Vakantiepark De Lourenshoeve in Den Ham Nederland beoordelingen 7.8 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.865 bezoekers online
Home > Nederland > Overijssel > Den Ham > Vakantiepark De Lourenshoeve

Beoordelingen Vakantiepark De Lourenshoeve

-2  °C

8 februari 2012

Boerderijhuisje

Vakantiepark De Lourenshoeve scoort een 7,8 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark De Lourenshoeve? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark De Lourenshoeve in Den Ham, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Vakantiepark De Lourenshoeve vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Nederland. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vergelijk Vakantiepark De Lourenshoeve met andere accommodaties in Den Ham.

14 beoordelingen over De Lourenshoeve

met partner, Jan. 2012
Super!!
Fam. Tienstra
Onderkomens
7-2-2012 Dit park is echt een aanrader. Het is een heerlijk rustig park, de huisjes zijn echt prachtig, goed geisoleerd en van alle gemakken voorzien. Goede service! In eerste instantie zouden we hier een week verblijven, maar hebben dit verlengt. Echt een aandrader dus!!

met een groep, Sept. 2011
Hou je van gezelligheid dan moet je er niet komen.
DE GROEP
Onderkomens
15-9-2011 Wij hadden het groepshuis voor een weekendje weg met 25 personen.
Tja, dan is het gezellig en soms wat luidruchtig. We hebben zeker de boel niet afgebroken. We hadden een soort van familiereünie. Allen tussen de 25 en 55 jaar.
Maar wat een gezeur. 's-Middags werd er al gezegd dat het om 22.00 uur stil moet zijn.
Je mocht het meubilair niet verschuiven, wat al gauw gebeurt als je met zo'n grote groep bent. Buiten stonden er alleen maar picknicktafels. Zit niet echt lekker als je daar de hele dag op moet zitten. Dus wij hebben de ijzeren stoeltjes uit de keuken buiten gezet. Mocht niet. Al met al niet erg vriendelijk. Wij gaan er in ieder geval nooit meer heen. We doen dit ieder jaar en hebben nog nooit zoveel commentaar gehad

Om heerlijk tot rust te komen.
loes_dorenbos
Onderkomens
4-9-2011 Kleinschalig complex (nu 29 boerderijtjes), ruim opgezet, grote tuin rondom huisjes.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark De Lourenshoeve bij:

met partner, Juli 2010
Een oase van rust
Trudy
Onderkomens
23-7-2010 de lourenshoeve de plek om even weg te zijn uit het hectische leven van alle dag
leuke schone boerderijtjes, ruime tuin er omheen, mooie omgeving.
Kortom een aanrader

met jonge kinderen, Juni 2009
Mooie rietgedekte vakantieboederijtjes
joyce
16-6-2009 Mooi park.

Prachtige rietgedekte bungalows met ruime tuin.
Met bos op loopafstand. heerlijk park om lekker tot rust te komen.

met partner, Mei 2009
In 1 woord geweldig
Carin
Onderkomens
15-6-2009 Rustig vakantiepark, prachtige huisjes, super service !

met partner, Dec. 2008
Leuk huisje
Peters
Onderkomens
12-3-2009 Wij hebben met 3 volwassenen hier 'n midweek doorgebracht. Wij kozen voor dit park gekozen omdat er geen vuurwerk afgestoken mocht worden bij de huisjes (alleen toegestaan op de parkeerplaats) i.v.m. mijn hond die niet zo van vuurwerk houdt. We hadden gevr. om een huisje wat verder weg van de parkeerplaats (via email over gehad), helaas kregen weeen huisje vlakbij de parkeerplaats. Gelukkig viel het vuurwerk erg mee en de huisjes zijn goed geïsoleerd dus we hebben er binnen niets van gehoord. Verder prima vermaakt, leuk huisje (vooral het rieten dak en de luiken zijn sfeervol). Het enige minpunt vind ik toch wel de bedden op de slaapkamers van ons huisje. De benedenslaapkamer heeft een prima (boxspring)bed, maar de 2 slaapkamers boven hebben ieder 2 bedden met een dun matras en lattenbodems, jammer dat dit geen vergelijkbare bedden zijn, daar valt nog wat te verbeteren. Zou daarom niet zo snel met meerdere volwassenen hier boeken vanwege het verschil in bedden.

Familie, Okt. 2008
Op en top
joukje bruggink
Onderkomens
2-11-2008 de laurenshoeve daar is het gezellig,mooie omgeving , dichtbij leuke steden om te winkelen,schitterende natuur in twente,en het huis heel compleet met heerlijke bedden,rust en ruimte.zeer goed.

met vrienden, Juni 2008
Niet geschikt voor groepen jongeren
Dirk-Jan
Onderkomens
4-7-2008 We waren afgelopen weekend met ons voetbalteam in de groepsaccomodatie. Helaas is deze gelegenheid niet geschikt voor groepen jongeren. De eerste avond hadden we nl. al 3 waarschuwingen te pakken. Na een incidentje werden we de volgende ochtend al verzocht om onze spullen te pakken en te vertrekken. Natuurlijk hebben we als groep wel wat lawaai maar er was duidelijk geen sprake van asocaal gedrag als vernielingen, ruzies etc.
Gelukkig mochten we, na lang overleg, blijven! Toen is verder ook alles zonder problemen verlopen. Maar bedenk bij het boeken van deze accomodatie dat RUST hier in een hoog vaandel staat.

Familie, Jan. 2008
Gezellig ingerichte huisjes
Jacobi
4-11-2008 Leuk weekend doorgebracht in dit park. Erg leuke huisjes in boerderij stijl. Weeknd was totaal verregend maar dankzij de entourage super gezellig. Zeker om dat het bos tegen het park aanligt. Laarzen en regenjak aan en toch lekker naar buiten.

met een groep (1)