodenburg
9-7-2011 Entree en restau zien er nog wel redelijk uit. Kamers zeer gedateerd.
Muffe lucht, zeer basic badkmr etc. Moet echt wat aan gedaan worden. Heb werkelijk geen flauw idee hoe men dit als 'design' durft te omschrijven. Wellicht uit jaren 60-70.
Wel vriendelijke ontvangst. Echter op mijn vraag of ik voor m'n dochtertje ook de volle prijs moet betalen voor het ontbijt (€11.75) daar ze 1 broodje n glas melk drink, werd dit even nagevraagd. Echter het antwoord was zeer onbevredigend e n verre van service rijk. Er was niks aan te doen en ik zou gewoon de €11,75 moeten betalen. Toen besloten om 'ochtends' lekker bij een lokaal tentje te ontbijten.
Kortom verwacht hier echt niks bijzonders en 1.5 ster * ipv 3 *** zou meer op z 'n plek zijn

zakelijk, Juni 2010
"Mooi hotel"
mariska
6-6-2010 Voor 1 nacht hier geslapen. Vriendelijk personeel, mooie omgeving.
Kamers zijn gedeeltelijk opgeknapt. Netjes en ruim. Hier en daar wat verbeterpuntjes: er is een fohn maar geen stopcontact in de buurt van een spiegel wat erg onhandig is, toilet spoelt matig door en de tegeltjes zijn wat beschimmeld want er is geen centrale afzuiging in de badkamer.
Ontbijt is prima, lekker vers fruit en ruime sortering broodjes en beleg.

"Alleen gegeten, was redelijk niets bijzonders"
roland M
24-10-2009 Restaurant zou best goed kunnen zijn (gesloten ondanks navraag bij reservering). Loungecafe viel tegen. Bedrijf weet niet wat het wil.

Familie
"Viel tegen"
Marleen.
23-9-2008 Na drie uur in de auto met twee kinderen kwamen we om drie uur aan en konden geen koffie!! krijgen, omdat er een gezelschap zat.
Campingbedje stond niet klaar. Bedden te kort. Schilderij hing op z'n kop. Plankje boven de wastafel staat vol.
Muffe kamer. Kregen te horen dat we niets meer konden eten, omdat het onverwachts druk was geworden?!
Dit is wel verholpen, daar onze kinderen al lagen te slapen.

met partner, Sept. 2008
"Slechts een "slaapadres"..."
P.K.
9-9-2008 Hotelreceptie: bevindt zich in het naastgelegen restaurant.
Hotelgebouw: in een tuin met gratis parkeerplaatsen en bevat de hotelkamers en een zeer kleine lift. Komt m.i. niet sfeervol over.
Hotelkamer (€ 75,-): schoon, niet groot (ook niet echt klein), zeer gehorig.
Kamerinrichting: gedateerd, eenvoudig (oude TV/wekkerradio) en nodig toe aan onderhoud (o.a. kalend meubilair). Wanddecoratie zou de boel nog wat op kunnen fleuren.
Bedden: éénpersoons, laag, zacht en m.i. onvoldoende breed/lang.
Badkamer: redelijk ruim, schoon, "zakelijk" ingericht (wastafel/w.c./ruime douche/volledig betegeld) - onvoldoende afzetruimte voor de eigen toiletspullen.
Balkon: heeft een schoonmaak/opknapbeurt nodig.
Ontbijt (€ 11,50 p.p.): standaard selfservice hotelontbijt – goed, maar niets bijzonders.
Bediening: functioneel.
Ervaring: slechts een redelijk overnachtingadres wat niet voldeed aan de verwachting die gewekt werd door foto’s van het restaurant en de positieve reacties alhier.

met partner, Sept. 2008
"Prima hotel met lekker eten"
Frouke
7-9-2008 Ontbijt prima, goede kwaliteit.
Heerlijk dagmenu gehad met puntzak grote frieten.

Hotel is wel aan een opknapbeurt toe, achterstallig onderhoud.

Personeel vriendelijk en behulpzaam.

olga kruize
24-9-2007 Geweldig hier! We zijn hier al meerdere keren teruggekomen om te genieten van de service. Natuurlijk heerlijk eten, waarbij je lekker lang kan tafelen. Mooie hotelkamers (vooral op de begane grond). Op en top verwennerij!

M.Verbrugge
12-7-2005 Nette kamers met bad, douche, toilet,tv, radio(niet de modernste)
balcon.
Ontbijt in ontbijtkamer.
frisdranken automaat op de gang.

Diner van plateservice tot uitmuntende meergangen diners geserveerd in separaat restaurant.
rustige ligging.
Uitmuntende keuken!