Vakantiepark Erve Kleilutte in Enter Nederland beoordelingen 8.6 | Zoover

2 juni 2012

erve kleilutte huis 9; 16 persoonshuis

Beoordelingen Vakantiepark Erve Kleilutte

Zuiderveldsweg 1a, 7468 MA, Enter
Vakantiepark Erve Kleilutte scoort een 8,6 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Erve Kleilutte? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Erve Kleilutte in Enter, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Vakantiepark Erve Kleilutte vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark Erve Kleilutte met andere accommodaties in Enter.

13 beoordelingen over Erve Kleilutte

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Fijn park vooral voor jonge kinderen."
rinus
Onderkomens
8-5-2012 Fijn park vooral voor jonge kinderen. Al is het park maar klein en zijn er geen voorzieningen zoals in grote parken, toch is er voldoende te doen voor de kids.Zand en water, trampolines, skelters en fietsjes. Een binnen speelrerrein voor slecht weer. Voor de grote bezoekers zijn er allerlei sportmogelijkheden. De huizen zij voldoende groot voor het opgegeven aantal personen. Vriendelijke beheerders die ook nog eens enkele leuke activiteiten voor de jeugd organiseren en goede tips geven voor wandelen, fietsen en andere leuke uitstapjes.

met jonge kinderen, Mei 2011
"Gigantisch mooi weekend"
de jongh
Onderkomens
9-6-2011 voor een lang weekend in het 20 pers familiehuis gelogeerd. konden lekker bijpraten met de volw, want de kids hebben zich prima vermaakt met de dieren, trapveld en de speeltuin. Mooie omgeving om te fietsen en wandelen! komen zeker nog eens terug.

met jonge kinderen, 2011
"Paradijs voor kinderen!"
Renske
Onderkomens
2-5-2011 Leuk parkje! De kinderen zagen we bijna niet, die waren druk met zand en de waterpomp. De skelters vonden ze ook geweldig. Huis nr 9 is ruim, wij waren met 6 volwassenen en 6 kinderen onder de 8. Ik zou ze persoonlijk niet op de twee bedden op de speelzolder laten slapen vanwege de steile trap en de gehorige vloer.

met jonge kinderen, Sept. 2010
"Fantastische plek"
snip
Onderkomens
8-9-2010 We gaan al 6 jaar naar het park met de familie, voor ons jaarlijkse uitje. De kinderen 5 tot 14 jaar vermaken zich er elk jaar prima, zowel buiten als binnen. En wij vermaken ons met lekker lezen, sporten en niets doen. Volgend jaar gaan we zeker weer.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Geweldig"
fam smith
6-1-2010 leuk voor groepen erg vriendelijke eigenaaren
leuk voor kids
kachel al aan kerstboompje in huis straat sneeuw vrij gemaakt
erg leuk gewoon

met jonge kinderen, Juni 2009
"Super gezellig"
Fam. H. Gerrits
Onderkomens
11-6-2009 We zijn een weekend met 8 volwassenen, 1x 11-jarige en 4x kids tussen 1 en 4 geweest. Super gezellig. Niet zo'n massa park, maar een overzichtelijk parkje. De pony, de trampoline maar vooral de skelters waren de favouriet tijdens het weekend. We hebben nog een bezoek gebracht aan een kinderboerderij in Enter, naar de kartbaan in Nijverdal en lekker chinees opgehaald.
Waarschijnlijk volgend jaar terug en dan kan nog 2 volwassenen meer mee en 2 kids tussen 1 en 4.

met vrienden, Mei 2008
Marcel van der Crui...
Onderkomens
15-5-2008 Wij (11 volwassenen en 6 kids) hebben met pinksteren een lang weekend doorgebracht in huisnr 9. Een mooi park in een zeer mooie omgeving waar veel te zien en te beleven valt. Op het park zelf is voor de kids zowel binnen als buiten ook genoeg te beleven. De BBQ hadden we zelf meegenomen en er was buiten voldoende plaats om met z'n allen gezellig buiten te zitten. Aan echte aanrader dus!!!

Familie
Fam. Kleve
6-3-2008 zeer mooie omgeving, vriendelijk personeel, we hebben een erg mooie week gehad met gelukkig mooi weer! Leuke activiteiten, vooral het broodjes bakken boven het kampvuur was erg gezellig (en lekker)!

Familie
WANSINK
7-2-2008 Wij zijn hier een weekend geweest, zeer naar onze wens; de kleinkinderen hebben zich prima vermaakt in de speeltuin-zaal,schelters,fietsjes,enz.kleinschalig parkje met mooie ruime huizen. We komen zeker nog eens terug!

Familie, Feb. 2008
Familie Hoonhorst
Onderkomens
6-3-2008 we komen voor het derde jaar en dit zegt op zichzelf al wel genoeg. Onze kinderen wilen nergens anders heen en zolang zij zich goed vermaken oen wij dat ook.
Elk jaar zijn we weer benieuwd wat er is veranderd.