Bed and Breakfast De Vischpoorte*** in Deventer Nederland beoordelingen 8.5 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 5.462 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Deventer > Bed and Breakfast De Vischpoorte***

Beoordelingen Bed and Breakfast De Vischpoorte***

-3  °C

8 februari 2012

6,7
Het Penthouse. Door veel gasten gebruikt als bruidssuite

Bed and Breakfast De Vischpoorte scoort een 8,5 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast De Vischpoorte***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast De Vischpoorte*** in Deventer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Bed and Breakfast De Vischpoorte*** vinden. Je kunt 2 video's van Bed and Breakfast De Vischpoorte*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bed and Breakfast De Vischpoorte*** met andere accommodaties in Deventer.

36 beoordelingen over De Vischpoorte***

alleenreizend, Dec. 2011
Meer dan prima
wim baltussen
22-12-2011 Prachtig gelegen, je bent meteen in de stad, alsof je thuis bent, ruim en karaktervol pand/appartement, erg vriendelijke ontvangst. Kortom: ik heb genoten van een uitstekend verblijf van 3 dagen/nachten, met een fraaie start en afsluiting via het pontje de Ijssel over, naar de gratis parkeerplek.

met vrienden, 2011
Absolute aanrader
marrit
2-10-2011 Heel mooi penthouse en attente eigenaar. Ligging in het centrum met uitzicht op de ijssel. Wij komen zeker weer!

met oudere kinderen, Sept. 2011
Mooie plek in hartje Deventer, komen zeker terug.
dick van lammeren
2-10-2011 Mooie plek in hartje Deventer, uiterst vriendelijke ontvangst en verzorging door Peter. Ruim appartement met van alles voorzien incl. Nespresso capsules. Aanrader

met vrienden, Sept. 2011
Een topper!
Weekend weg
28-9-2011 Normaliter ben ik niet zo van het schrijven van recencies. Maar deze locatie verdient het echt. In totaal met z'n vijfen verbleven we een nacht in het penthouse. Zeer vriendelijk werden we welkom geheten door de eigenaar. Waar wordt je nog ontvangen met een mooi lokaal product (een Deventer Koek) en ook nog heerlijke wijn? 's Ochtends mochten we onze spullen al brengen en koud zetten. Tja, in zo'n appartement met geheel ingerichte keuken, hoef je niet eens uiteten. Kortom, een prachtige locatie, mooi groot appartement, goed verzorgd. Een mooi plek om te onthouden.

met vrienden, Sept. 2011
Prima! Vriendelijke ontvangst
Marjon van der Zee
12-9-2011 Vriendelijke ontvangst en mooie grote kamer.
Wel een beetje donker geschilderd.

Super verblijf
Gerben
18-7-2011 helemaal prima, eigen sfeer en goede locatie t.o.v. centrum en pontveer (gratis parkeren buiten de stad).

Onbetaalbaar uitzicht
DB Roosendaal
11-7-2011 Fantastisch uitzicht op de Ijssel in de zeer luxe Ijsselsuite, heel ruim en comfortabel,
komen hier zeker terug

met vrienden, Juni 2011
Prachtige locatie in het centrum.
andre
29-6-2011 Op de kamer ruime info omgeving (veel goede retaurants). Flesje wijn ter verwelkoming. Enig minpunt zijn de kerkklokken 's nachts. Wij waren hier voor de tweede keer en komen zeker terug.

met partner, Mei 2011
Genoten van het geboden Deventerkoekarrangement.
H.R. van der Spek
1-6-2011 We hebben Deventer leren kennen als een 'bezige stad'. Deventer heeft zo ook al veel te bieden. Hotel De Vischpoorte*** heeft daarbij uitstekend aangesloten met het maken van een verrassend arrangement. Dat maakt De Vischpoorte alleszins aanbevelenswaardig.

met partner, Mei 2011
Het penthouse is echt een aanrader!!
Bruidspaar
19-6-2011 Wij verbleven 1 nachtje in het penthouse met uitzicht over de Ijssel. Zowel deze kamer als de ligging en de service van het hotel droegen bij aan een heerlijk verblijf!

6,7

zakelijk (1)