Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof**** in Haaksbergen Nederland beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.315 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Haaksbergen > Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof****

Beoordelingen Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof****

30 januari 2012

kampeerveld

Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof scoort een 7,7 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof**** in Haaksbergen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Camping 't Stien 'n Boer Recreatiehof**** met andere accommodaties in Haaksbergen.

1 2 3 4 5 volgende

47 beoordelingen over 't Stien 'n Boer Recreatiehof****

met jonge kinderen, 2011
Leuke camping voor mensen met kinderen
jan
28-11-2011 Goed verzorgd en een leuk zembad

Geweldige camping!!
P
29-8-2011 We komen voor de 5de jaar op camping 't stien'nboer,en we zijn er nog lang niet flauw van...het is er altijd super gezellig..en je kunt er veel plezier beleven!

Leuke camping in mooie omgeving
RW
8-8-2011 We zijn een week op deze camping geweest. Onze kinderen hebben zich hier prima vermaakt. Stonden op veld De Horst. Mooi overzichtelijk veld met speeltoestellen in het midden. Dit veld was wel 1 van de mooiste velden van de camping (ik zou niet grraag een week op troosteloos veld met TO tenten hebben gestaan). Eigenaar en personeel van de camping is aardig en behulpzaam. Sanitair is in prima staat. Betalen met muntjes is even wennen, maar verder geen probleem. Broodjes 's ochtends zijn heerlijk. Het animatieteam is redelijk. Omgeving Haaksbergen is prachtig. Enige minpuntje van deze camping is soms de lawaaioverlast van (volgens mij) de vaste campinggasten. Deze maken het weekends soms erg laat en houden hierbij te weinig rekening met de overige gasten.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping 't Stien 'n Boer Recreati...

Mooie Omgeving!! Ook voor kinderen veel te doen!
Simone
20-7-2011 Ik zit hier voor mijn caravan van het mooie weer te genieten, de kinderen gaan iedere avond naar het Theater met izzi elle en otto waar ze zich perfect vermaken. Ze kennen alle liedjes uit hun hoofd! Vandaag lekker gefietst door de mooie natuur, en vanavond naar de familie quiz! Morgen gaan we jammer genoeg naar huis , maar we kijken zeker terug op een mooie vakantie op T stien'nboer!

met oudere kinderen, Juli 2011
Fantastische week gehad
Dominique
12-7-2011 Wij moesten naar Haaksbergen voor het BMX EK fietscrossen.
Onze zoon deed hieraan mee.
Daarom hebben we er maar een hele week van gemaakt.
De kinderen hebben zich goed vermaakt vooral het zwembad.
Wij komen zeker nog een keer terug.

met oudere kinderen, Juli 2011
Enkele dagen geweest
familie Wilmer
22-7-2011 Wij hebben er slechts 3 dagen gestaan omdat we aan het trekken waren. Wij hadden dus niet gereserveerd en konden een mooie plek uitzoeken. Het was erg rustig omdat de vakantie nog maar net begonnen was. Wat ik heel belangrijk vind is dat het sanitair netjes moet zijn. Dit was ook erg schoon. Douchen gaat met muntjes van 20 cent maar dat was goed te doen. De 3 minuten waren vaak wat langer. De omgeving is ook prachtig en voor fietsers is er genoeg te beleven.
Wij hebben er van genoten.

met jonge kinderen, Juni 2011
Leuke camping in een prachtige omgeving!
angelique
13-7-2011 Net terug van 2 heerlijke weken op camping 'Stien 'n Boer in Haaksbergen. Deze groene, kindvriendelijke camping ligt in een prachtige omgeving, waar een hoop te beleven is. Wij waren er met 2 jonge kinderen (4 en 1 jaar) en mede dankzij de ruime plaats bij de stacaravan, de diverse speeltuintjes en het buitenzwembad hebben zij zich prima vermaakt. De indoorspeeltuin en het binnenbad zorgde ervoor dat zij (en wij dus ook) zich ook bij minder mooi weer niet verveelden. De gehuurde caravan was compleet en netjes ingericht. De medewerkers van de camping waren vriendelijk en behulpzaam en dankzij hun inzet zag de camping er verzorgd uit.

Wat ons betreft zeker een camping om nog eens terug te komen. Wie weet volgende keer met onze eigen tent, want de kampeerplaatsen zijn ruim .. al zal het dan nog wel even discussieren worden over de plek: gezellig met medekampeerders op het veld met speeltuin voor de deur voor de kinderen of wat rustiger gelegen in het groen met meer rust en privacy.

Top Camping!
Gijs
12-7-2011 Wij zijn afgelopen maand 2 weken op de camping geweest. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt o.a. in het zwembad wat zowel binnen als buiten is.
Wij zelf zijn uitstekend tot onze rust gekomen.
Wij willen vanaf hier dus onze complimenten geven aan het personeel van de camping.

Prachtige camping voor jong en oud
familie
12-7-2011 prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen, sinds kort heel mooi theehuisje bij de camping geopend. Zeer complete camping met mooi zwembad. Sanitair is prima. Zowel jong als oud voelt zich hier thuis!

Teleurstelling
van Dijk
9-7-2011 Wij hadden, voor een lang weekend, een ingerichte tent gehuurd in het voorseizoen. Nu hebben we al regelmatig in een ingerichte tent gekampeerd maar deze tent was de slechtste die we ooit meegemaakt hebben. Er zaten (brand)gaten in de ramen. De matrassen waren echt vies, de bedden stonden te wiebelen, de slaapcabines lagen vol met zand. En dat terwijl we ruim voor het hoogseizoen waren, ik beklaag de mensen die er in het hoogseizoen 2 weken in door moeten brengen, deze is veel te hoog.

Al met al was het voor ons een teleurstellende accomodatie.

De camping ziet er mooi uit, alleen jammer dat in het weekend dat wij er waren het sanitair niet schoongemaakt werd.

Het zwembad is erg mooi en nieuw. Met kleine kinderen is het draaihek erg gevaarlijk omdat deze op een sensor werkt. De luchttemperatuur in het zwembad is echt iets waar ze nog aan moeten gaan werken.
Directeur/eigenaar G. Morsinkhof, 13-7-2011
Eigenaar zegt:  Ik wil u graag bedanken voor uw reactie. Maar we willen hier toch ook onze reactie op geven. In het voor en naseizoen worden alle sanitair gebouwen iedere dag zorgvuldig schoongemaakt door onze schoonmaaksters. In het hoogseizoen gebeurt dit 3 keer daags, we zijn hier dus erg verbaasd over. Mede ook omdat hierover tijdens uw verblijf door geen van de 3 gezinnen een opmerking is gemaakt. Het zwembadwater is 30 graden waardoor de omgevingstemperatuur ook hoger wordt. Bij aankomst wordt de toegang tot het zwembad duidelijk uitgelegd, indien de tourniquet op de juiste manier wordt gebruikt mag het geen probleem opleveren. Om de veiligheid van de kinderen zonder zwemdiploma te waarborgen dienen wij een dergelijk toegangssysteem te hebben. Wat betreft de (brand) gaatjes in de tent, alle gasten gaan nou eenmaal niet met onze spullen om, zoals ze met hun eigen spullen omgaan. Dat is voor ons ook zeer vervelend.

1 2 3 4 5 volgende