Beoordelingen Bungalow Bavelds Dennen

Bavelds Dennen
Beoordelingen Bungalow Bavelds Dennen
Johanninksweg 80, 7591 NR, Denekamp
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Bavelds Dennen in Denekamp, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Bavelds Dennen zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Bungalow Bavelds Dennen scoort een 6,9 uit 10, op basis van 78 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Bungalow Bavelds Dennen in Denekamp, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Bungalow Bavelds Dennen, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Bungalow Bavelds Dennen de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 48 vakantiefoto's van Bungalow Bavelds Dennen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Bungalow Bavelds Dennen met andere accommodaties in Denekamp.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

78 beoordelingen over Bavelds Dennen

6,4
met jonge kinderen, Mei 2013
"Fijne vakantie plek, we komen vast terug"
G. Hammink
8-5-2013 Het huisje dat we huurden vonden we op internet. Het was keurig verzorgd, goed schoon en leuk ingericht.
In de omgeving is veel te doen. We hadden ons zeker nog een week kunnen vermaken.
Het contact met de verhuurder was super. Voor onze kinderen lag er zelfs een presentje klaar. Ook was er genoeg speelgoed aanwezig.
We hebben gegeten in het reastaurant op het park. Dat is ook een aanrader!
We komen zeker een keer terug naar deze bungalow in dit rustige park..

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Top bungalow en veel ruimte!"
P. van Hoogen
23-3-2013 Wat een ruimte om de bungalows!
We zijn erg vriendelijk ontvangen op de receptie en voelden ons bij binnenkomst gelijk thuis. De bungalows zijn zichtbaar gerenoveerd en zien er erg gezellig uit. (goede bedden, voor mij erg belangrijk!)
en ook voor onze kleine was er een keurig schoon camping bedje.
Ondanks de harde wind toch heerlijk gefietst en genoten van de natuur.
voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

met partner, Mrt. 2013
"Mooi rustig park"
Petra
21-3-2013 Bavelds Dennen is in vergelijking met parken van keten een heel mooi, rustig en ruim opgezet park. De huisjes staan op grote plekken, waardoor je veel privacy hebt.
We zijn er inmiddels drie keer geweest, de 1ste twee keer via het park en de laatste keer particulier.
Dat laatste is erg goed bevallen, aangezien het huisje recentelijk gerenoveerd is. Van te voren hadden we al een positieve indruk, vanwege de mooie website. De werkelijkheid viel zeker niet tegen! En de goede service van de verhuurder was ook erg prettig!
Vaak komen er bij het boeken nog allerlei kosten bij, waardoor het stiekem veel duurder uitvalt dan je in 1ste instantie denkt.
In de omgeving zijn er talloze wandelroutes, fietsroutes en leuke kleine dorpjes. Op het park zelf is er weinig te beleven, maar dat sprak ons juist aan.
Wij hebben via website geboekt.

De beste prijzen en lastminutes voor Bungalow Bavelds Dennen bij:

met partner, Okt. 2012
"Heerlijke rustige vakantie!"
Madelief Munster
24-10-2012 Afgelopen week hebben we een heerlijke vakantie gehad op het vakantiepark. De bungalow die we gehuurd hadden was via een particulier en was precies zoals de website aangaf. Mooi, schoon en compleet ingericht. We hebben een fantastische vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug.

met jonge kinderen, Sept. 2012
"Gezellig huisje in mooie omgeving!"
R. Michielsen
16-10-2012 Wij zijn in september met onze dochter van 10 maanden op vakantie geweest naar dit park. Het was een super vakantie. We hadden een mooie bungalow, schoon, prima bedden en ook heel fijn, een keurig kinderbedje. Er was genoeg te beleven in de omgeving en we hebben ons prima vermaakt. Lekker gezwommen in het zwembad, dit was niet op het park maar voor ons geen probleem. Je kreeg gratis toegangskaartjes bij de receptie. Ook nog een dag gefietst en ook dan genoeg te zien. Echt een aanrader dus.

met partner, Aug. 2012
"Goed en een fijne omgeving. fijne beheerders.."
hennie wigman
15-11-2012 een mooie aangepaste bungalow . ligging subliem en de beheerders zijn alert en vriendelijk. alles kan in overleg en wij voelen ons heel erg thuis.
een uitstekende plaats om vakantie te houden.Zelfs onze hondjes vinden er fijn. een aanrader.

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Wederom van een heerlijke vakantie genoten"
Henk van Buuren
15-3-2012 Wij zijn hier nu met de familie (4 personen waarvan 2 jonge kinderen) voor de tweede keer heen gegaan (eerste keer in de zomer 2011 en maart 2012). Het part ligt erg mooi gelegen en veel van de huisjes hebben een grote tuin. De receptie is bijzonder vriendelijk en hielp ons met de verhuur van fietsen. In de zomer van 2011 hebben wij een huisje gehuurd direct via het bungalowpark en nu in maart via een van de particulieren op het park. De beide huisjes waren verschillend ingericht en goed onderhouden. Het park is rustig en ligt in de natuur. Wij hebben nog erg jonge kinderen en is het fijn om lekker in de eigen tuin te zijn. Voor net iets oudere kinderen is er wel wat te doen, maar er is geen hele uitgebreide speeltuin. Maar ja als je een bal meeneemt zijn die van ons staks ook wel tevreden. Wij hebben het in ieder geval heerlijk gehad en komen graag nog eens terug.

met partner, Okt. 2010
"Veel ruimte en rust"
A. Terpstra
23-3-2011 We zijn afgelopen najaar op vakantie geweest en hebben het prima naar onze zin gehad. Lekker genoten van de prachtige twentse natuur en gastvrijheid.
De gehuurde bungalow was erg gezellig en super naar onze zin. We hebben de beheerder van het park gesproken en hij gaf aan dat ze de bungalows aan het renoveren zijn. Dit is erg positief en het zag er erg mooi uit. Het park is echt een aanrader voor iedereen die van de rust, ruimte en natuur houdt. Wij komen hier zeker terug.

met oudere kinderen
"Een rotvakantie"
Behrends
24-7-2010 Toen we aankwamen sloeg mijn hart over van vreugde, ik dacht toch nog echt mazzel gehad dit jaar met een last minute. We kwamen binnen in een prachtig gedesigned restaurant en dachten dat daar de receptie was, helaas dus niet.

We zijn na een kopje koffie vriendelijk verwezen na het receptie gebouwtje aan de voorkant van het park. Hier aangekomen maakte ik mij al enige zorgen, en jawel deze zorgen werden bevestigd bij de bungalow, oud klein en muf ruikend huisje. Leidingen lopen er over de muur en de keuken en badkamer stammen uit grootmoeders tijd. De tuin is alleen maar een grasmat. Verder zijn er naast het restaurant geen faciliteiten op het park, vissen mag niet.

Na enige navraag bleek het grootste gedeelte van het park bij het restaurant te horen, en dat is een aparart bedrijf (duidelijk te zien)
Beheerder Beheerder, 12-8-2010
Eigenaar zegt:  Wij willen u bedanken voor u beoordeling en betreuren het dat u een rot vakantie heeft gehad. Wij hadden u graag een andere bungalow aangeboden aangezien alle bungalows verschillend zijn ingericht hadden wij u ongetwijfeld van dienst kunnen zijn. Met vriendelijke groet, de beheerder

met oudere kinderen, Juli 2010
"Mooi Park met prachtige activiteiten"
Peter van Sloot
23-9-2010 Wij hebben afgelopen zomer een week in dit rustige park mogen doorbrengen en hebben een mooie week gehad. Ons huisje was keurig verzorgd en was mooi gelegen onder de dennenbomen.

Op het park werden allerlei leuke activiteiten aangeboden: boerengolf, scooter en solextochten. Wij hebben met de familie een prachtige solextocht gemaakt. De omgeving is schitterend. Zeker een aanrader!!

Kortom, een goede bungalowpark met leuke activiteiten

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?