20-8-2010
Goor santiar! Stinkende twee uur geopende receptie. Lawaaierig en geen toezicht. Ook voor kinderen niets te beleven.
17-8-2010
.. maar dan zou er meer en beter en schoner sanitair moeten zijn, meer toezicht op overlast (luide muziek, losse honden, hondenpoep) en een beheerder die langer aanwezig is dan de 2 uren per dag. Dame die als huismeester optreedt doet haar best en is erg aardig. Prijzig voor het gebodene!
27-12-2010
De camping op de worp is leuk voor als je de stad wilt bezoeken.
Heel erg slecht schoon gemaakt sanitair het geheel is ondoor dacht gebouwd.
Controlen over wat er op de camping gebeurtd is totaal niet aanwezig.
De beheerder kan van Hermien niet verwachten dat zij alles in haar eentje onder controle houd.
Volgens mij wil de beheerder wel het geld, het is een dure camp[ing, opstrijken maar zich vooral niet inspannen om er iets van te maken. Heel erg Jammer.
Ik ben een geboren deventerse maar hier ga ik niet graag heen.
Meerder camping in de buurt van deventer zijn er genoeg.
Ja, alleen dan geen pontje of je moet de auto op de worp parkeren.
7-1-2011
De Worp is geen plek om met kleinere kinderen te kamperen.
Prachtige gelegen in een smalle strook aan de Ijssel. Weinig sanitair, niet heel schoon. Minpunt is de wasruimte met koudwater en het buiten moeten afwassen.
Douche met euro munt.
Met de pont ben je zo in Deventer een levendige stad, musea, terras en groot winkelaanbod, galeries en antiekwinkels. Zeker aanbevolen een puzzeltocht die je ook op wat minder bekende plaatsen brengt. de puzzeltocht van de Vrijmetselaars.