Appartement Landgoed Het Rheins in Enter Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.605 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Enter > Appartement Landgoed Het Rheins

Beoordelingen Appartement Landgoed Het Rheins

-1  °C

30 januari 2012

9,8
9,5
Foto boerderijappartementen

Appartement Landgoed Het Rheins scoort een 9,0 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Landgoed Het Rheins? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Landgoed Het Rheins in Enter, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Appartement Landgoed Het Rheins vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Appartement Landgoed Het Rheins met andere accommodaties in Enter.

6 beoordelingen over Landgoed Het Rheins

Mooi, schoon en rustig appartement!
Tanja
12-8-2011 Na rondgekeken te hebben zijn we dit jaar maar weer eens in Nederland gebleven. Via boekingssite AanZee een appartement geboekt op dit landgoed. Met 3 kids van 5, 4 en 1 jaar is dit echt een aanrader, speeltuintje en kinderboerderij op zichtafstand en een goed restaurant erbij gelegen. Gewoon een mooie omgeving. Wel direct aan de A1 waar je alleen op de slaapkamers bij openstaande ramen wel last van hebt maar met dichte ramen helemaal niet. Ramen open is sowieso niet aan te bevelen vanwege de muggen aanval die je dan te verduren krijgt.. De ontvangst was gastvrij, zeker geen centerparcs drukte!

Dan over Aanzee: Tijdens de boeking gesprekken werd ons verzekerd dat wij een hoekhuisje zouden krijgen. dit bleek niet het geval te zijn bij aankomst! Direct met dhr Mol overlegd en hij kon er verder niets aan doen daar ze vol zaten. AanZee gaf telefonisch geen oplossing en ze hebben de verbinding verbroken tijdens het gesprek.
Ik zou dus voor rechtstreekse boeking gaan bij het rheins!

met een groep, Juli 2011
Fantastisch huis echt een aanrader!
ria
12-7-2011 wij zaten in een appartement voor 10 personen, opa, oma, 3 dochters en 5 kleindochters ( tussen de 5 en 12). Schitterend huis, mooi ingericht, goed bedden echt heel compleet. Gastvrije ontvangst, voor mijn vader werd er speciaal een visplek ingericht compleet met stoel!! de kids hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin en op de kinderboerderij! ook heerlijk gegeten op het terras! kortom een fantastische week gehad!

met jonge kinderen, Dec. 2010
Modern ingericht, rustig gelegen, kindvriendelijk
JeroenSerpil
8-1-2011 Heerlijk weekje met kerst en veel sneeuw in dit modern, kindvriendelijk ingericht (IKEA) en ruim huisje. Kerstboom en kersstukje bij aankomst, later een kerststol en wijn.
Elke dag werd tot aan voordeur (!) sneeuwvrij gemaakt. Kinderboerderij voor de deur; ideaal. Ligging is rustig; van het kleine stukje snelweg A1 wat je ziet, heb je totaal geen last.
Gastvrij en vriendelijke eigenaars.
Het Twentse ontbijt bestellen is een aanrader.
(Gratis) draadloos internet deed het even niet; meteen actie !

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Landgoed Het Rheins b...

met jonge kinderen, Okt. 2010
Heerlijk plekje voor een lang weekend!
Kelle
25-11-2010 Wij hebben hier onlangs een heerlijk weekend doorgebracht. De appartementen zijn heel goed ingericht en van alle comfort voorzien. Zeker met kinderen is dit een aanrader. Alles (bedje, badje, stoel, commode) is aanwezig en met een kinderboerderij en speeltuin voor de deur kunnen ze heerlijk spelen. Ook in het restaurant is leuk kinderhoekje en kun je lekker eten (op babyfoon afstand ;-) Het personeel was heel vriendelijk.

met jonge kinderen, Juli 2010
Superplek voor gezinnen, geweldige service
M. Schenkel
26-7-2010 Wij waren de eerste bewoners van de nieuwe boerderij appartementen. Bij aankomst waren we even verrast dat de lokatie zo dicht bij de snelweg lag, maar daar hebben we eigenlijk geen last van gehad. De eigenaars waren de gehele week zeer hulpvaardig, niets was hun teveel, altijd vriendelijk, altijd bereid om een toelichting te geven, vragen te beantwoorden of iets extra's te doen. Kortom, we zijn een week lang verwend! De combinatie van kinderboerderij en speeltuin was ideaal voor onze kinderen (3,2 en 1 jaar), we hadden vanuit het appartement uitzicht op de speeltuin, geen verkeer, kortom: pa en ma hadden ook vakantie. Vanuit Enter zijn vele tochtjes te maken, een mooi vakantiegebied, zeker als het weer ook meezit.
Al met al hebben wij genoten van 1 weekje Het Rhein, een aanrader voor iedereen!!

met partner, Juli 2010
Een prachtig en compleet huis.
W. Heijboer
31-7-2010 Mooi complex in een heel mooie omgeving. De ontvangst was bijzonder gastvrij. Prachtige kinderboerderij tegenover de huizen. Perfect startpunt voor een geweldige fietsvakantie.

9,8
9,5