Hotel De Harmonie**** in Giethoorn Nederland beoordelingen 8.3 | Zoover

Kamer

Beoordelingen Hotel De Harmonie****

Beulakerweg 55, 8355 AB, Giethoorn
Hotel De Harmonie scoort een 8,3 uit 10, op basis van 40 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De Harmonie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De Harmonie**** in Giethoorn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Hotel De Harmonie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Hotel De Harmonie**** met andere accommodaties in Giethoorn.

40 beoordelingen over De Harmonie****

met partner, Jan. 2012
"Fijn hotel!"
Nadine
31-1-2012 Een prima hotel als je in Giethoorn wilt verblijven. Ruime schone kamers, met een mooi balkon. Heerlijk uitgebreid ontbijt met een vers gekookt eitje.

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Super weekend gehad"
wouters
31-10-2011 Een heerlijk weekend gehad, we zijn op onze wenken bediend ook de kinderen en deze willen graag hier weer heen als we weer naar giethoorn gaan. Alles was goed en lekker en gezellig, echt een verwennerij 1e klas....

"Dit is eerder een 3 dan een 4 sterren hotel"
L & MCL
30-9-2011 Op de 1e verdieping zijn het kleine kamers met een klein kleerkastje, zonder koelkastje, wat toch voor een 4 sterren hotel verwacht wordt.
het ontbijt is niet erg uitgebreid.
het avondeten is duur.
de ontvangst is heel vriendelijk.

"Geweldig hotel met alle luxe van nu"
zeer tevreden gast ...
24-8-2011 We hadden dit niet willen missen, de vriendelijkheid, de gastvrijheid, de eigenaar die de tijd voor je neemt om alles uit te leggen tijdens het huren van een bootje en over de keuken maar niet te spreken in 1 woord GEWELDIG we hebben in jaren niet zo lekker gegeten. Wij komen zeker terug

"Goed hotel"
fam.nijland
14-8-2011 we zijn prettig ontvangen.
het ontbijt is prima en goede kamers

met partner, 2011
"2 Sterren hotel met 4 sterren kamer"
Teleurgestelde gast
12-7-2011 Kamers en ontbijt zijn 4 sterren waardig; diner en koffie zijn van slechte kwaliteit; manager en personeel denken "grappig"te zijn, kennen hun plaats en regels van het serveren niet; dure drankjes; flesje water staat al op tafel en daarvoor moet fors worden betaald. Verhouding prijs/kwaliteit is zoek.

met een groep, Juni 2011
"Aanrader !"
Fam.Vis
3-7-2011 Leuk kleinschalig 4 sterren hotel. Direkt aan het water en nabij Giethoorn(topper). Goede
kamers. Het eten was prima. Zeer goed keuken. Wij waren met een familie-groep van 8 personen en hebben genoten van het personeel (Esther en Edwin, ea), de vaartocht en de fietstochten in de omgeving. Een aanrader !

met partner, 2011
"Slecht prijs/kwaliteit verhouding"
Familie Pinsson
25-6-2011 Hoe dit hotel een 4-sterren status heeft gekregen is mij een raadsel. Gedateerde kamer/badkamer, vlekken in tapijt. Oud, verwassen beddegoed, kleine, dunne handdoekjes, geen föhn, geen minibar, slechte internet ontvangst, doorsnee ontbijt, na 21.00 is de keuken dicht. Daar € 120 voor durven vragen is brutaal. De eigenaar en een van de obers zijn zeer vriendelijk, de rest van het personeel was niet al te vriendelijk. Ligging is goed, buiten het dorp. Zeer rustig gelegen. Conclusie: veel te duur.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Zeker voor herhaling"
fam. Bakker
28-6-2011 het was onvergetelijk, vriendelijk ontvangst en uitleg over alles, je krijgt echt het gevoel dat je zeer welkom bent en we zijn aan alle kanten verwent, zowel de kamers die zeer proper waren als het eten in het restaurant wat erg lekker was, de bediening die ons in de watten hebben gelegd en de rondvaart die we gedaan hebben hadden we niet willen missen.
We voelden ons koning te rijk. Bedankt voor dit voortreffelijke verblijf en we komen zeker terug

"Mooie locatie, top hotel"
Joop en Anneke
10-6-2011 Afgelopen weekend verbleven wij in Hotel De Harmonie. mooie ligging, direct aan het water. Heerlijke kamers met uitstekende bedden. Fantastiche service in het restaurant, en heerlijk gegeten, niks geen opmerkingen.
Echt een hotel om je thuis te voelen. Kortom hier gaan we vaker naar toe!