Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg*** in Haarle Nederland beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg***

Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg*** Haarle

Beoordelingen Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg***

Tunnelweg 7f, 7448 RV, Haarle
Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg scoort een 8,4 uit 10, op basis van 508 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg*** in Haarle, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 272 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Landal De Hellendoornse Berg*** met andere accommodaties in Haarle.

506 beoordelingen over Landal De Hellendoornse Berg***

met jonge kinderen, mei 2012
"Prima park!"
Amy
Onderkomens
1-6-2012 Net terug van een heerlijk midweekje op de Hellendoornseberg. Met onze dochter van anderhalf is het super te doen, prima zwembad, niet te groot allemaal, voor grotere kinderen misschien wat minder.
Kidshuisje was helemaal top! Omheining om de tuin, met zandbak, glijbaan, trampoline, binnenspeelgoed, ze heeft zich goed vermaakt!
Groot minpuntje voor ons was de drukke weg die achter het huisje loopt, dit zijn we niet gewend en was dus erg storend, men reed er wel 80, ook grote bussen die naar het pretpark gaan.
Verder zit de bank niet heel comfortabel en is de tv een beetje oud. Maar goed, niks is beter dan thuis :)
Prijs/kwaliteit verhouding voor ons prima, omdat we niet in het hoogseizoen hoefde, anders erg duur. Het huisje (notariswoning) ziet er wel super uit! Is weer eens wat anders dan een bungalow.
Kinderboerderij in Holten is aan te raden. Ook de pannenkoekenschuur in Nijverdal is erg leuk.
De medewerkers zijn trouwens erg vriendelijk!

met een groep, Mei 2012
"Mooi park in een schitterende omgeving"
Lilianpeperkamp
Onderkomens
30-5-2012 Voor de 2e keer in dit park geweest met een groot gezelschap. Huisjes en park zijn goed verzorgd. Omgeving is schitterend en biedt goede mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere uitstapjes. Personeel is vriendelijk. In de winkel is men minder vriendelijk. Vanwege het Pinksterweekend moesten wij hier onze voorraad aanvullen. Assortiment is beperkt en duur. Advies, doe de boodschappen in het Hellendoorn of Nijverdal.

met jonge kinderen, 2012
"Erg mooi park, zeker een aanrader!"
Myke
Onderkomens
22-5-2012 Mooi gelegen, redelijk nieuw park. ruim opgezet in bosrijke omgeving.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal De Hellendoor...

met partner, Mei 2012
"Vooral voor ouderen en kleine kinderen"
Loes
Onderkomens
26-5-2012 Verzorgd park met ruime bungalows. Wij hadden een boerenhoeve en deze is inderdaad zeer gehorig. De 2 kleine banken zaten niet lekker en voor zo'n huurprijs verwacht je toch een flat-screen i.p.v. de oubollige tv die er stond. Wifi is duur en de mogelijkheden zijn beperkt. Bungalow had beter schoongemaakt kunnen worden. Jammer dat de bar/bowling al om 21.00 uur sluiten. Leuk zwembad, mooie omgeving. Voor gezinnen met kleine kinderen en mensen die van wandelen en fietsen houden is het een aanrader.

"Superpark!"
Roderick
Onderkomens
21-5-2012 Erg mooie ligging midden in de bossen. De onderkomens waren vrijstaand en zeer gezellig. Wel wat gehorig door de houten vloer. De eetgelegenheden waren zeer goed. Het personeel was erg vriendelijk. Het hele park was kindvriendelijk, en dan vooral de kinderbungalows. De trampoline was erg leuk en er was veel voor kinderen te doen in de omgeving.

"Supervakantie gehad!"
J. Leppers
Onderkomens
19-5-2012 Afgelopen week met onze 2 dochters (1 en 3 jaar) een hele fijne vakantie gehad op dit park. Het park is niet heel groot, dus alles is makkelijk te voet bereikbaar. Wij hadden een 4-persoons kinderbungalow, welke boven verwachting was. Hadden zelf e.e.a. aan speelgoed meegenomen, maar dit is zowat niet gebruikt. Het zwembad is niet heel groot, maar voor onze meiden perfect, en voor ons fijn overzichtelijk. Een leuke speelzolder is aanwezig, ook niet al te groot, maar voor ons ideaal..de meiden konden zich prima vermaken, terwijl wij ook hier weer goed overzicht hadden. Gegeten in Timber's brasserie...snelle service, zodat het voor de meiden niet al te lang duurde. Kortom: wat ons betreft een vakantie welke voor herhaling vatbaar is.

"Mooiste landal park !"
Ellen
Onderkomens
11-5-2012 Voor het eerst op dit landalpark, erg goede ervaring. Luxe 4 pers bungalow.
Sauna en zonnebank elke dag gebruikt, was genieten. Zwembad met kinderen van 8 en 10 prima te doen voor elke dag een uurtje. Zuivelboerderij was leuk, verder naar de bios in deventer geweest, erg leuk!
Al met al een super en net park, je kunt zien dat er een goede organisatie op zit.

"Heerlijk weekje weg"
Diane
Onderkomens
11-5-2012 Mooie boerenhoeve met uitzicht op prachtige groene boom. Kinderen hebben genoten van het zwembad, de bollo club activiteiten en alle leuke dingen in de omgeving. Huisjes helaas inderdaad behoorlijk gehorig, was blij dat ik mijn oordoppen mee had genomen. Wel heerlijk ruim, de 6p luxe variant.

met een groep, Apr. 2012
"Prachtige ligging"
Anneke
Onderkomens
24-4-2012 Met 6 zussen een midweek hier doorgebracht. prachitge omgeving, leuk huis, goed ingericht en schoon!. De badkamer boven was wel wat aan de krappe kant, met een douchecabine, toilet en wastafel op 1.20x 2.00m.
Maar voor ons was dit geen probleem.
De medewerkers die we getroffen hebben zowel aan de receptie als in het restaurant zijn erg vriendelijk.
In de omgeving is genoeg te zien. Aan de overkant begint direkt het bos met een netwerk aan wandelingen en fietstochten. Super!
We gaan elk jaar naar een ander Landalpark en kijken nu al weer uit naar volgend jaar. Heeft iemand een tip dan horen we het graag.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk genoten"
aandeschilders
Onderkomens
21-4-2012 We (ouders en kids van 1, 3 en 4 jaar oud) zijn net terug van een weekje hellendoornse berg in een kinderhuisje 6 pers. Alles compleet aanwezig zelfs een babyfoon, speelkleed en wat je maar kunt verzinnen. We zaten in huisje 181 dat vlak naast een speeltuintje was en aan de rand van het park dus rustig kwa auto verkeer. In de omgeving echt zat te doen. Ook op het park alles ingericht voor kinderen. Het was echt heerlijk en zouden zo weer terug gaan.