Vraag & Antwoord Enschede

Hotelovernachting (1 reacties)
Hotel Huize Hölterhof (gesloten)*****
Marlou
8-10-2009
We hebben een geweldige week gehad. Gewoon super met een gratis overnachting en alle luxe erom heen. Ongewoon super, we gaan binnenkort weer met ons tweetjes.

feetje
27-11-2011
Verbazend hoe verschillend mensen Hotel Holterhof ervaren….

Peter
20-3-2009
Waarom de onterechte zeer negatieve beoordeling Chantal. Waarom toch ? Wij doen ons uiterste best en krijgen juist goede reacties en zullen alles in het werk stellen om de minpunten eruit te halen. Maar zo negatief........... Dat is onterecht en niet aardig. Peter

Peter zei :

25-3-2009
Nou Chantal heeft 100% gelijk. Ben het helemaal met haar eens. Daarbij bevestigd het artikel in de krant dit ook weer eens. Denk dan ook dat Peter dit iov meneer keizer op deze site gezet heeft. Annet

25-3-2009
Ik heb nog een aanvulling op het bericht van Peter. Beste Peter, Als hotel kun je ook te maken krijgen met negatief commentaar, je reageert daarop niet erg professioneel met o.a zo negatief,niet aardig etc. Annet

Peter Dreijerink
2-4-2009
Annet zei :
Inderdaad, je denkt dat. Denken mag, is ook goed. Is absoluut niet waar. Absoluut niet. Ik ga niet verder met reageren, heeft geen zin. Verder had ik wel foto's op deze site gezet. Om een kleine indruk van de omgeving te geven. Resoluut van de buis gehaald, jammer. Trouwens, ik ben geen overlegpersoon. Ik ga mijn eigen gang, niet te managen door anderen. Jammer, dit alles. Peter, Hölterhof fan

y-traets
2-8-2012
Ben het met alle negatieve reacties eens!! Dit bedrijf dat dat nog bestaat in nl! Hoop dat iedereen slim is en hier niet meer naar toe gaat! Misschien gaan ze het eens snappen! Nooit zo een slechte ervaring gehad!!!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit