Hotel De Jonge*** in Giethoorn Nederland beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel De Jonge***

6,5

zicht op het terras aan het water, waar het heerlijk toeven is

Beoordelingen Hotel De Jonge***

Beulakerweg 30, 8355 AH, Giethoorn
Hotel De Jonge scoort een 7,6 uit 10, op basis van 37 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Jonge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Jonge*** in Giethoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel De Jonge*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Jonge*** met andere accommodaties in Giethoorn.

37 beoordelingen over De Jonge***

6,5
zakelijk, Feb. 2012
"Een perfect 24 uurs vergaderarrangement !"
nelleke slagter-ade...
10-2-2012 Dit hotel is prima bereikbaar en gelegen aan een prachtige locatie in Giethoorn. Voldoende parkeergelegenheid en bijzonder is de verscheidenheid aan kamers. Elke kamer een verrassing op zich!

met partner, Jan. 2012
"Uniek verblijf!"
Stefan van Rijssen
3-1-2012 Slapen in De Dames van de Jonge (zo heet het hotel inmiddels) was echt een feestje. Hier lazen we dat de kamers soms wat gedateerd overkwamen. Wij mochten slapen op de kamer die juist net gerenoveerd was. Een vrij kleine, maar heel bijzondere kamer achter het hotel met een vrijstaande bedstee midden in de kamer die van alle gemakken was voorzien: mooie grote tv, een eigen koffiemachine en opbergmogelijkheden voor koffers en keding in de bedstee. Echt een unieke ervaring die past bij Giethoorn. Keurig sanitair. Jammer van het weer.... Als je naar De Dames gaat, zeker deze kamer boeken dus!

met partner, 2011
"Nooit meer"
ontevreden klant
30-7-2011 komt niet overeen met wat er op internet word aangeboden

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De Jonge*** bij:

"Nooit meer"
Hans en Lucy
30-6-2011 We hadden een deluxe kamer geboekt kregen kamer 21,gelegen naast het hotel het was een soort van kippen/ varkensschuur, die was ingericht met vooroorlogse meubelen,( zo rook het er ook). Er stonden twee 1 pers bedden niet van deze tijd. De vloerbedekking was zo vies ik durfde er niet met blote voeten op te gaan staan,
De badkamer was helemaal erg,teveel om op te noemen. Op de dagen dat wij er waren was het erg warm, en aangezien het een niet geisoleerd houten hok was , was het niet uit te houden. Er was niks deluxe aan deze ruimte, behalve de prijs, die was fenomeenaal . Na een gesprek over de te hoge rekening (volgens ons) zei men dat alleen de grote van de kamers de prijs uitmaakte, daar hadden ze gelijk in dat was naar onze mening ook het enigste.

met partner, Juli 2010
"Goede verzorging, maar......"
JG Weimar
19-7-2010 Wij hadden een weekendarrangement geboekt wat inhield twee dagen halfpension met op zaterdag de hele dag beschikking over een fluisterpunter met lunchpakker. Over de vriendelijke ontvangst, de service en ontbijt/diner waren wij dik tevreden en wat betreft het lunchpakket zelfs aangenaam verrast. Maar wat een domper was de kamer (nr, 3)!
Een wastafel in de al kleine slaapkamer, dat kan echt niet meer! De douche en de wc waren wel up to date. Omdat er in het hotel geen bar of lounge is en het dorp nogal ver (3,5 km) zit je al gauw op de kamer, waar alleen wat simpele stoeltjes staan. Plaats voor makkelijke stoelen is er gewoon niet... Dat betekent lezen of tv kijken, zittend op het bed en steeds moeten gaan verzitten....
Wij vinden de website niet eerlijk: er wordt geschermd met een foto van de meest luxe kamer, maar de standaardkamer die wij hadden komt niet in beeld.
Jammer, want de zorg was verder goed. Investeren in de standaardkamers is hard nodig.

"Super!"
M & F
8-5-2010 Erg gastvrij, heerlijk eten en een nette kamer! Wij hebben erg genoten en komen zeker nog een keer terug! Ook onze familie heeft genoten van het eten en de gastvrijheid!Onze complimenten!

met partner, Sept. 2009
"3 leuke dagen !"
Jan en Marga
23-9-2009 Lekker rustiek hotel, geen poeha. Kamer 10. Vriendelijke sfeer en bediening. Diner twee maal prima verzorgd, ontbijt lekker. Ja, natuurlijk ruik je dierengeuren, zoals in eerdere beoordelingen vermeld, je zit dan ook midden in de natuur. Wij hebben gewandeld, gefietst en heerlijk een dag gevaren met een bootje, inclusief een super gevulde picknickmand. Hebben het hele dorp en de omgeving verkend, op het terras gezeten van cafe Fanfare (van de film met Albert Mol). Aangeraden aan andere familieleden, wij gaan ook nog wel eens terug.

"Zeer misleidend de site van het hotel!!"
Corine
1-9-2009 Hele andere foto's op de website van het hotel dan in het echt het geval is! Zeer gehorige kamer, piepklein armoedige badkamer, slecht bed, alles erg gedateerd, prijs veel te hoog voor wat geboden wordt! Een dagje varen maakte ons uitje nog een beetje goed. Bediening wel aardig, eten redelijk, ontbijt minimaal.

"Top bestemming voor een aantal dagen"
Drs. J. Helder
16-7-2009 Heerlijk geslapen, gegeten en gevaren. Doen we nog eens over, maar dan met vrienden. Ik heb mijn ouders gelijk een weekend kado gedaan. Wat een leuke bediening. We hebben nog nooit zo lekker gegeten in Nederland. Ga zo door en wij zullen het nog bekender gaan maken!

met partner, Juni 2009
"Aardig voor een weekend"
Fam. Bloem
1-7-2009 Personeel is erg aardig, doet haar best. Kamer is klein, eten is niet echt goed.